Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 550
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Пловдив
Аз съм при Симеонов от Окръжна болница. Много е приятен като човек, доволна съм от него и като отношение и водене на ЖК.

# 2 056
а на ЖК бях при д-р Леви в ДКЦ 4.
Доволна ли си от Леви?

# 2 057
а на ЖК бях при д-р Леви в ДКЦ 4.
Доволна ли си от Леви?
ами тя е млада докторка, като цяло си върши работата, пуска изследвания (с малки пропуски), гледа на ехограф, но така и не ми мери тонове нито веднъж, което беше донякъде притеснително...абе средна хубост. Ти ако искаш потърси инфо още за нея, но виж и другите доктори по списъка и примерно за някои да попрочетеш информация - аз така направих и след това реших кой да избера.

# 2 058
Оо, аз съм при нея, ама съм толкова недоволна от нея, от отношението ѝ, че никога не бих се записала на ЖК при нея, никога. Пък лелята в кабинета ѝ всеки път ми повишава тон и ми се сопка. Просто страшно разочарована съм. Днес имах час в 14:30, влезнах в 15:35 и за малко да припадна пред кабинета ѝ, развали ми ВСИЧКИ планове за деня, изпуснах си часа за стоматолог, ама кво да направим, те работили, не спирали да почиват....

# 2 059
това е вярно, че почти никога не си влизаш на часа, аз дори и за болничен и за направление гледах да си запазвам час, че веднъж отидох без час (понеже нямаше свободни за седмица напред) и понеже имаше още няколко момичета без час акушерката ни направи за 2 ст. Но са били и любезни, но все си мисля, че може малко повече внимание и да пускат повечко неща, които и без това се полагат за ЖК. Ама така като чета почти няма АГ, който стриктно да пуска всичко по ЗК, все гледат нещо да пропуснат, все се оправдават, че са им свършили направленията. Да ама нали на всяка една от нас се полагат, после как ги оправдават съм се чудила...както и да е, Слава Богу всичко мина без проблем за мен с изключение на една открита таласемия, заради която се скъсах да пия хиляда вида желязо и сега се радваме на едно сладко мъниче Simple Smile

# 2 060
Много се радвам, че повдигнахте темата за д-р Леви. На мен ми беше интересно, защото планира другата седмица да си взема направление за профилактичен , но ако не мога да мина веднага, няма и да чакам. На мен Петров ми е следил бременността по здравна каса и от личен опит мога да кажа, че няма лекар, който да не претупва, когато става въпрос за касата, а не плащаш допълнително на частно.

# 2 061
и аз съм при д-р Леви, бременна съм 8г.с. и сега трябва да си взема вече направление за ЖК и се чудя дали да продължа да ходя при нея. Иначе ми е удобно да ходя там, че ми е на близко до вкъщи и до работата

# 2 062
Шушулче, при кого си на ЖК?

# 2 063
МБАЛ "Свети Панталеймон" ЕООД
МЦ "Кючук Париж" ООД
МБАЛ "Каспела " ЕООД
АСИПМСЦ "Каспела 1" ЕООД
ДКЦ 1 Пловдив  ЕООД
УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД
МДЦ "Капана" АД
СХБАЛ "Медикус Алфа" ЕООД
МДЦ "Медикус Алфа" ЕООД
МЦ "Димед" ООД
МЦ "Аврора" ЕООД

Момичета,
в някое от тези заведения да ми препоръчате гинеколог за цитонамазка?

# 2 064
При д-р Леви.
Като отношение от нея спрямо мен не мога да се оплача, обаче за нея всичко е нормално, няма поводи за притеснения (а при мен имаше реални такива) и някак ви мн вяло минава прегледът при нея. Не обяснява какво се вижда на ехографа, добре, че аз съм любознателна по природа и питам.
За акушерка ли е, мед. сестра ли е, не знам, само лошо мога да говоря. Мн инфантилно отношение, не е имало път, в който да не ми повиши тон. Фамилиярничи, държи се надменно. Вчера просто за части от секундата се въздържах да не ѝ вдигна скандал. Леви мълчи и нищо не казва, оная ми вика. Миналия път ходих само за 45-дневния болничен и закъснях, защото баба ми беше припаднала, пък бяхме само двете вкъщи, съответно не мога да я оставя сама. Вместо в 13ч, се появих в 16ч. Мале, така ми се развика, че видиш ли тя нямала вина за припадъка на баба и щом ми е казала в 13ч, значи в 13:00 тр да съм пред вратата. Иначе баба да я оставям да умира. И Леви нищо не каза. То стана малко като царят дава, пъдарят - не.

# 2 065
МЦ "Кючук Париж" ООД

Момичета,

Д-р Стаменов е там , само че не в самия МЦ, а в страничния вход.Цитонамазка и микробилогия си пускам при него с направление. Не ми допада, че не ме преглежда никога на ехограф, при все, че съм с поликистоза, но за изследванията с направление става.

# 2 066
  • Пловдив
МЦ "Димед" ООД - др. Тотев

# 2 067
При д-р Леви.
Като отношение от нея спрямо мен не мога да се оплача, обаче за нея всичко е нормално, няма поводи за притеснения (а при мен имаше реални такива) и някак ви мн вяло минава прегледът при нея. Не обяснява какво се вижда на ехографа, добре, че аз съм любознателна по природа и питам.
За акушерка ли е, мед. сестра ли е, не знам, само лошо мога да говоря. Мн инфантилно отношение, не е имало път, в който да не ми повиши тон. Фамилиярничи, държи се надменно. Вчера просто за части от секундата се въздържах да не ѝ вдигна скандал. Леви мълчи и нищо не казва, оная ми вика.

даа, аналогичен случай и при мен... нищо специално, дано всичко да е наред с бременността, че наистина при Леви всичко си е нормално, няма поводи за притеснение и така... нищо специално, не е лоша, но не е икой знае какъв специалист...може с времето да стане по-добра, но засега...

# 2 068

МЦ "Аврора" ЕООД

Момичета,

МЦ Аврора - зад Панаира - д-р Белчев.
МЦ Аврора - до автогара Юг - д-р Гавраилова.

# 2 069
Момичета какво ви е мнението за Д-р Амалиев-младши?
Някой ходил ли е при него?

Общи условия

Активация на акаунт