Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 337 040
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 665
Здравейте момичета,искам да попитам някой от вас  да знае нещо за д-р Иванка Пейчинова,работи и в Селена и  в медицински център Аврора? Ще съм ви благодарна,ако имате мнения за нея Simple Smile

# 1 666
Здравейте на всички. Simple Smile И аз искам да споделя моят опит с гинеколозите в гр.Пловдив.
Моята бременност беше успешно следена от д-р Ангел Карагьозов. Той ми прави и секциото в Селена.Беше много внимателен през целите 9 месеца на бременността и нямаше проблеми и когато съм го викала по спешност и събота и и звън работно време.Това беше най-добрият избор според мен за лекар. Мога с две ръце да го препоръчам като страхотен професионалист и човек.
Пожелавам успех на всички ви в търсенето на добър доктор за вашите проблеми. Crossing Arms

# 1 667
  • Точно където трябва
Тук прочетох доста противоречиви мнения. Конкретно, че д-р Крумов не работи със ЗК, но Медлайн клиник имат договор със ЗК...а той практикува там. Е, кое е вярното?
Там работи и д-р Г.Тотев, който намирам и в списъка на http://medcenter-1.com/cats.php?id=12 / това ВМИ-то ли е?/

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 16:51 от elliee

# 1 668
Тук прочетох доста противоречиви мнения. Конкретно, че д-р Крумов не работи със ЗК, но Медлайн клиник имат договор със ЗК...а той практикува там. Е, кое е вярното?
Там работи и д-р Г.Тотев, който намирам и в списъка на http://medcenter-1.com/cats.php?id=12 / това ВМИ-то ли е?/

В кабинета си не работи с касата,но за клиниката може да се обадиш и да питаш ако искаш точно инфо.

# 1 669
  • Пловдив
Д-р Тотев преглежда в Медлайн по ЗК, той е на 3ти етаж където са кабинетите, а д-р Крумов е завждащ отделението и е на 5ти етаж.Докато бях бременна исках той да ми следи бременността и ходих в частния му кабинет , а като го питах по ЗК къде да ходя да ми препоръча , той ми препоръча Медлайн (естествено ) и ходих при д-р Тотев там, но д-р Крумов не преглежда там по ЗК.Поне аз така знам.
Не е ВМИ-то.

# 1 670
Здравейте момичета,искам да попитам някой от вас  да знае нещо за д-р Иванка Пейчинова,работи и в Селена и  в медицински център Аврора? Ще съм ви благодарна,ако имате мнения за нея Simple Smile
Ходих при неч преди 3 месеца ,защото бързах за работа и ми беше най-близкия свободен гинеколог.Какво да ти кажа.....откри ми възпалени тръби и ми взе цитонамаска и микробиология,даде ми антибиотик и някакви хапчета за гъбички.Оказа се ,че не трябвало ттака д ами изписва лекарствата ,защото тези за гъбички се пиели след приема на антибиотици.Това ми го каза др лекар ,но колко е вярно не знам!Отидох да си взема изследванията и се оказа,че са ги изгубили...,поисках нови ,но не ми направиха.Не ми харесва тази гинеколожка ,поради факта ,че ми се струва доста неопитна и вятърничева.Не ти я препоръчвам ,ако искаш мога да ти дам координАтите на др.гинеколог,разбира се ако ти се дават пари за частен преглед

# 1 671
Ходих при неч преди 3 месеца ,защото бързах за работа и ми беше най-близкия свободен гинеколог.Какво да ти кажа.....откри ми възпалени тръби и ми взе цитонамаска и микробиология,даде ми антибиотик и някакви хапчета за гъбички.Оказа се ,че не трябвало ттака д ами изписва лекарствата ,защото тези за гъбички се пиели след приема на антибиотици.Това ми го каза др лекар ,но колко е вярно не знам!Отидох да си взема изследванията и се оказа,че са ги изгубили...,поисках нови ,но не ми направиха.Не ми харесва тази гинеколожка ,поради факта ,че ми се струва доста неопитна и вятърничева.Не ти я препоръчвам ,ако искаш мога да ти дам координАтите на др.гинеколог,разбира се ако ти се дават пари за частен преглед

Благодаря   ти за отговора   bouquet,ами аз на частно ходя при даскалов,но мисля да родя при д-р Димитрова от ВМИ,имаш ли мнение и за нея??? от това,което прочетох до тук -мнението е добро за нея,ама знам ли...

# 1 672
  • Пловдив
Нека си спомним за един Достоен Лекар и Човек, който за съжаление вече 4 години не е сред нас - д-р Дарина Шехова.  Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир, Дарина! Ние те помним и винаги ще имаш своето място в сърцата ни.

# 1 673

Благодаря   ти за отговора   bouquet,ами аз на частно ходя при даскалов,но мисля да родя при д-р Димитрова от ВМИ,имаш ли мнение и за нея??? от това,което прочетох до тук -мнението е добро за нея,ама знам ли...

И аз ходя пр Даскалов.Я ми кажи какво ти е мнението за него ,защото мен ме заведе една позната ,ама знам ли...Ти имаш ли някакви впечатления? newsm78 newsm78

# 1 674
Нека си спомним за един Достоен Лекар и Човек, който за съжаление вече 4 години не е сред нас - д-р Дарина Шехова.  Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир, Дарина! Ние те помним и винаги ще имаш своето място в сърцата ни.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 675

Cleare  , малко останахме хората, които си спомнят за нея.За съжаление.
Дари, обичаме те!

# 1 676

И аз ходя пр Даскалов.Я ми кажи какво ти е мнението за него ,защото мен ме заведе една позната ,ама знам ли...Ти имаш ли някакви впечатления? newsm78 newsm78

Ще останеш много доволна от него,обяснчва ти  всичко,даржи се много добре,аз ходих при него на фетална морфология в 13 г.с и сега в 23 г.с,много съм очарована от него,мн добър доктор,които ти обръща нужното внимание,ще се убедиш сама  Simple Smile ти кога си на преглед????

# 1 677
Аз от самото начало ходя при Даскалов. Нямам повод да се съмнявам в професионализма му досега. Дори, когато не му харесва някой резултат от изследванията /хемоглобин, бактерии и др. под./ прави повторна проверка, преди да назначи лечение. Изцяло разчитам на него за щастливия финал!!! Praynig Praynig Praynig

# 1 678
Нека си спомним за един Достоен Лекар и Човек, който за съжаление вече 4 години не е сред нас - д-р Дарина Шехова.  Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир, Дарина! Ние те помним и винаги ще имаш своето място в сърцата ни.

Cleare  , малко останахме хората, които си спомнят за нея.За съжаление.
Дари, обичаме те!

Поклон Flowers Rose
Много пъти съм го казвала-благодарение на нея аз и дъщеря ми сме живи.

# 1 679
SISINDORA   ,ами аз ходих при него по друг повод.Имах възпаление на яйчниците и тръбите.Обиколих доста доктори и накрая се спрях при него.Проведохме лечение и той каза че вече съм здрава и можем да започнем с опитите.Та ...от този месец правим опити за бебок,дала съм си 6 месеца проба и ако не стане ,отново ще го посетя,защото с това мое възпаление не е сигурно дали нямам запушване или нещо такова.Мисля че това се установява с цветна снимка или лапароскопия ,но не съм сигурна.И за това те разпитах какви са ти впечатленията ,защото наистина искам да му вярвам че съм здрава и че мога да имам деца

Общи условия

Активация на акаунт