Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 844
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 710
Да, всичко си плащаш Simple Smile

# 1 711

Mr. Green Благодаря  Hug

В такъв случай ми препоръчайте добър гинеколог по ЗК с хубава база, около който има удобно място за паркиране и не е по кварталите.Например да е в Центъра,ШЦ,Съдийски,Тракия евентуално.Аз съм до Полиграфия.

Май много ми станаха изискванията,но вярвам,че има такъв  Rolling Eyes

# 1 712

Не вярвай, няма такъв. Обиколила съм половината в града по ЗК и продължавам да търся такъв. Честно казано за обикновен преглед и цитонамазка не ми се дават 70лв. понякога, ама няма шанс.
Tired

# 1 713

Не вярвай, няма такъв. Обиколила съм половината в града по ЗК и продължавам да търся такъв. Честно казано за обикновен преглед и цитонамазка не ми се дават 70лв. понякога, ама няма шанс.
Tired

Брр...защо да плащам за такова нещо като съм здравноосигурена  newsm78 Не се навивам на такава сума,иначе става безсмислено осгуряването ми  Crossing Arms

За сега фаворит ми е д-р Симонов,но той пък е в Капана и там няма паркиране  ooooh!

# 1 714
  • Пловдив

Tired

Е, какви са тези цени..... Аз за АГ преглед+УЗ преглед+цитонамазка, плащам 60 лева. При това гинекологът ми не е от най-евтините, ако се вярва на форума.

# 1 715
Понякога 60, друг път 70лв, по лично усмотрение - Йончев, Дакалов, Пелев и т.н.

# 1 716
Това е направо спекула  Naughty

Специално пък цитонамазката я изследват в лаборатория.Да не я изследва доктора  Crazy
На практика от него се иска само да я вземе.И за това да дам 70 лв  Rolling Eyes Нито е следене на бременност нито нещо по-специфично.На практика и най-залюхания лекар да е,все тая  Crazy

На мен ми трябва за рутинен преглед.Моя доктор се премести много надалеч,а и вече искам да го сменям с някой по-надежден,евентуално ако ми изникне проблем за разрешване.
И в този ред на мисли д-р Симеонов как е на прегледи  Thinking Имам впечатления от него само от ОБ,но не съм му била пациентка.Предразполагащ ли е?Комфортно ли се чувстваш,че мен малко ме е срам  Blush

# 1 717
  • Пловдив
Моят лекар ти взима цитонамазката, но работи с един единствен лекар, на който плаща да я изработи. За мен никак не е маловажно кой, как и от кое точно място на шийката на матката ще ти вземе материала, както не ми е все едно и кой ще я изработи. За АГ преглед, да, мога да приема, че е все едно кой ще го направи, но аз дължа и на УЗ преглед, където пак не е без значение кой какво ще види, дори и да нямаш оплаквания. И не на последна място, последна точка от твоята публикация.  Laughing При непознат бих се чувствала 100 пъти по некомфортно предвид естеството на прегледа и не бих отишла.  Peace

# 1 718
Даскалов -55лв преглед ехограф и вагинален и 15 лв цитонамаска и хоп  ТОТАЛ-70ЛВ.

# 1 719
Хе-хе...ми какво е естеството на прегледа...преглед като преглед.То няма 1000 вида  Crazy
Аз не искам да ида еднократно,а оттук нататък да стане "моя" лекар.Не планувам други бременности  Crazy ,но от време на време на рутинни прегледи да ходя   Laughing

# 1 720
  • Пловдив
Ами не знам.  Rolling Eyes  Аз, предвид проблемите, които съм имала съм ходила месеци наред по три-четири пъти в месеца на преглед и определено се чувствам много по-спокойно с познат лекар. Имам предвид "дефилето" от паравана до гинекологичния стол, не че някой ти обръща внимание в такъв момент, като преди теб са минали 10 човека и отвън чакат още толкова, но аз съм си такава. Неприятно ми е самото усещане да се "разхождам" полугола.  Embarassed Не е като да отида да на УНГ преглед или на зъболекар.....примерно. Това имах предвид под естеството на прегледа.  Peace

# 1 721
Аз ходя при доктор Христамян - колпоскоп + цитонамазка + стандартен преглед (без ефограф) = 40лв.

# 1 722
Не е като да отида да на УНГ преглед или на зъболекар.....примерно. Това имах предвид под естеството на прегледа.  Peace

Мисля,мисля...и като се замисля май предпочитам този вариант пред зъболекаря  Laughing Поне няма болка  Laughing
Пък и на мен почти вече не ми прави впечатление,само в първият момент като е нов лекар  Rolling Eyes

Добре де...някакво друго предложение по ЗК,дори и да не е в моя район  Thinking Все пак няма да ходя всеки ден  Crazy Само кабинета да е приличен,а не едновремешен и подтискащ  Rolling Eyes

# 1 723
Добре де...някакво друго предложение по ЗК,дори и да не е в моя район  Thinking Все пак няма да ходя всеки ден  Crazy Само кабинета да е приличен,а не едновремешен и подтискащ  Rolling Eyes
Мога да ти преопръчам Велевски, Патишанов и Крумов - работят по касата в ГРАНДа. За цитонамазка са ми взимали по 4лв. само за взимане на материала. Всичко друго е безплатно по касата - вкл. стол, ехограф и т.н.

# 1 724
Елфичка,аз ходя при д-р А.Ангелов в МЦ "Св. Врач"/на гърба на Военна болница/.АГ с онко- специалиализация е.По ЗК преглежда с/у 2,70лв потребителска такса,цитонамазката я пуска също с направление/ти си я носиш,където прецениш/....единствено,ако се наложи биопсия си плащаш 20лв/на регистратура-това е според правилника на МЦ/,като самата биопсия ти я правят безплатно в онкологията/ВМИ/.Ако,се окаже,че имаш проблем/налага се лечение,конизация и т.н/ доктора е точния човек,който да ти свърши работа.
Не се взимат часове предварително,отиваш и на място плащаш таксата и чакаш ред/последно приемаше вторник и петък следобед,но можеш да се обадиш на регистратурата за по-сигурно да ти кажат кога е там/.

Общи условия

Активация на акаунт