Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 927
  • 6 098
  •   4
Отговори
# 1 695
Аз въобще не вярвам на форума.Остава и оттук да седна да събирам мнения по медицински въпроси  Crazy
Питам,споделят,преценявам,но не и 100% да се доверявам на форум,по-скоро сверка на нещо,което вече знам  Crazy

Форумът е нож с две остриета.Млади майки,които нямат абсолютно никакъв опит,могат да се опарят от форумски предписания и препоръки  Rolling Eyes

# 1 696
Изобщо не съм съгласна с професора. на много лекари не им е удобно да бъдат коментирани из форумите, защото така се чуват и не толкова добри отзиви за тях. Да не забравяме, че няма идеални лекари. Аз пък смятам, че е полезна една такава тема, за да може човек да се ориентира към няколко имена на лекари, след което сам да си прецени към кого ще се насочи и на метода проба-дрешка да намери своя лекар. Дали мненията ще са от форума или от твои приятелки, мненията винаги са субективни. Форумът не дава точна формула, а може да бъде ориентир. Досега много ми е било полезно инфото от тук.

# 1 697
  • Пловдив
И не само млади майки, а и жени като мен, уплашени и притиснати от проблем, който им идва като гръм от ясно небе преди повече от 5 години. И понеже Гугъл винаги тук те праща и четеш първо бг мама се втрещих. После се взех в ръце и започнах да чета каквото трябва и нещата си дойдоха по местата. Започнах да задавам адекватни въпроси на лекарите, те ми отговаряха по същия начин и.....оживях, ама до тогава що плач изплаках и що сън не спах......Ама колко са тези, които правят като мен. Пише си някой този е пълен некадърник, изрод....включват се още някой да му приглася, трети слага съчки в огъня..... и не дай Боже да си пациентка точно на този, за когото става дума.  Mr. Green

П.П. Иначе и аз на форуми не вярвам, но явно лекарите имат повече опит, че да го твърдят. Сигурно всяка втора пациентка им цитира бг мама като единствената и неоспорима истина  Whistling

# 1 698
може би да, но има и много полезна информация / именно от форуми разбрах за Др Даскалов - нито едно отрицателно мнение! дали е случайно /
от форумите разбрах за късното захранване, кърмене на поискване, без вода и сокове.... а ако тази инфо се предоставяше навсякъде и с нужното постоянство /напр. от личните лекари, педиатри, аг-та, жк, държавни болници/  нямаше мн млади майки да се лутат и да допускат грешки свързани с кърменето и да се практикуват стари модели на хранене на новородените, които масово се препоръчват.
А ВМИ в това отношение си е мн зле / нула инфо по въпросите с кърменето /!

# 1 699
Здравейте!
Аз имам един малко по-особен въпрос не съвсем по темата  Laughing

Някой знае ли нещо повече за д-р Кабир?

Преди 27 години ,когато аз съм се раждала във ВМИ Пловдив при д-р Милчев е имало един аспирант д-р Кабир от Бангладеш,който напрактика ме е изродил,докато Милчев е говорил 5 часа по телефона  ooooh! Rolling Eyes Та този д-р Кабир бил страхотен и майка ми искаше да се опитам да го открия.
Предполагам,че си е в чужбина,но вчера се натъкнах на този д-р Кабир от Пловдив и се чудя да не би пък да е той,въпреки,че е малко вероятно,но знае ли човек  Thinking

И ако някой има малко повече инфо за него,моля да ми сподели  Praynig

# 1 700
elfi4ka,това има като инфо в нета колко е актуално незная но има и телефон http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … %80#axzz1k1dRAxLH

# 1 701
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet Кажете ми нещо за д-р Елена Кръстева не намирам информация за нея.Ходил ли е някой при нея?Искам да ида на профилактичен преглед,цитонамаска а също и да погледнем да видим защо не се получава бебенцето  Rolling Eyes
Два дена преглеждам тази тема и белия списък обаче колкото повече чета,толкова повече се обърквам  Crazy Препоръчайте ми моля,жена гинеколог.Причината сигурно е че не съм ходила до сега при мъж.Срам ме е и това е  ooooh!
Благодаря ви предварително!  Peace

# 1 702
Здравейте момичета   bouquet Кажете ми нещо за д-р Елена Кръстева не намирам информация за нея.Ходил ли е някой при нея?Искам да ида на профилактичен преглед,цитонамаска а също и да погледнем да видим защо не се получава бебенцето  Rolling Eyes
Два дена преглеждам тази тема и белия списък обаче колкото повече чета,толкова повече се обърквам  Crazy Препоръчайте ми моля,жена гинеколог.Причината сигурно е че не съм ходила до сега при мъж.Срам ме е и това е  ooooh!
Благодаря ви предварително!  Peace

Щом си чела списъците вероятно си срещнала името на д-р Л. Котева? Тук има и няколко разочаровани от нея, но аз лично не съм на това мнение. Млада, интелигентна и много внимателна, обяснява всичко, а и щом се чудиш защо не става бебе тя много може да ти помогне, понеже работи и в АГ болницата Селена. Кабинетът й иначе е в ДКЦ-2 на "6-ти Септември" работи от понеделник до четвъртък от 14:00 до 19:00 часа мисля, работи и с направление от личния лекар. Цитонамазката само май се заплащаше - 4-5 лева.

# 1 703
  • Пловдив
Благодаря ти oceanlab  newsm51 Ще изчакам още малко и ще трябва да реша.Няма какво да чакам вече  smile3502

# 1 704
  • Пловдив
Някой знае ли дали д-р Матев от Селена преглежда само там или има и друг кабинет.И координати ми трябват,ако има такъв.

# 1 705
Благодаря ти oceanlab  newsm51 Ще изчакам още малко и ще трябва да реша.Няма какво да чакам вече  smile3502
Аз препоръчвам д-р Паскалева  Peace

# 1 706
Здравейте на всички, бих искала да споделя с вас мойте впечатления от един страхотен лекар за мен, на който ще благодаря цял живот д-р Карагьозов - акушер- гинеколог има частен кабинет и изражда в АГ Селена. Не знам за вас, но досега аз не бях срещала такъв лекар в живота си, който да е толкова отдаден на работата си и така да се притеснява със всички и да изживява проблемите им. Аз имах много проблемна бременност лежах 5 месеца на легло, за да износя детето си, можех по всяко едно време на нощта или деня да разчитам на д-р Карагьозов и повярвайте ми обаждала съм му се за щяло и нещяло и той никога не ме върнал или да ме е одразял напротив искаше постоянно да му се обаждам да му казвам как съм. На всички бъдещи майки горещо препоръчвам този лекар, ще видите за какъв прекрасен доктор става въпрос Simple Smile

# 1 707
Трябва ми инфо за др Ямаков от ВМИ ??? каквото и да е ......

# 1 708
  • гр.Пловдив
Трябва ми инфо за др Ямаков от ВМИ ??? каквото и да е ......

аз си следих бременността при него... доволна съм

питай нещо по конкретно

# 1 709
Здравейте!

Имам едно питане,извинявам се ако въпросът е глупав,просто нямам представа  Thinking

Да предположим,че реша да ида при лекар,който има само частен прием/примерно д-р Паскалева,че ми е в съседния блок/.
Плащам за преглед,колкото се плаща.Но искам да ми вземат и цитонамазка.Плащам ли обработката в лабораторията?В смисъл всяко едно изследване,което би ми се наложило/микробиология,цитонамазка.../ плаща ли се допълнително/освен таксата за прегледа/ след като лекаря няма договор със ЗК  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт