Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 454
  • 6 114
  •   2
Отговори
# 2 580
Привет и от мен! За писана съм на ЖК при д-р Левир но нещо взех да се разочаровам.... newsm78 Все няма часове /поне 2 седмици напред/, много хора...чакане... Уж ме консултира, но често прегледа минава за 10 мин и накрая се оказва, че все не съм успяла да задам някои въпроси, които са отдавна!  Crossing Arms Иначе е приветлива и чувам добри отзиви за нея. Не знам какво да правя, в 5-я месец съм, бременността ми е нормална, но скоро от претоварване получих леки контракции, бях в друг град и посетих лекар там, който ми изписа диаспорал /по 1 прахче дневно за 5 дни/, но сега не мога да се вредя до Леви да и обясня, да се консултирам!  Sad А ходя на работа - няма как да отсъствам безконтролно...
Мислех си за д-р Сюлейман /ходих веднъж на частно - много мила!/, не знам.
За раждане обмислям за ВМИ, чета добри неща, но ми е мътна Индия трябва ли да избирам д-р и за там.....

# 2 581
Здравейте момичета   bouquet  Wild_rabbit преди 3 год ми откриха киста на десния яйчник и ме посъветваха да го оперират с ЛС в болница "Селена". По време на операцията преценили, че ще е най-добре да махнат целия яйчник. След 1 год се оказа,че се е появила киста и на левият. Днес бях за второ мнение при д-р Траянчев и се оказа,че ще е най-добре отново да ме оперират( кистата ми е 7 см). Но този път съм решена да не бързам. Намерих тук в BG-mama добри отзиви за "белия равнец",който се пие като чай в продължение на няколко месеца и кистите,миомите- изчезвали. Но все пак всеки сам трябва да реши как да постъпи  Simple Smile Иначе съм много доволна от болница Селена- целият персонал е много внимателен.

# 2 582
 Искам да предупредя всички бъдещи мами!!! НЕ ХОДЕТЕ при д-р СТРАТЕВ  в клиника Торакс. Компетентност -нула  Внимание към пациентки -отново нула. Аз съм в 35 г.с. и ако сама не си бях отворила папката с изследванията  и да видя че резултатити  ми не са добри ,той даже нямяше  да забележи, а напротив  отговори ми  нагло  че  здравната каса плащала жълти стотинки  за моята ж.к.  Пълен резил незнам как съм допуснала тази грешка да  се доверя на този некадърник

