Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 315
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 890
Ужасявам се като чета за Илиева, как не се е променила поне малко.  Close
Бях ходила при нея преди 10 години и поради същото отношение в 7-я месец си смених лекаря. За 10 год. нищо не се е променило.
От тогава си ходя при д-р Ангел Карагьозов и с 2 ръце мога да го препоръчам, имах 2 проблемни бременности и благодарение на Бога и него имам 2 здрави деца.  Hug
Успех на всички   bouquet

# 1 891
  • Точно където трябва
Моля за координати , раб. време и цена на прегледа на д-р Р. Симеонов.  Разбрах, че приема в МЦ Капана.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 11:23 от elliee

# 1 892
Медицински център капана

Телефон: 032 630965

Това е от Интернет. Иначе не знаех, че Симеонов е там...

# 1 893
Моля за координати , раб. време и цена на прегледа на д-р Р. Симеонов.  Разбрах, че приема в МЦ Капана.

И аз бих искала да полпитам за цена на прегледа при д-р Симеонов, а също така запазва ли се час и чака ли се много пред кабинета?

# 1 894
Здравейте!
  В търсене съм на гинеколког за следене на бременност.За сега съм се насочила за раждане в Окръжна болница живот и здраве и ми се ще там да си следя бременността или поне при лекар от там.Първото ми раждане е в чужбина и не  съм на ясно как стоят нещата тук в Бг.Като гледам почти всеки ходи на частно и по ЗК. Явно и аз ще съм така , защото съм голямо шубе. Та конкретния ми въпрос е - дали в Окръжна следят бременностти и кои лекари от там следят на частно и кои по ЗК ? Много ми е объркано - още съм в самото начало , но все мисля за напред....  Simple Smile

# 1 895
Здравейте!
  В търсене съм на гинеколког за следене на бременност.За сега съм се насочила за раждане в Окръжна болница живот и здраве и ми се ще там да си следя бременността или поне при лекар от там.Първото ми раждане е в чужбина и не  съм на ясно как стоят нещата тук в Бг.Като гледам почти всеки ходи на частно и по ЗК. Явно и аз ще съм така , защото съм голямо шубе. Та конкретния ми въпрос е - дали в Окръжна следят бременностти и кои лекари от там следят на частно и кои по ЗК ? Много ми е объркано - още съм в самото начало , но все мисля за напред....  Simple Smile

От Окръжна д-р Бабаков и д-р Симеонов със сигурност следят по ЗК,за другите не знам с точност.
От тези двамата по-добре при втория.Той е безкрайно добър и няма нужда да ходиш и на частно  Peace
Но нека се включат и други мами с мнения!

# 1 896
Здравейте!

От Окръжна д-р Бабаков и д-р Симеонов със сигурност следят по ЗК,за другите не знам с точност.
От тези двамата по-добре при втория.Той е безкрайно добър и няма нужда да ходиш и на частно  Peace
Но нека се включат и други мами с мнения!
Бабаков ме следеше по ЗК (всеки месец ме гледаше на ехо, пуска ми всички изследвания, даже и допълнителни като се съмняваше..), а Бачуров на частно (също съм доволна, много обстойно ме гледаше и обясняваше всеки пъти).. Случи се да раждам в смяната на Симеонов (много загрижен и отговорен лекар!)Simple Smile
Доволна съм и от тримата  Peace

# 1 897
Духи пухи, а след раждане бебетата при майките ли са?

# 1 898
  • Fort Worth, TX
Зависи как е минало раждането.Демек цс или нормално.

# 1 899
Здравейте!
От Окръжна болница Белчев също работи по ЗК. И той е много добър.

# 1 900
а Симеонов къде следи? не мога да намеря инфо за пловдив освен ,е е в Окръжна и че има кабинет в Първомай . и ако има някой тел за връзка ....

# 1 901
Да Simple Smile Дадоха ми я веднага като ме докараха в стаята и не са ми я пипнали повече Wink
И не дават добавки  Peace
(това нормално раждане, не знам секциото как са)

# 1 902
а Симеонов къде следи? не мога да намеря инфо за пловдив освен ,е е в Окръжна и че има кабинет в Първомай . и ако има някой тел за връзка ....

Не в Първомай, в Перущица му е кабинетът... поне така ми беше казал през 2010. Мисля, че още е там. Жалко, но факт... В Окръжна само изражда.

# 1 903
Да Simple Smile Дадоха ми я веднага като ме докараха в стаята и не са ми я пипнали повече Wink
И не дават добавки  Peace
(това нормално раждане, не знам секциото как са)
При секцио (а секциото в Окръжна е с пълна упойка) първите 24 часа само лежиш - водят се реанимация, като след коремна операция. Може да ти донесат бебето да го видиш, да го подържиш, но не е при тебе нонстоп. След 24-тия час те вдигат, раздвижват те полека и вече може и през деня да стои при тебе, но нощем, от 12 до 6 сутринта, бебетата спят в детската стая. На третия ден вече ти го оставят почти за постоянно през деня, взимат ги само, докато минат двете визитации.

# 1 904
Здравейте,мами! Извинете ако вече сте давали отговор, но не успях да намеря работното време на д-р Карагьозян в Св Пантелеймон?

Общи условия

Активация на акаунт