Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 801
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 1 770
Момичета за доктор Росен Петров някой знае ли къде работи в момента.Преди беше в 4-то ДКЦ в Смирненски.Казаха ,че от 2009 не работел там.
В МЦ Хипоталамус работи сега, намира се до църквата Св.Петка  Peace

А дали работи със ЗК?

# 1 771
Момичета за доктор Росен Петров някой знае ли къде работи в момента.Преди беше в 4-то ДКЦ в Смирненски.Казаха ,че от 2009 не работел там.
В МЦ Хипоталамус работи сега, намира се до църквата Св.Петка  Peace

А дали работи със ЗК?

нямам представа  Rolling Eyes

# 1 772
Росен Петров работи в Хипоталамус със ЗК и аз към него съм се насочила за ЖК, обаче преди това не съм ходила при него. Избрах си го по някои мнения, а също и на мои познати. Ако някоя от вас го знае що за доктор е може да ми сподели

# 1 773
jjenq ...много ти благодаря  Hug
Значи и аз се насочвам към него,тъкмо ми е близо общо взето,а и имам впечатление от него от едно време  Peace

# 1 774
ти ходила ли си при него, доволна ли си, как е като специалист?

# 1 775
Аз следих при него по ЗК бременността си и съм доволна. Малко по-особен е, но като специалист е добър.  Peace

# 1 776
  • Fort Worth, TX
Аз следих при него по ЗК бременността си и съм доволна. Малко по-особен е, но като специалист е добър.  Peace
Особен ?Зависи от коя гледна точка го погледнеш.Тя особеноста му според мен се състои в съвсем друго.Както и да е.Аз също ходих няколко пъти при него в края на бременността.Разбира си от работата и има голямо чувство за хумор.

# 1 777
С 2 ръце против него. Елфичка, нали имаше свой лекар, защо си решила на него да се доверяваш? Аз бих помислила за друг....

# 1 778
Аз следих при него по ЗК бременността си и съм доволна. Малко по-особен е, но като специалист е добър.  Peace
Особен ?Зависи от коя гледна точка го погледнеш.Тя особеноста му според мен се състои в съвсем друго.Както и да е.Аз също ходих няколко пъти при него в края на бременността.Разбира си от работата и има голямо чувство за хумор.
Имам предвид отношението му понякога, някои го намират за странно и грубо дори, аз лично съм с много добри впечатления от него.  Peace

С 2 ръце против него. Елфичка, нали имаше свой лекар, защо си решила на него да се доверяваш? Аз бих помислила за друг....
Защо?
Аз при втора бременност пак бих отишла при него.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 23:05 от desex

# 1 779

Защо? Една приятелка ходи при него, но не ми е зподеляла лошо....

# 1 780
Сабрина,защо?  Rolling Eyes
Аз съм ходила едно време при него-два пъти.Не ми е направил лошо впечатление.Особеността му се изразява в нещо другопредполагам,че е това,за което си мисля и аз/,но хайде сега  Laughing

# 1 781
Особеността му се изразява в нещо другопредполагам,че е това,за което си мисля и аз/,но хайде сега  Laughing
Не, нямах това предвид  Wink. Просто отношението му на моменти е малко "по-директно" така да се каже, и на някои момичета това не им е допада. Ох, не знам как да се изразя по-точно... ooooh!
Аз лично съм доволна от него и от работата му.  Peace

# 1 782
Аз отидох при него в началото на бременността, всичко мой колежки кажи-речи бяха ходили там и много доволни бяха останали. И така много суперлативи, едва ли не му се измолих да ме вземе, защото точно тогава напускаше поликлиниката в Смирненски. Както и да е, взе ме, но при него ми бяха най- омразните прегледи, ужасно чакане, претупване в пълния смисъл на думата, абе.., мисля че беше последният път, когато трябваше да ми даде болничен преди раждането в кабинета бяхме аз- сестрата пишеше, две други бременни зад мен стърчаха, а той преглеждаше една ромка зад паравана и се обясняваха за спирала, отвън имаше още много жени. Аз съм му напомняла всеки път , когато трябва да ми дава направление за изследвани, че иначе той нямаше да се сети Sad
Освен това постоянно викаше и на бременни и на рецептурата, кой как нямал да го вземе и прочие. За мен това не е професионално отношение. В крайна сметка щом има толкова пациентки да не поема отговорност към други. А може би пък и знаеше, че аз ходя на частно другаде, не знам...

# 1 783
Аз също ходех на частно и при друга докторка, при която в последствие родих, той дори пожела да говори с нея, за да й обясни за бременността ми. Не вярвам това да е било причина да се държи по различен начин.   Peace

# 1 784
момичета, може ли да ми дадете някякъв телефон на Росен Петров, че в нета намирам само на Хипоталамус където работи. А дали пък да не се обадя там и да питам за него??

Общи условия

Активация на акаунт