# 2 583
[

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 19:33 от dafne73

# 2 584
 Към Кали 45.Мисля, че мога да помогна със съвет . Ако имаш интерес, може да се свържем някак.  

# 2 585
Не мога да препоръчам нито един лекар от Пловдив, за съжаление. Момичета, не се залъгвайте, който има възможност да ходи направо в София. НЕСРАВНИМА   разлика в отношението към пациента и компетентността на лекарите . Когато няма проблем, всеки доктор е добър .Когато  посещаваш частния му кабинет , всеки  е любезен и внимателен. Но дори на частно не може да надскочи компетенциите си.
След като половин година ходих по мъките в Пловдив , висейки през ден пред частните кабинети на уж светилата на града , в София се оказа, че проблемът е рутинен и с една лека гинекологична операция бе решен. Без да посочвам имена , ще се обърна към цялата гилдия/явно нивото като цяло е посредствено/:
1 ХОРАТА, КОИТО ИДВАТ ПРИ ВАС ,СА ПАЦИЕНТИ, НЕ КЛИЕНТИ
2.ПРЕДЛОЖЕТЕ НАЙ -ДОБРОТО ЗА ПАЦИЕНТА, А НЕ ТОВА, КОЕТО ВИЕ МОЖЕТЕ
3.НЕОБХОДИМО Е ВСЯКА ГОДИНА ДА ПРАВИТЕ REFRESH/КВАЛИФИЦИРАЙТЕ СЕ/
4.КОГАТО ВЕЧЕ Е НАПРАВЕНА ХИСТЕРОСКОПИЯ, РАЗЧЕТЕТЕ ДИСКА,АКО МОЖЕТЕ ЕСТЕСТВЕНО/НАЛИ ЗА ТОВА Е НАПРАВЕН/.ИЛИ СИ НЯМАТЕ ДОВЕРИЕ .НЕ ПОДЛАГАЙТЕ ПАЦИЕНТА ОТНОВО НА ИНТЕРВЕНЦИЯ.
5. НЕ СТЕ ЛИ ХОДИЛИ НА КОНФЕРЕНЦИИ И ОБМЯНА НА ОПИТ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПРИ НАЛИЧИЕ НА МИОМЕН ВЪЗЕЛ СПИРАЛАТА МИРЕНА В ОГРОНМА ЧАСТ ОТ СЛУЧАИТЕ НЯМА ДА ПОМОГНЕ/АКО ИМА КЪРВЕНЕ/
6.НЕ ПРЕДЛАГАЙТЕ ХИСТЕРЕКТОМИЯ, КОГАТО ПРОБЛЕМЪТ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ С ХИСТЕРОРЕЗЕКЦИЯ
7. И ПОСЛЕДНО ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ НЯКОИ ГИНЕКОЛОЗИ, КОИТО ДОРИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ХИСТЕРОСКОПСКАТА ЕЛЕКТРОРЕЗЕКЦИЯ Е ГИНЕКОЛОГИЧНА ИНТЕРВЕНЦИЯ
И ВСЕ ПАК СТАВА ВЪПРОС ЗА КОМПЕТЕНТНОСТ/ИСТИНСКА МЕДИЦИНА/ И МОРАЛ
ИМАЙТЕ ДОБЛЕСТТА ДА КАЖЕТЕ: ,,ТОВА НЕ Е ЗА МЕН, НО ТАМ НЯКЪДЕ ,,НА ЛУНАТА" МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ/ДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ПАЦИЕНТА ДА НАПРАВИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР/
И най-важното - не забравяйте, че за да бъдете добри лекари, трябва да сте добри човеци и да проявявавате много търпение, лично внимание и любов към всичко, с което се захващате.
Който е решил да прави пари, да си смени професията/ да стане финансист например/
Медицината е за хуманни, не за алчни хора

# 2 586
ами нещо за д-р Заимов може ли да ми кажете? newsm78
аз раждах при него,няма грешка,номер 1.кабинета му е на янко сакъзов 13.

# 2 587
Wild_rabbit, аз също образувам кисти на яйчниците и при единия от случаите бях насочена отново от въпросния д-р Троянчев за операция по спешност. Тази операция така и не се проведе по ред причини и най-вече по мое желание, но темата не е за тук. Имам чувството, че в "Селена" лапароскопиите ги правят на конвейер, да не бъда по-груба и дано не съм права ако кажа с не толкова хуманна цел. Пък и ти няма как да знаеш в действителност какво ти е състоянието и дали изисква такава радикална намеса. Така че, не бързай, потърси повече мнения! При мен нещата тогава отшумяха трудно, но с лекарства. Относно вниманието на персонала...ние не сме на курорт там, за да се подлъгваме само от добро отношение!

# 2 588
Момичета, не си губете времето в Пловдив. Тук се правят само пари, не и медицина. За сериозни проблеми се обърнете към доктор Динчо Георгиев. Той е специализирал безкръвни операции във Франция и е един от малкото хора останали в България, които правят истинска медицина тук. Ако искате проблемът да се реши във ваша полза, струва си да отидете до София. Огромна разлика и в отношението към пациента и в компетентността на лекарите. Хората правят органосъхраняващи интервенции. Тук отстраняват органи на конвейер, защото е по лесно.
ТОВА, което е по добро за пациента, е по трудно за лекаря.
Тук не се работи в името на пациента.
Гледайте ,,Лекари зад граница" на Миролюба Бенатова.
Повярвайте ми, ако има останали кадърни лекари в България, то те са в София.

