Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 817
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 755
Здравейте момичета и аз сам пациентка на др.Карагьозов за мен той е най добрият гинеколог и лекар който съм срещала защото първо е човек а после лекар, винаги го интересува какво става с неговите пациенти и никога неказва ама не ама утре винаги е готов да помогне с каквото може.       ДР.КАРАГЬОЗОВ БЛАГОДАРЯ ВИ........  bouquet smile3525

# 1 756
Здравейте момичета и аз сам пациентка на др.Карагьозов за мен той е най добрият гинеколог и лекар който съм срещала защото първо е човек а после лекар, винаги го интересува какво става с неговите пациенти и никога неказва ама не ама утре винаги е готов да помогне с каквото може.       ДР.КАРАГЬОЗОВ БЛАГОДАРЯ ВИ........  bouquet smile3525

Можеше да ни го напишеш и като гост, не беше нужно да се регистрирш специално заради това.

# 1 757
Здравейте, момичета! Много съм объркана и притеснена, затова реших да ви помоля за помощ. Бременна съм с третото си дете и не знам къде да започна да ходя на консултация. Определено реших, че ще е при лекар, работещ със Здравната каса. Някой има ли мнение за д-р Ганчо Дончев, 6-то ДКЦ? А за раждането умирам от страх, знам само, че задължително ще е секцио и няма да бъде при д-р Крумов. При него родих второто си дете и съм много разочарована, при положение че той следеше бременността ми и беше с уговорка... избрах си го от форума, но нямах късмет  Naughty

# 1 758
  • Пловдив
Това 6-то ДКЦ на ул.Любен Каравелов ли е,зад Лайпциг?

# 1 759
Да, за него става дума. А някой има ли отзиви за д-р Алипиев, изражда в Хирургийте на Пещерско?

# 1 760
  • гр.Пловдив
Да, за него става дума. А някой има ли отзиви за д-р Алипиев, изражда в Хирургийте на Пещерско?

или Амалиев, ако е така са двама баща и син, кой по точно?

# 1 761
Разпитах пак, д-р Илия Аманлиев - възрастния, а не сина му.

# 1 762
  • Пловдив
Разпитах пак, д-р Илия Аманлиев - възрастния, а не сина му.
Simple Smile доктора се казава Амалиев аз раждах при него много съм доволна, много е внимателен , обръща внимание, вдига си винаги телефона, е освен ако е в операционна , тогава няма как.
Не работи по здравна каса. В чстния кабинет са и двамата -баща и син.

# 1 763
Благодаря  Hug

# 1 764
моля ви да дадете координати тел личен на др.Пехлеванов. Praynig

# 1 765
Хей, момичета, аз също си търся добър гинеколог. Чували ли сте за Д-р Комитов? Знаете ли къде му е кабинетът? Някакви координати? Благодаря ви предварително!

# 1 766
Здравейте! Аз ходя при доктор Елена Леви - в 4 ДКЦ, ходех и преди бременността при нея и съм доволна .. надявам се, че тя е правилният избор за ЖК -работи със здравна каса Peace иначе за раждане чух добри неща за доктор Амалиев (стария) - ама то нали знаете за всеки доктор 1000 положителни и също толкова отрицателни. Успех на всички!  Peace

# 1 767
Здравейте, момичета. Не можах да открия назад в темата,затова питам - някой има ли отзиви за д-р- Елена Бакалова? Работи в поликлиниката до р. Марица, в "Хипократ", има и частен кабинет. Ходила съм на обикновени гинекологични прегледи при нея, но в частния й кабинет. Чудя се дали да продължа, или да сменям с друг...
И още един въпрос - в Окръжна болница само бременни ли могат да се преглеждат или има и нормални гин. прегледи?  Whistling

# 1 768
Момичета за доктор Росен Петров някой знае ли къде работи в момента.Преди беше в 4-то ДКЦ в Смирненски.Казаха ,че от 2009 не работел там.

# 1 769
Момичета за доктор Росен Петров някой знае ли къде работи в момента.Преди беше в 4-то ДКЦ в Смирненски.Казаха ,че от 2009 не работел там.
В МЦ Хипоталамус работи сега, намира се до църквата Св.Петка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт