Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 546
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 2 460
Здравейте, може ли да ми препоръчате гинеколог за лечение на течение, който работи със здравната каса? Предния път бях при една, дадох сума си пари за лекарства и след като ги спрях проблемът се върна...

# 2 461
Здравей, Lexie! За лечение на течение мога да ти препоръчам доц. Учикова. Има частен кабинет в медицински център Сана - ул. Любен Каравелов 9а. Телефон за записване на час: 032 648420. Аз бях пила антибиотици и съответно като странична реакция се получават гъбички и други неприятни неща. Това, което тя ми предписа беше ефикасно и съм доволна. Жената е много внимателна. Желая ти успех!

# 2 462
Здравей, Lexie! За лечение на течение мога да ти препоръчам доц. Учикова. Има частен кабинет в медицински център Сана - ул. Любен Каравелов 9а. Телефон за записване на час: 032 648420. Аз бях пила антибиотици и съответно като странична реакция се получават гъбички и други неприятни неща. Това, което тя ми предписа беше ефикасно и съм доволна. Жената е много внимателна. Желая ти успех!
Аз също имам подобен проблем, д-р Учикова работи ли със здравната каса?

# 2 463
Здравейте,получих покана за преглед по програма Спри и се прегледай,и искам да отида ,но се чудя къде да отида на преглед.Може ли да препоръчате д-р ,който работи по тази програма?

# 2 464
Здравейте,получих покана за преглед по програма Спри и се прегледай,и искам да отида ,но се чудя къде да отида на преглед.Може ли да препоръчате д-р ,който работи по тази програма?

Можеш да си избереш оттук,къде да те прегледатhttp://www.nsr.mh.government.bg/isz/medicalInstitutionsPublicSearching.seam.Общо взето всички приемат само по 1-2 часа на ден по програмата.По тази причина се озовах при Михова в дкц 2,супер сопната жена така,че нея може да я отхвърлиш.

# 2 465
Благодаря!

# 2 466
Сега попадам на темичката,записвам се да ви следя  Hug

# 2 467
  • Пловдив
Исках и аз да допринеса с мнение относно доктор за наблюдение на бременност. Котева ми беше наблюдаващ, всеки път ме гледаше на ехограх (във ДКЦ2 със здравна каса), но през повечето време имаше ужасно поведение (говори на въпреки и не дава много инфо). Бабаков ме прие в Окръжна, не останах с никак добро впечатление, беше припрян и на моменти арогантен. Раждах (без да съм избирала екип!) при Бачуров. Не мога да се оплача от него, само той се държа нормално, без да прави груби забележки и коментари. 

# 2 468
  • Пловдив
Здравейте мили мами, имам нужда от съвет произхождащ от личните ви впечатления и опит.Спешно търся акушеро-гинеколог които да е добър ехографист и съответно с  качествен ехограф, другото на което държа много е да говори и обяснява подробно всичко.
Бременна съм в 6 г.с. и съм уморена от противоречиви мнения и диагнози, последните десет дни са просто ад за мен.Минах през какво ли не: от бременна си ама май не точно, не виждам плоден сак до виждам го в матката е, категорично не е извънматочна бременност до, извънматочна е утре спешно на лапароскопия комбинирана с абразио.
Моля ви за съвет кой АГ да посетя и да получа професионално мнение и преценка на ситуацията.Благодаря предварително   bouquet

# 2 469
Д-р Бачуров, не работи по ЗК.

# 2 470
  • Пловдив
Поточе, много благодаря за бързият ти отговор.  Hug
 Д-р Бачуров беше и моя избор но, на 6 дни закъснение ме преглеждаше с коремен ехограф с които разбираемо не можа да види нищо.Така и не разбрах дали защото няма вагинален или просто при него е така.Не коментирам способностите му защото съм слушала само хубави неща за него но, не мисля че, в тези ранни седмици коремен ехограф е правилен избор.Все пак ти благодаря.

# 2 471
  • Пловдив
Нели, при 6 дни закъснение и с вагинален може да не се види сакче в матката.
Някой да ти е предлагал вариант за проследяване на ЧХГ?

# 2 472
Момичета, не знам до колко е по темата, аз съм много доволна от д-р Тотев, но искам да попитам познава ли пола на бебчетата? От 13г.с. до сега поне 4 пъти ми каза момиче, също и на 4д. при д-р Даскалов. На пръв поглед няма повод за съмнение, но просто искам да попитам.  Peace

# 2 473
  • Пловдив
Напълно съм съгласна с теб но, с коремен шанса е още по-малък  Peace .Относно ЧХГ, започнах да го следя веднага след пол. тест за което бях укорявана и от двамата гинеколози които посетих, в последствие обаче се оказа че, им беше много полезен понеже не нараства правилно.

# 2 474
  • Пловдив
Относно ЧХГ, започнах да го следя веднага след пол. тест за което бях укорявана и от двамата гинеколози които посетих, в последствие обаче се оказа че, им беше много полезен понеже не нараства правилно.

Това, че не нараства добре е лошо  Sad

kleopatra8, Даскалов има много добра техника, не вярвам той да обърка пола.

Общи условия

Активация на акаунт