Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 462
  • 6 098
  •   4
Отговори
# 2 280
Здравейте, предстои ми да ходя на профилактичен преглед при АГ, че от както съм родила все още не съм била ... срам. Кажете къде да ида така, че да не си изгърмя направлението, че бременността ми я следеше Леви, ама сега не искам при нея. Иначе раждах  при Бабаков и след раждането той ме прегледа ама сега искам по-обстоен преглед с изследвания, че по принцип съм имала кистозни яйчници и хормонални проблеми.

# 2 281
  • гр.Пловдив
Момичета,имате ли впечатления от д-р Котева?Работи в ДКЦ 2 и Селена.
Д-р Котева не работи в Селена вече,аз си следях бременноста при нея,но изобщо не бях доволна и се приместих.Прегледа е точно 3 мин.за което чакаш по 1 час,нищо че имах запазен час 1 седмица по рано,не обяснява нищо,нито кръвно мери,нито кг,нито си помни пациентите,много се разочаровах от нея.

# 2 282
Zilqra, а сега може ли да споделиш при кого ходиш, че и аз не съм доволна от гинеколога, при който ходя и искам да го сменя. Благодаря предварително Simple Smile

# 2 283
аз съм доволна от Крумов и Ямаков Wink
а за стандартна ЖК - Керменлийска 5 ДКЦ

# 2 284
от Ямаков съм доволна и аз много  Simple Smile

# 2 285
  • гр.Пловдив
Аз сега ходя при д-р Тотев в Тракия и съм много доволна от него.

# 2 286
Здравейте изчетох почти цялата тема и бих искала да Ви попитам за гинекологичен преглед и евентуален проблем правилно ли съм се насочила към д-р Бабаков или д-р Амалиев?

Кой от двамата бихте ми препоръчали като човек и диагностик ( не става въпрос за проблеми с бременност или зачатие) ? 

# 2 287
Недей при Бабаков   Naughty...............

# 2 288
  • гр.Пловдив
Знам,че Минев е добър за гинекологични проблеми и евентуално операции,но той работи в Сенена и незнам нали преглежда с направление.

# 2 289
Princessa SS , zilqra благодаря за отговорите. Решила съм да ходя без направление. За д-р Минев си запазвам час чрез болница Селена нали или има и частен кабинет.

# 2 290
  • Пловдив
Знам,че Минев е добър за гинекологични проблеми и евентуално операции,но той работи в Сенена и незнам нали преглежда с направление.

Не работи с направление. За операциите, подкрепям. Дори нямам белег от лапароскопията, макар че това не е най-същественото.  Simple Smile  Но на регистратурата в "Селена" записват малко часове за него. Той вече не работи в частния кабинет, а само в болницата и ако не искаш да ти дадат час след 10 дни, на телефон: 0887 407 419 става по-бързо. Това е неговият номер за записване на часове.  Peace

# 2 291
razel_dazel  много благодаря  Hug

# 2 292
Princessa SS , zilqra благодаря за отговорите. Решила съм да ходя без направление. За д-р Минев си запазвам час чрез болница Селена нали или има и частен кабинет.
Peace Добре си решила! Като се обадиш в Селена можеш да попиташ дали има частен кабинет /аз не съм наясно/.... Но то е без разлика дали ще те прегледа на частно или в частна болница....все тая. Успех!

# 2 293
  • Пловдив
razel_dazel  много благодаря  Hug

За нищо.  Hug Но имай предвид, че там дори и със записан час доста се чака.......Той обикновено сутрин има операции и задължително закъснява, и рядко наваксва после с графика. За толкова години единици пъти съм влизала навреме.

# 2 294
Здравейте!
искам да ви помоля за съвет за добър АГ за жена ,която влиза в климактериума и трябват по-обстойни  изследвания и преглед -и мануално и с ехограф и задължително и цитонамазка!
....ааа,да-и с направление!
Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт