Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 480
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 2 685
  • Пловдив
Здравейте, ходих при Троянчев на ФМ. Доволна съм от това което ми каза, но не съм доволна от него. Чаках 1 час докато ми дойде реда със записан час, претупа ме за 10 мин. ФМ, а трябваше поне 30 мин. Може би ако види нещо, което не е наред, тогава прави по-обстоен преглед. Но не би трябвало. Всичко е наред с бебчо и мн се радвам. Ако пак трябва да избирам, не бих отишла - за 80 лв. ми каза и направи много малко неща. Почти като моя гинеколог, с изключение на 4Д. Страшно много момичета имаше - кой с час, кой без, явно бързаше да прегледа всички, но това не го оправдава.

# 2 686
  • Пловдив
С Велевски и аз имам случка - отивам с направление от личната при него за преглед на гърди, гледа ме с ехограф, взе ми 25лв и каза да си купя едно мазило... Тръгвам да го търся - навсякъде казват, че е спряно от продажба  Crazy Отивам пак при него да го питам какво да правя като го няма това мазило и /понеже Велевски го нямаше/ жената от рецепцията ми казва: "Аз ще проверя дали докторът е записал нещо". Казвам си името и тя казва: "Аа, да - докторът е записал, че имате гъбички, за това ли искате да питате нещо?"  newsm09 Казвам "Ааа, какви гъбички, какви 5лв... той под кръста не ме е гледал newsm78 ", а тя сви опашка и казва "Елате, когато ви е удобно да Ви прегледа безплатно"  hahaha Joy Отивам аз на "безплатен" преглед /пак да напомня, че си имах направление още от личната лекарка/ и му казвам, че това мазило го няма никъде, някакъв еквивалент на лекарството има ли, а той: "Ее, ми като го няма това лекарство, с нищо няма да се мажеш"    33uu

smile3555

# 2 687
 Shocked  #2gunfire  smile3514  #Sniper   Просто съм отчаяна, разберете!  При когото и да съм попаднала ме е гледал като спонсор! Безсрамници!

# 2 688
  • Пловдив
Мишеловче, бях потресена когато загуби бебето.
Имаш ли набелязан лекар в София?

# 2 689
Не нямам набелязан никой, но и тук всички ме разочароваха! Истината е че не рядко се случва бебето ти да загине в края на бременността, но просто тук не срещам нито желание да ме разберат и да ми помогнат нито компетентност!

# 2 690
  • Пловдив
Без да натрапвам..... помниш ли Котката Марта от отчетната тема?
Основател е на “Макове за Мери” - фондация за подкрепа на родители, преживели интраутеринна или перинатална смърт на дете.
Тя се следеше при Стратиева, за която чета все положителни коментари и оценки.

# 2 691
Момичета, като стана въпрос за Селена, какво мнение имате за д-р Илко Ненев там?

Аз родих при него и съм много доволна . Препоръчвам го като специалист и отношение като човек

П.П Сега видях , че доста късно се включвам с отговор  Blush

# 2 692
  • Пловдив
Гери, няма проблеми - пак е нещо, но и аз останах с добри впечатления от него

# 2 693
здравейте, има ли мами, които да ходят на жк при д-р Леви в дкц4 - как е тя с даването на болнични, че 2012 като ходех нямаше проблем, ама сега не зная вече как е?

# 2 694
  • София
Привет, момичета!
Моля за малко помощ! Искам да запиша час на майка ми за преглед (начална менопауза) , д-р Елена Леви е заета до не се знае кога Sad Може ли да ми препоръчате някой друг? По НЗОК или фонд "Дженерали Закрила".
Много, много благодаря предварително!   bouquet

# 2 695
ее как така е заета Леви, ама няма часове или изобщо я нама в дкц4

# 2 696
  • София
до 15 август часовете са пълни, за след това график няма, няма и яснота кога евентуално ще има часове....т.е дали ще излиза в отпуск, няма ли...какво е що е Sad А на мен (на мама) и трябва август да се прегледа...не е за отлагане

# 2 697
За първи път ходих при д-р Леви миналата седмица,чаках 3 седмици за час.Изключителен лекар!Има защо да са й пълни часовете.
Моят съвет е да отидеш и да чакаш пред кабинета,ако е спешно.Може 5 часа да чакаш,но няма да те върне.При мен имаше една жена без час,която аз реших да пусна преди мен,защото очевидно имаше проблем.Дори сестрата излезе и каза,че въпреки че е без час,тя ще влезе преди мен.Отиди и чакай Peace И д-р Леви,и сестрата са страхотни! Grinning

# 2 698
Знаете ли актуален телефон на д-р Румяна Христова? Не мога да се свържа. Само в кабинетът на ул. Филип Македонски №58 ли преглежда? Благодаря.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 16:36 от Mery_n

# 2 699
Знаете ли актуален телефон на д-р Румяна Христова. Не мога да се свържа.
Христова-Патрикова? Не знам да си е сменила координатите. Може би е в отпуск?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт