Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 545
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 2 490
  • Точно където трябва
За Добринка Петрова бих искала да питам - наистина ли работи сутрин от 08,00?

# 2 491
За Добринка Петрова бих искала да питам - наистина ли работи сутрин от 08,00?

Да.

# 2 492
  • Пловдив
Момичета,имате ли някакъв личен номер на д-р Леви.Една приятелка иска да иде при нея за установяване на бременност,а най-рано на регистратурата са й казали на 28-ми,че може да я приеме.Не е разбрала дали е в отпуска докторката или просто тогава има свободни часове чак.Благодаря ви! Hug  bouquet

# 2 493
Момичета,имате ли някакъв личен номер на д-р Леви.Една приятелка иска да иде при нея за установяване на бременност,а най-рано на регистратурата са й казали на 28-ми,че може да я приеме.Не е разбрала дали е в отпуска докторката или просто тогава има свободни часове чак.Благодаря ви! Hug  bouquet

За съжаление това е първият свободен час. Аз вчера взех последния за 27-ми.

# 2 494
моб.номер на д-р Леви е 0898 329853 - визитката ми е от миналото лято, когато ходех при нея

# 2 495
  • Пловдив
Благодаря ти много,jjjenqbouquet

# 2 496
Здравейте, докато разглеждах темата попаднах на отрицателни мнения за д-р Мария Николова и ме интересува какво ги е породило, понеже ходих при нея и не съм останала недоволна, но ми се иска да се предпазя за в бъдеще! Rolling Eyes

# 2 497
Здр, относно Мария Николова - аз имах проблем със забременяването преди около 2 години. И отидох при нея с направление. Тя в интерес на истината не ми е правила излишни изследвания или процедури - изследвания хормони, микробиология, цветна снимка, но при нея е скъпичко. В последствие като направих справка в здравната каса разбрах, че тя ми е пускала някои от изследванията по каса, а от мен си искаше пари всеки път - за справка 5 хормона тогава бяха 90лв...примерно и тн. Всеки път като ходех тя не помнеше какъв ми е случая, имам чуството, че сменяше стратегията на лечението ми както й хрумне и повечето случаи аз трябваше да й казвам какво следва да правим. ОТделно дава час, ама  се чака при нея. т.е малко гледа на пациентите като банкомат и не й пука. Моя приятелка отиде при нея на ЖК с лични връзки и през цялото време е била много внимателна. Съответно и доста парички е пръснала - гледа на ехографа 50 лв, искаш не искаш други разни изследвания и за тях пари... аз примерно изобщо не съм давала пари по време на моята ЖК. И когато й казала, че ще ходи да ражда в ОБ, ане при нея в селена - отношението коренно се промени - изобщо накрая не й обръщала внимание - отделно това мерене на кг, кръвно по време на ЖК няма при нея - тя все бърза. Та така... според мен не е лош специалист, но е най-комерсиалния лекар, при който съм била. вместо да си прилага знанията и уменията е решила да трупа пари... жива и здрава. Това са мои лични впечатления и не задължавам никой с тях.. просто преценете сами.

# 2 498
nqkoi moje li da mi kaje ginekolg v plovdiv koito raboti s napravleniq Simple Smile blagodarq predvaritelno

# 2 499
Jjjenq blagodarq za informaciqta! Simple Smile

# 2 500
Д-р Тотев в МЦ Димед работи с направления и е добър лекар.

# 2 501
  • Пловдив
Д-р Тотев в МЦ Димед работи с направления и е добър лекар.
И аз съм при него,доволна съм Peace

# 2 502
Не съм доволна от Тотев, много е небрежен. Като гинеколог може да е добър, но за ЖК.. Лично аз не съм доволна от него, нищо не ми обяснява освен килограмите на бебето, вижте ми линийката, до сега не сме чували сърчице от 4ти месец, не ми е мерен таз, корем, но прави заключение, че трябва да раждам секцио, защото съм тясна!??! На второ мнение се отрече абсолютно необходимостта от секцио на този етап. И т.н. не желая да задълбавам, че много ще изпиша, пък и за всеки лекар има и положителни и отрицателни мнения.

# 2 503
Сърчицето той вижда, че тупка, няма практика да се пуска звук на майката. Това да не те притеснява.

# 2 504
Благодаря Поточе, може и аз да се филмирам в повече не знам, за това не желая да ангажирам, но все пак да кажа мнение.

Общи условия

Активация на акаунт