Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 803
  • 6 082
  •   1
Отговори
# 2 070
Докато съм лежала във ВМИ е минавал на визитации. Винаги се е държал мн добре с мен. Първият път бях отишла с 1 мечка, на една визитация ме попита как съм, а после и как е Мечо Mr. Green. Но съм срещала и негативни мнения за него. Потърси в гугъл.

# 2 071
  • Пловдив
Момичета какво ви е мнението за Д-р Амалиев-младши?
Някой ходил ли е при него?

Ходя при него на женска консултация в Медлайн. Досега съм много доволна- отговаря на всичките ми въпроси, дава ми съвети, без да се налага. Казва ми и положителни и отрицателни страни за изследвания и неща, които питам- за мен това е много важно.

# 2 072
  • Пловдив
Момичета какво ви е мнението за Д-р Амалиев-младши?
Някой ходил ли е при него?

Ходя при него на женска консултация в Медлайн. Досега съм много доволна- отговаря на всичките ми въпроси, дава ми съвети, без да се налага. Казва ми и положителни и отрицателни страни за изследвания и неща, които питам- за мен това е много важно.
Добър е! И като знаеш, че се учи от баща си, който е страхотен специалист.  Peace Ходих на ЖК при него и баща му в частния им кабинет. С две ръце ги препоръчвам.   Simple Smile
 Да не би по ЗК да следи бременност в Медлайн? newsm78

# 2 073
  • Пловдив
Да не би по ЗК да следи бременност в Медлайн? newsm78[/b]

Да, но явно от скоро.

# 2 074
Чета, чета и не мога да избера..моля ви, знам че е субективно, но все пак..търся такъв доктор, който присърце да води ЖК, да се отзовава и помага при проблем, да е човечен. Да работи с касата. Да има реално тук, между вас момиче, което не е имало лека бременност и този лекар наистина да е помогнал.

# 2 075
здравейте чувал ли е някой и има ли впечатления от доктор Тодор Стаменов работи до мц Кичук Париж една приятелка ми го препоръча и се записах да ходя при него на жк ,благодаря ви предварително

# 2 076
Благодаря за отговорите, момичета!

Белчев в Аврора Белчев от Окръжна болница ли е?

# 2 077
  • Точно където трябва
Благодаря за отговорите, момичета!

Белчев в Аврора Белчев от Окръжна болница ли е?
Да

# 2 078
Чета, чета и не мога да избера..моля ви, знам че е субективно, но все пак..търся такъв доктор, който присърце да води ЖК, да се отзовава и помага при проблем, да е човечен. Да работи с касата. Да има реално тук, между вас момиче, което не е имало лека бременност и този лекар наистина да е помогнал.
Аз имах проблемна бременност - имам вродена тромбофилия, налагаше се стриктно следене на кръвотока (всеки път Доплерът беше задължителен), терапия с фраксипарин и аспирин протект, до 5-ти месец имах кървене, контракции, повръщане и болници...Посещавах д-р Даскалов, мога само хубави неща да кажа за начина, по който следеше бременността ми и всичките екстри, които я съпътстваха при мен...Мисля, живот и здраве, при втора бременност отново да се ориентирам към него. Харесваше ми това, че беше предпазлив и взимаше мерки, дори при малко съмнение, а не чакаше да стане късно и да се влошат нещата. Бил е винаги откровен с мен - и за хубавите, и за лошите неща. Имах му пълно доверие и въпреки тежката бременност, ми беше спокойно, че съм в сигурни ръце. Секциото ми го направи той, абсолютно препоръчвам с две ръце. Последната година се изписаха доста негативни мнения за него, но както казваш ти - всичко е субективно. Успех!  Hug

# 2 079
здравейте чувал ли е някой и има ли впечатления от доктор Тодор Стаменов работи до мц Кичук Париж една приятелка ми го препоръча и се записах да ходя при него на жк ,благодаря ви предварително
Аз съм ходила при него на преглед и ми проследи последното тримесечие от първата бременност.Като цяло съм доволна.Внимателен е.Мълчалив е и много не му се говори,но когато го питаш нещо отговаря.Каквито изследвания ми се полагаха ми ги пускаше без проблем.Той тогава работеше и във "ВЕСЕЛА",а сега не знам къде разражда.
Сега,като виждам как ми се води втората бременност от друг лекар-само килограми и кръвно и хайде "довиждане", си правя изводи,че Стаменов беше СУПЕР!
Успех!

# 2 080
  • Пловдив
.
Лично мое мнение е , че по касата няма кой да вземе нещата присърце/освен ако не е познат/. Иначе на частно препоръчвам др. Амалиев /баща/ от мой опит и др. Пелев от опита на зълва ми, която беше с проблемна бременност и е много доволна. Успех  Peace

# 2 081
.
Лично мое мнение е , че по касата няма кой да вземе нещата присърце/освен ако не е познат/. Иначе на частно препоръчвам др. Амалиев /баща/ от мой опит и др. Пелев от опита на зълва ми, която беше с проблемна бременност и е много доволна. Успех  Peace

Не съм съгласна, че няма кой да вземе присърце. Аз съвсем случайно попаднах на доктор по ЗК, който е изключително внимателен и като цяло той е с Призванието да е Доктор! Д-р Кунчев работи по ЗК в Торакса.

# 2 082
  • Пловдив
Затова уточних, че си е лично мое мнение.  Peace

# 2 083
Здравейте момичета,искам да питам има ли някой отзиви аз д-р Мандов, и кой гинеколог ще ми препоръчате за хормонални нарушения? Благодаря предварително.

# 2 084
  • до едно тепе
Здравейте момичета,искам да питам има ли някой отзиви аз д-р Мандов, и кой гинеколог ще ми препоръчате за хормонални нарушения? Благодаря предварително.
Аз бих потърсила  и ендокринолог за хормоните Peace

Общи условия

Активация на акаунт