Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 313 723
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 5 190
Привет! А относно Георги Амалиев (синът), знаете ли дали работи по здравна каса ? Каква е цената на преглед и ако води ЖК ?

Благодаря !
Втората си бременност следих при син Амалиев. Доволна съм от него. Не работи с касата, само платен прием. Иначе моя позната ходи при бащата и не беше доволна. Държал се надменно всеки път казвал различни цени за прегледа. Поради тази причина го смени с друг лекар.

# 5 191
Знаете ли дали Даскалов записва за Събота?

# 5 192
Здравейте! Къде преглеждат д-р Паскалева и д-р Семра Халил? Имат ли частни кабинети?

# 5 193
  • Пловдив
Паскалева е в Торакс. Час се записва през супер док.
Има и частен кабинет. Не знам как се уговаря час обаче.

# 5 194
  • Euskal Herria
Доктор Халил извършва прегледи в медицинския център на 6-150, срещу Второ ДКЦ.
Ето координатите: https://medcenter1.bg/our-team/

# 5 195
Моля няколко думи за доктор Бабаков. Всичко ще ми е от полза

# 5 196
Моля няколко думи за доктор Бабаков. Всичко ще ми е от полза
Аз ходя от години при д-р Бабаков и съм доволна. Спокоен, внимателен, обяснява каквото те интересува.

# 5 197
  • Пловдив
Търся добър гинеколог за проблем с цикъла - доста обилен. Преди години имах полип и уж след като беше махнат трябваше да не получавам такива кръвоизливи, но не. То май към някой от Селена ще трябва да се насоча - но кой точно?

# 5 198
Кажете къде да махна полипна шийката на матката. Патишанов в Пълмед?

# 5 199
Кажете къде да махна полипна шийката на матката. Патишанов в Пълмед?
Миналата година сестра ми маха полип при д-р Петрова в Селена. Всичко мина добре и без усложнения

# 5 200
  • Пловдив
Здравейте. Гинеколога, при който правих профилактична цитонамазка /първо обикновена показа IIIa, после  течно базирана и тя показа IIIa, ЦИН1/ ми каза, че трябва да се направи преглед с колпоскоп  и  като вариант- при  д-р Георги  Амалиев.
Чудя се при него или при д-р Ямаков. Кой от двамата или друг бихте препоръчали за колпоскопия в Пловдив?

# 5 201
Д-р Радка Видева от Торакс. Препоръчвам я. Simple Smile
Правила ми е биопсия, цервикално абразио, колпоскопия и в последствие конизация. Всичко това при 3 а-б група цитонамазка и в последствие установен cin 2 и hpv 16 (високорисков).
Имам и два пъти секцио при нея. Simple Smile

# 5 202
Привет, мили момичета! На 24 години съм и наскоро при рутинен преглед, след направена колпоскопия ме диагностицираха с дисплазия на маточната шийка, неуточнена. Имам и полип на маточната шийка, голям около 5 мм. Гориха ми раничка на маточната шийка преди 5 години и след това не е имало проблем. Гинеколожката ми каза, че трябва да се подложа на интервенция и за двете неща, но най-напред трябва да направя биопсия. Иска ми се, обаче, да получа поне още едно, две мнения от специалисти. Чудя се, дали не трябва да търся онкогинеколог. Ще съм благодарна, ако имате опит с подобен проблем, да ми препоръчате лекар. Не съм раждала и се притеснявам за последствията за в бъдеще.

# 5 203
Моят съвет е консултация с онкогинеколог. Посещавала съм д-р Ямаков и д-р Росен Петров и двамата са такива. Избери си някой от тях, отиди с документацията от прегледите и направи консултация. Часовете се записват през Супердок.

# 5 204
Здравейте, търся добър специалист, който да работи по Здравна каса, за да ми назначи терапия за задържане на плода в ранна бременност. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт