Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 320 541
  • 6 082
  •   3
Отговори
# 2 085
Здравейте момичета,искам да питам има ли някой отзиви аз д-р Мандов, и кой гинеколог ще ми препоръчате за хормонални нарушения? Благодаря предварително.
Здравей!
аз бих ти препоръчала Д-р Калинов-АГ,преди години работеше в поликлиниката в Тракия,но сега не знам.Можеш да намериш координатите му в нета,ако се поровиш.Една моя позната имаше големи хормонални проблеми и той и помогна.
Успех!

# 2 086
  • Пловдив
Здравейте момичета,искам да питам има ли някой отзиви аз д-р Мандов, и кой гинеколог ще ми препоръчате за хормонални нарушения? Благодаря предварително.
Аз бих потърсила  и ендокринолог за хормоните Peace

Абсолютно подкрепям -имах и имам хормонални прооблеми , които ендокринолога реши  и впоследствие забременях

# 2 087
Благодаря за отговорите, момичета!

# 2 088
  • Пловдив
Аз бих потърсила  и ендокринолог за хормоните Peace

Абсолютно подкрепям -имах и имам хормонални прооблеми , които ендокринолога реши  и впоследствие забременях
Има АГ, които си имат специалност ендокринология. Това ти е най-добрият вариант. Peace

# 2 089
Според мен е хубаво и ендокринолог да види нещата, аз забременях успешно след около 2 години лечения, но най-накрая АГ ме прати и при ендокринолог, защото по време на следене на репродуктивните ми хормони нещата не бяха наред. Аз лично ходих при Ботушанов, той обаче не работи със ЗК. Но ако целта е забременяване има ред на нещата, които трябва да се проследят и направят и определено и ендокринолога има важна роля. Успех!

# 2 090
  • до едно тепе
Аз бих потърсила  и ендокринолог за хормоните Peace

Абсолютно подкрепям -имах и имам хормонални прооблеми , които ендокринолога реши  и впоследствие забременях
Има АГ, които си имат специалност ендокринология. Това ти е най-добрият вариант. Peace
В Пловдив има ли такъв?Не че ми трябва в момента,но ми е любопитно Whistling

# 2 091
  • Пловдив
Има, има.  Simple Smile

# 2 092
  • до едно тепе
Името му/и?Като казах,че не ми трябва в момента не значи,че в бъдеще няма да трябва Whistling

# 2 093
  • Пловдив
Здравейте, да ви питам за профилактичен преглед и цитонамазка при кой аг да отида по здравна каса.
Слушам добри отзиви за д-р Петрова- Медлайн.
Раждах при д-р Амалиев и съм много доволна от него но ми се иска да отида по ЗК , а не на частен прием. Разбрах че и д-р Амалиев младши преглежда вече по ЗК.

# 2 094
Моля да ми препоръчате АГ специалистКА /желателно да е жена/ за ЖК. За сега ходя при д-р Котева във втора поликлиника и не че и нямам доверие, но искам да отида и при някой друг за второ мнение и по-голяма сигурност.  Wink

# 2 095
Моля да ми препоръчате АГ специалистКА /желателно да е жена/ за ЖК. За сега ходя при д-р Котева във втора поликлиника и не че и нямам доверие, но искам да отида и при някой друг за второ мнение и по-голяма сигурност.  Wink
Николова в Селена.
Моя колежка се следи при нея за 2 бременности и е много доволна.
Аз жени АГ не обичам Simple Smile Не мога да коментирам от 1 лице..

# 2 096
И аз жени АГ,не обичам Mr. Green-сещам се за Паскалева,но  дали е по ЗК се  чудя Rolling Eyes

# 2 097
  • Пловдив
И аз жени АГ,не обичам Mr. Green-сещам се за Паскалева,но  дали е по ЗК се  чудя Rolling Eyes

не, доктор  Паскалева не работи със здравната каса

# 2 098
Аз също не обичам жени-гинеколози!Един-единствен път в живота си отидох на преглед при жена -гинеколог и останах отврътена.Продължавам да препоръчвам д-р Карагьозов (Ангел)!Прекрасен доктор!

# 2 099
Здравейте, моля да ми препоръчате гинеколог при , който да хода на частен прием. Бременна съм, бременноста ми следи д-р Елена Леви, но прегледа при нея ми е недостатъчен, заплащам допълнително за ехография всеки път , а ако трябва да я питам нещо допълнително много се цупи. За сега имам намерение да раждам в ВМИ, ако знаете някои лекар от там при , който да ходя на частно, моля да препоръчате  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт