Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 315
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 1 920
Няма как да е на 100% потвърдено,точно защото кистата не е извадена.Това са предположения на база преглед с ехограф и разни изследвания.

# 1 921
  • Пловдив
Ендометриозата е диагноза. Никой не казва, че няма да може има деца.  Stop Опитен гинеколог може да различи видовете кисти. А ендометриозата, ако са само точковидни огнища, може да се диагностицира само с лапароскопия, но трети и четвърти стадий са именно кистите, които се виждат и с обикновен ехограф. Точно заради това препоръчах специалист по репродуктивна медицина. Те имат най-голям опит в оперирането и лечението на подобен вид кисти, а не защото кистата ще попречи да има деца. И да, неправилно поставена диагноза и последвалото неправилно лечение не са по-малко опасни. Затова може би трябва още една консултация преди самата операция. Peace

# 1 922
Жената се е прегледала и консултирала при двама от наистина добрите специалисти в Пловдив. Не виждам в конкретния случай, преди извършване на операцията, какво ще помогне специалист по репродуктивна медицина. Не съм много сигурна, че специалистите по репродуктивна медицина извършват повече операции на шоколадови кисти от двамата цитирани специалисти. Голяма част от дейността на репродуктивните медици е свързана с малко по-различни манипулации - инсеминации, трансфери и прочее елементи от АРТ.

# 1 923
  • Пловдив
За съжаление, опита ми със специалистите по репродуктивна медицина е личен и знам много добре с какво са занимават. Избягвам да давам съвети по форумите, но в случая ми е ясно за какво говоря. Инсеминациите,  трансферите.... са "най-лесната" част. В много случаи докато се стигне до там пътят е доста дълъг. Обикновено точно тези специалисти са най-добрите в лапароскопската хирургия и са най-прецизни. Бъди сигурна, че са извършвали много лапароскопии, включително и на ендометриозни кисти. А имат и по-добрата техника. Защото от работата им преди това и проведеното лечение в голяма степен зависи успеха на АРТ процедурата и ако преди това не са свършили добре работата..... И не е зле като има проблем, който би могъл в бъдеще да доведе и до по-сериозни последици, ако е диагностициран, опериран и лекуван неправилно, да се действа на момента, а не после да се чудиш как да връщаш времето назад. Лично мнение. Лекари в Пловдив поне има много и избор също. Както виждаш нито препоръчвам лекар, нито клиника. Давам само една друга гледна точка на проблема. Peace

# 1 924
Моля всички, знаещи добър гинеколог-диагностик работещ със здравна каса, нека споделят!!! Некомпетентен лекар, /.../ изкара бременно 20-сет годишно момиче в пета седмица, със неспиращ цикъл и тежко хормонално разстройство. Доказано с изсл.от Токуда. Молим за насока към съвестен гинеколог в Пловдив. Благодаря предварително на всички които ще се отзоват!!!

# 1 925
Здравей! Случайно прочетох поста ти с молба за добър лекар диагностик по ЗК. Аз бих ти препоръчала д-р Тотев.

# 1 926
Здравей! Случайно прочетох поста ти с молба за добър лекар диагностик по ЗК. Аз бих ти препоръчала д-р Тотев.

Peace

# 1 927
Бачуров или Пехливанов ще ми препоръчате?

# 1 928
Бачуров!

# 1 929
# 1 930
Бачуров - с две ръце гласувам!

# 1 931
Това ли са му актуалните координати?

д-р Михаил Бачуров АГ
МБАЛ "Пловдив"
ул. Баткум №4
963222

# 1 932
Относно адреса, да, този е.

# 1 933
Този доктор Бачуров работи ли със ЗК ? ... все си мисля, че май не.
А каква е цената на прегледите при него?

# 1 934
  • Пловдив
Този доктор Бачуров работи ли със ЗК ? ... все си мисля, че май не.
А каква е цената на прегледите при него?

Неработи със ЗК. Цена на преглед - 25 лева.

Общи условия

Активация на акаунт