Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 627
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Точно където трябва
Няма точка, запетая, главни букви...
Не мисля, че тя следи бременност. Самата тя още се учи.

# 2 746
Извинявай , какво ми е на писането? Това  , че ти не можеш да го разчетеш , е твой проблем . Много ясно сЪм написала какво питам .
[
Вместо да се засягаш ,вземи се ограмоти!!!!

# 2 747
Ами не по външен вид Grinning, а да е добър като специалист. Искам да ми следи бремеността. Нещо за тази Мария Матеева да ми кажете?
И въпреки неграмотността ти, никой не ти отказва да помогне. Няма смисъл веднага да скачаш на нож. Надявам се информацията ми да ти е донякъде от полза. Просто наистина е добре да знаеш, че в българския съществува и буква "ъ"... има и препинателни знаци, които не са за украса, а за да бъде разбираемо за четящите.
Както и да е... сори за спама Wink

# 2 748
Благодаря ви,момичета! Ако някой има координати на д-р Добринка Петрова нека ми пише, може и на лични, инфото в нета не е актуално. Благодаря много  Hug

Marsinka - много, много ти благодаря! Hug

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 20:43 от L0v3d

# 2 749
L0v3d
Ето телефоните на клиника New Life, където е д-р Петрова : 032/693 693; 0800 13 006

# 2 750
  • Пловдив
Аз съм пред труден избор-10 години бях пациентка на д-р Дренски-лека му пръст.Само на него имах доверие.Ходих и при други гинеколози преди,докато бях и при него,но останах разочарована от тях.
Не съм ходила сигурно 3 години на преглед,и е време.Но как да се доверя на някой друг,по-точно как да реша при кой,като много мнения има за всеки,за някой и положителни и отрицателни.
Ще прочета последните страници ..........

# 2 751
Винаги е така...към всеки отношението е различно...просто пробваш и където най ти пасне там оставаш.. Wink пък и то не пречи да продължиш да си търсиш...

# 2 752
Зравеите и от мен.Много време не съм писала в темата но редовно  ви следя.Бременна съм в 31 седмица с близнаци.При д р Ставрев съм в клиника селена.Ще раждам секцио в клиника Селена.Ако има мами които са ражда ли в тая клиника със секцио ако може да ми пишат имам доста въпроси покраи самото раждане.Мн ви благодаря предварително.

# 2 753
Питай смело в темата за Селена  Peace

# 2 754
От там ме пратиха тук при вас.

# 2 755
  • Пловдив
Понеже аз те пратих се редактирах и уточних коя точно е темата, защого видях, че питаш в темата за гинеколозите, а не в темата за болницата.

# 2 756
Здравейте, търся отзиви за д-р Марияна Иванова, работи във Военна болница. Благодаря  Hug

# 2 757
Здравейте! Имате ли впечатления от д-р Тотев и д-р Христамян? Също така имате ли представа каква е цената на колпоскопията при втория?

# 2 758
Кой Христамян? Двама са.

# 2 759
Кой Христамян? Двама са.

Става дума за Арман Христамян. Не знаех, че баща му практикува още.

Общи условия

Активация на акаунт