Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 716
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 2 355
Мариш, доста полезна информация, сега остава да ни кажеш и цената и къде точно в УМБАЛ "Св.Георги" на бул.Пещерско шосе се прави изследването?! Докато се взимаше пробата на бул.В.Априлов, се провеждаше и среща с генетик, там така ли е?

# 2 356
Мариш, доста полезна информация, сега остава да ни кажеш и цената и къде точно в УМБАЛ "Св.Георги" на бул.Пещерско шосе се прави изследването?! Докато се взимаше пробата на бул.В.Априлов, се провеждаше и среща с генетик, там така ли е?

Аз скоро си правих БХС. Пробата се взима в Генетиката на Васил Априлов и удоволствието струва 60лв. Казват, че резултатите излизат след 1 седмица, но още след 2-3 дена са качени в сайта на Националната генетична лаборатория, която е към Майчин Дом. Ще се опитам да дам линк на сайта.

http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

В Пловдив не ви дават парола и код затова си търсите резултатите по точка 3. Алтелнативна идентификация.

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 10:29 от Цветно

# 2 357
Ненапразно написах, че УМБАЛ "Свети Георги" е болница, обхващаща двете бази, на двата адреса. Никъде не съм казала, че се прави на "Пещерско шосе", просто съм уточнила, че няма вече ВМИ или държавна болница.
Тестът се прави на "Васил Априлов".

Цената не мога да я конкретизирам, защото ще трябва да погледна ценоразписа, ако искате, ще проверя.

# 2 358
Аха, значи всъщност промяна няма. Разбрах и за цената, благодаря.

# 2 359
Момичета моля да ми кажете добър и внимателен АГ в Торакс за проследяване на бременността Praynig

# 2 360
Здравейте ,дами!Трябва ми мнение за д-р Илия Амалиев,дали работи със ЗК !Това ми е първа бременност и нямам голяма ориентация спрямо гинеколозите и ми трябва за проследяване на бременноста!Благодаря предварително Simple Smile

# 2 361
Моля за мнения за д-р Добринка Петрова от Медлайн. Става въпрос за женска консултация. Също ме интересува дали изражда. Благодаря предварително!

# 2 362
  • Пловдив
Др. Илия Амалиев не проследява бременност по ЖК. Синът му- Георги Амалиев обаче да- в Медлайн, в един кабинет са с др. Добринка Петрова. Тя не изражда.

# 2 363
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Забунов от 4-то ДКЦ?

# 2 364

Аз първоначално се записах при него и после го смених. Аз го смених защото не искаше да ми дава болничен а и такъв слух се носи за него относно тях. Моя приятелка роди на  29 юли и неговото твърдение и наблюдение на 4Д виждаше че е момче... но си излезе момиче- някъде му изчезна мъжкият пакет. Аз лично не съжалявам че го смених - за допълнителен ехограф /извън 3 по ЗК/ иска пари също като Елена Леви. Моята в момента един лев не ми е взела а ме гледа всеки път.

# 2 365
Здравейте, търся информация за д-р Георги Крумов. Чувала съм добри отзиви за него, но от никой, който е ходил при него наскоро. Още ли работи в Медлайн, частният му кабинет къде е и ако може телефон за запис на час. Последно - работи ли със здравната каса?
Предварително благодаря

# 2 366
нямам лични впечатления от него но моя приятелка ходи при него и същата работа каза че ще е момче а се роди момиченце newsm78

# 2 367
Д-р Крумов извършва операции платени прегледи в Медлайн. За уговорка за преглед - лично, на моб му телефон. Изражда в Селена.

# 2 368
Д-р Крумов извършва операции платени прегледи в Медлайн. Не работи със ЗК. За уговорка за преглед - лично, на моб му телефон. Изражда в Селена.

# 2 369
Момичета, мнения за д-р Минев от "Селена"?

Общи условия

Активация на акаунт