# 2 589
В едно от предаванията на Гала, бяха показани интервенции в столична клиника- хистероскопия, хистерорезекция, лапароскопска операция и премахване на сраствания. Вижте, какво правят хората в 21 век. Много от нещата за тукашните лекари са непознати. Някои са останали в 70 те години. Режат, махат, отварят............
Мит е ,че там е по скъпо.
От собствен опит твърдя, че цените са аналогични.
Просто медицинското обслужване е на друга по добра галактика.

# 2 590
  • Пловдив
Привет и от мен! За писана съм на ЖК при д-р Левир но нещо взех да се разочаровам.... newsm78 Все няма часове /поне 2 седмици напред/, много хора...чакане... Уж ме консултира, но често прегледа минава за 10 мин и накрая се оказва, че все не съм успяла да задам някои въпроси, които са отдавна!  Crossing Arms Иначе е приветлива и чувам добри отзиви за нея. Не знам какво да правя, в 5-я месец съм, бременността ми е нормална, но скоро от претоварване получих леки контракции, бях в друг град и посетих лекар там, който ми изписа диаспорал /по 1 прахче дневно за 5 дни/, но сега не мога да се вредя до Леви да и обясня, да се консултирам!  Sad А ходя на работа - няма как да отсъствам безконтролно...
Мислех си за д-р Сюлейман /ходих веднъж на частно - много мила!/, не знам.
За раждане обмислям за ВМИ, чета добри неща, но ми е мътна Индия трябва ли да избирам д-р и за там.....

eli, моят съвет е да си записваш всичко, което искаш да питаш на така дълго чаканта консултация. Носи си тефтерче винаги в теб и така няма да имаш забравени въпроси.
Диаспорал пих и аз с второто ми дете. За подготвителните контракции, които започваш да имаш е напълно на място изписан, но се консултирай със следящият те лекар!
И двете си деца родих в Селена. Избор, за който не съм съжалявала.
Преди дни се видях с позната, родила преди месец във ВМИ. Изумих се от методите и подходите им на работа. Най-фрапиращото - съветвали я бебето да не се храни между 12 и 6 (говорим за бебе на дни).

# 2 591
  • Пловдив
Изумена съм от някои мнения. Защо слагате всички лекари под един знаменател. И тук, в Пловдив, има лекари които редовно ходят по конгреси и конференции, специализират в чужбина и са в "час" с всички новости. Частните клиники, особено, инвестират сериозно в техника и специалисти.  За съжаление, обаче, държавните болници все още са в друг век. Д-р Троянчев не е "Селена". Дори е много далеч от истината.  Tired

Много рядко се оперират функционални кисти. Това се прави ако са с особено големи размери и не се повлияват медикаментозно. Но при ендометриозата, особено ако се цели забременяване, е задължително. Дори се оперират с лазер, нещо, което са прави на много малко места в България, ако изобщо се прави.  Stop

# 2 592
Може само да ме радва фактът, че има хора , които не са съгласни с мнението ми и са дори изумени. Ако посочите и конкретни имена, ще бъде добре
Троянчев може да е далеч от истината, и тези още 10 , при които бях/уж светила/ са толкова далече.........
Радвам се да има хора , на които са помогнали адекватно.

# 2 593
не съм доволна изобщо от троянчев не ми е правил нищо само едно 4д но ми изкара акъла че му имало нещо на бебето ама не било нищо страшно само трябвало да отида още един два пъти,естествено не отидох имам си живо и здраво бебенце ,доволна съм от болница селена много там раждах а относно софия и докторите там едно сравнение секциото в селената е 1290 а в софия една приятелка ражда цената е 2500 лева може да са много добри но не е за всеки там  Simple Smile

# 2 594
Само искам да кажа, че в най- новата и модерна болница в София- Софиямед раждането струва 1200, 1400 лв/секцио/. Но за това могат да помогнат и в Пловдив. Говоря за по сложни проблеми- гинекологични- тук отстраняват органи на конвейер, докато по света се прилагат органосъхраняващи интервенции. Не искам никого  да убеждавам. Всеки сам прави избора си.

Общи условия

Активация на акаунт