Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 524
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 860
за съжаление обаче мисля че вече не работи там защото като влезнах в сайта е няма в списъка с АГ някой ако знае в момента в коя болница е нека да сподели  Praynig благодаря предварително

# 1 861
razel_dazel  Hug  bouquet
Момичета,току що си записах час за др Николова,е така на сляпо стрелях .... обадих й се и се разбрахме да ида в началото на другата седмица.Пита ме за какво става въпрос и каза добре и това е.Ще ви следя какво пишете,за всеки случай а после ще разказвам какво става като ида при нея.   bouquet
Моя приятелка 2 пъти ражда и се следи при нея (за последните 3 години) и е доволна много  Peace

# 1 862
за съжаление обаче мисля че вече не работи там защото като влезнах в сайта е няма в списъка с АГ някой ако знае в момента в коя болница е нека да сподели  Praynig благодаря предварително

В сайта излизат само тези лекари, които са в централата, зад Панаира. Този център на Автогара Юг е филиал. Тя още си работи там. На телефона, който ти дадох, ще ти кажат графика й и можеш да си запишеш час.  Peace

# 1 863
  • Пловдив
Здравейте,

Искам да посъветвам бъдеши майки да не провеждат ЖК при д-р Любомира Котева (ДКС 2, Селена). Далеч не съм злобна пациентка, която иска да наклевети някого, а по-скоро разочарована бъдеща майка, която иска да предпази други майки от лоша ЖК.
Прегледите траят максимум 10 мин, на повечето въпроси се отговаря на въпреки и лаконично, няма случай в който аз да съм права (дори когато цитирам какво се полага по здравна каса), не са ми записвали тоновете, прегледите са всеки месец по веднъж (!) дори в 9-ти месец! Я ви запомни името и физиономията я не; докато не ми пролича бремеността, всеки път ме питаше за какво съм. Измерване на таза, обиколката на корема при мен поне не се случи. Три пъти ми измери кръвното и веднъж килограмите, обменен картон нямам, само копие на изследванията. Дори не се поинтересува в коя болница ще раждам. В 37-ма седмица ми каза, че сме приключили с прегледите и да ида само, ако до края на термина не съм родила, за да ми удължи болничния.
Не се загрижи особено, че съм със седалищно предлежание още и е добре да бъда под наблюдение. За следродово наблюдение (2 прегледа, които се полагат по здравна каса) не може да става и дума, каза че такова нещо няма.

Толкова много неща са, че не знам кое да спомена, на фона на тях положителните направо са незначително малко. А аз далеч не съм взискателна и проблемна пациентка...

# 1 864
здравейте, момичета, моля за съвет:

в 11 г.с. съм и искам да си направя фетална морфология в пловдив, но не знам при кого да отида
 доктор Тотев или  доктор Даскалов - дайте мнения
благодаря ви

# 1 865
Даскалов  Peace

# 1 866

в 11 г.с. съм и искам да си направя фетална морфология в пловдив, но не знам при кого да отида
 доктор Тотев или  доктор Даскалов - дайте мнения
благодаря ви

Кръшков в Селена  Peace /иначе м/у Тотев и Даскалов - Даскалов/

# 1 867
Здравейте, момичета.
От съвсем скоро правим опити за бебче и искам да отида на профилактичен преглед, преди това имам един аборт по медицински показания. кой лекар бихте ми препоръчали?

# 1 868
  • Fort Worth, TX
Прочети темата и ще се ориентираш кой ллекар да си избереш?Конкретно за преглед ли трябва или нещо друго?Има мн ифо назад.

# 1 869

доктор Тотев или  доктор Даскалов - дайте мнения
благодаря ви
др Даскалов Peace

# 1 870
Аз изчетох почти цялата тема и се спрях на Крумов и Даскалов. Но ми се искаше сега само за прегледа да отида някъде по ЗК, а вече по-нататък, дай Боже за бременност, ще реша за един от двамата. Иначе на мен ми трябва само за преглед и да ме насочи какво трябва да правя от тук нататък ( изследвания и др.), като до тук не съм имала проблеми, но нали преди планове за бебе е редно да отида Simple Smile

# 1 871
Аз изчетох почти цялата тема и се спрях на Крумов и Даскалов. Но ми се искаше сега само за прегледа да отида някъде по ЗК, а вече по-нататък, дай Боже за бременност, ще реша за един от двамата. Иначе на мен ми трябва само за преглед и да ме насочи какво трябва да правя от тук нататък ( изследвания и др.), като до тук не съм имала проблеми, но нали преди планове за бебе е редно да отида Simple Smile
По ЗК не мога да помогна,без да влизам в дебати за голяма част от тях smile3505
аз лично съм пациентка на др Даскалов,ако мога да ти помогна с инфо съм на среща

# 1 872
Момичета, аз бях пострадалата наскоро от Илиева. Търся гинеколог или гинеколожка, който/ято да направи нужните изследвания, без да ме гони от кабинета си, да може да обясни човешки, когато задам въпрос, да се държи любезно, защото ако попадна на Ели Илиева-2 ще си имат много проблеми с мен. И най-важното, не искам да е извратеняк, ако е мъж. Няма ли свестен лекар, на тоя свят, който да ти обясни спокойно и подробно здравословните ми проблеми, за да мога да се излекувам.
А и да кажа, ако познавате някой хомеопат също е добре дошло. Искам да се лекувам с неща, които ще ми помогнат, а не с антибиотици, които ще навредят повече.... Моля ви помагайте!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 873
  • Fort Worth, TX
Има ли знаение дали е по здравна каса?Аз лично бих ти препоръчала д-р Бачуров.По Зк чета името на д-р Мерджанов.Мъжете дори според мен винаги се отнасят с по-голямо разбиране от  жените лекари.А пък тази Илиева как още някой не и е теглил един ...  толкова лоши неща за друг лекар не съм чела.

# 1 874
Аз, с риск да се повторя, пак ще препоръчам Жанет Гавраилова - мила, любезна, подробна за лаик като мене, спокойна... Работи по ЗК. Peace

Общи условия

Активация на акаунт