Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 970
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз му имам голямо доверие,и мисля ,че и ти скоро ще го имаш, ще видиш ,че всичко ще е наред и скоро ще видиш така желаните  EFP ,само не го мисли постоянно,трябва да си много спокойна Simple Smile

# 1 681
Аз му имам голямо доверие,и мисля ,че и ти скоро ще го имаш, ще видиш ,че всичко ще е наред и скоро ще видиш така желаните  EFP ,само не го мисли постоянно,трябва да си много спокойна Simple Smile

Oпитвам се да не го мисля ,ама нали знаеш в главата ми е,особено след като не се знае как съм с тръбите.Господ си знае работата ,може пък и да стане ...дай боже следващото ми ходене при д-р Даскалов да е,за да му кажа че съм бременна Wink

# 1 682
Някой може ли да ми каже адреса на частния кабинет на д-р Крумов?

# 1 683
  • Пловдив
Нека си спомним за един Достоен Лекар и Човек, който за съжаление вече 4 години не е сред нас - д-р Дарина Шехова.  Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир, Дарина! Ние те помним и винаги ще имаш своето място в сърцата ни.

Поклон за д-р Шехова и от мен.Flowers Rose Flowers Rose Найстина беше страхотен човек и Лекар,на който можеше да се вярва напълно! Нейната увереност и решителност ми вдъхваха спокойствие,че съм в добри ръце. Почивай в мир,д-р Шехова!:rose: Flowers Rose

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 21:45 от Балли

# 1 684
Здравейте, искам да попитам за добър гинеколог който работи със здравна каса и не би отказал да ме прегледа с ехограф? Благодаря предварително и се извинявам, че пиша в темата но ми е спешно.  bouquet

# 1 685
Да се включа и аз за д-р Даскалов,за мен е страхотен лекар,много прецизен,обръщащ нужното внимание и въпреки високата цена на прегледа,не е като някои негови колеги,които за 10-15 мин те преглеждат и чао.Той ми води бременността и няколко пъти ме е викал допълнително,без да ми таксува преглед,когато иска нещо да доуточни.Много държи за изследванията,за което много се радвам,не разчита само на анамнеза и преглед.Апаратурата му е великолепна,доколкото знам от месец и половина още по-обновена.След предната ми неуспешна за съжаление бременност търчах по доста АГ доктори,но в крайна сметка най-добрият избор беше д-р Даскалов!!!

# 1 686
Да се включа и аз за д-р Даскалов,за мен е страхотен лекар,много прецизен,обръщащ нужното внимание и въпреки високата цена на прегледа,не е като някои негови колеги,които за 10-15 мин те преглеждат и чао.Той ми води бременността и няколко пъти ме е викал допълнително,без да ми таксува преглед,когато иска нещо да доуточни.Много държи за изследванията,за което много се радвам,не разчита само на анамнеза и преглед.Апаратурата му е великолепна,доколкото знам от месец и половина още по-обновена.След предната ми неуспешна за съжаление бременност търчах по доста АГ доктори,но в крайна сметка най-добрият избор беше д-р Даскалов!!!

Да,съгласна съм с теб и наистина от скоро е с  по -нова апаратура.

# 1 687
Здравейте... аз съм нова тук   bouquet

Интересува ме дали някой е бил пациент на д-р Л.Котева? Работи в Селена както и в ДКЦ-2. По принцип ходя при нея, но до сега нямах проблеми, откри ми киста наскоро и не знам дали да и се доверя в лечението или да се консултирам и при друг лекар.

Благодаря предварително Wink

# 1 688
А аз да питам - дали знаете д-р Атмаджова(Вми) дали си е вече в Бг?

# 1 689
Здравейте... аз съм нова тук   bouquet

Интересува ме дали някой е бил пациент на д-р Л.Котева? Работи в Селена както и в ДКЦ-2. По принцип ходя при нея, но до сега нямах проблеми, откри ми киста наскоро и не знам дали да и се доверя в лечението или да се консултирам и при друг лекар.

Благодаря предварително Wink
Коментари за Котева има напред в темата, мисля че на 95-96 стр. бяха.
Аз ти препоръчвам да потърсиш и друго мнение  Peace

# 1 690
Да се включа и аз за д-р Даскалов,за мен е страхотен лекар,много прецизен,обръщащ нужното внимание и въпреки високата цена на прегледа,

колко струва прегледа?

Интересуваме дали Д-р Крумов гледа с ехограф в частният си кабинет?

# 1 691
Преглед,включващ ехография,е 55 лв.  Peace

# 1 692
Здравейте! Много е важно за мен кой ще следи бременността ми и при кого ще раждам.. изчетох малко назад в темата и май се спрях на доктор Даскалов.. може ли някой, който е ходил при него да ми прати на лични горе-долу ценоразпис на услугите, които е ползвал при него? т.,е. всеки път ли прегледа включва ехограф и т.н. аз още не съм ходила при никого, така че не знам как стават нещата  Hug

# 1 693
Здравейте!
  Искам да ви попитам нещо.Понеже отскоро съм в България и плануваме живот и здраве да си имаме още едно бебче.сега искам да отида на преглед в Окръжна болница- профилактичен и с идея евентуално там да следя бъдеща бременност.Дали има лекари ,които ще направи такъв преглед по ЗК  и при кой е най-удачно?
Благорадя ви!

# 1 694
Здравейте!
  Искам да ви попитам нещо.Понеже отскоро съм в България и плануваме живот и здраве да си имаме още едно бебче.сега искам да отида на преглед в Окръжна болница- профилактичен и с идея евентуално там да следя бъдеща бременност.Дали има лекари ,които ще направи такъв преглед по ЗК  и при кой е най-удачно?
Благорадя ви!
В момента си следя бремеността при двама от Окръжна, но и двамата си имат кабинети. Не знам някой да преглежда в самата болница (не че съм се задълбавала да търся).
Бачуров е единия - не работи със ЗК. Другия е Бабаков - той е по касата..

Общи условия

Активация на акаунт