Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 458
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Пловдив
Една позната ходи при тази Добринка Петрова и каза, че чака с часове за преглед. Няма такова нещо като записване на предварителен час, отиваш и чакаш.  #Crazy

Има ли изобщо вариант да плащаш за болничен по ЗК. Защото за месец болнични трябва или лекарска комисия или хоспитализация. И ако нямаш реални показания за това.....Сигурно има варианти, но трябва предварително някой да те "светне".  Laughing

# 2 656
  • Точно където трябва
Чак с часове не съм чакала, но се чакаше доста преди, когато беше в Медлайн. Откакто е в новата клиника не съм чакала, влизала съм си точно.

# 2 657
  • Plovdiv, Purvenes
Една позната ходи при тази Добринка Петрова и каза, че чака с часове за преглед. Няма такова нещо като записване на предварителен час, отиваш и чакаш.  #Crazy

Има ли изобщо вариант да плащаш за болничен по ЗК. Защото за месец болнични трябва или лекарска комисия или хоспитализация. И ако нямаш реални показания за това.....Сигурно има варианти, но трябва предварително някой да те "светне".  Laughing
Не е вярно, сега ходя при нея на ЖК, винаги имам записан час и никога не съм чакала много, веднъж само чаках не повече от 10 мин.
Много сам доволна от нея и я препоръчвам з 2 ръце!

# 2 658
И аз не съм съгласна, че се чака с часове и не ги спазва. Случи ми се последния път повечко да изчакам, но не е било всеки път! Освен това обръща достатъчно внимание на пациентките и колкото и да са няма да те претупа... Случва се при всеки лекар, който има много хора да става забавяне от време на време.

# 2 659
Здравейте! Искам да Ви помоля да ми препоръчате жена гинеколог в Пловдив.И ако някой има мнение за Д-р Румяна Христова , ако може да го сподели Simple Smile Благодаря предварително !

# 2 660
  • Пловдив
Аз не я познавам Добринка Петрова. Имам си гинеколог, при когото се чака много повече отколкото при нея, но не ми е проблем чакането. Чакала съм с години.....От това, което чета или се е пооправил графикът, или моята приятелка е невероятен карък. Но тя вече я смени.....язък.  Mr. Green

# 2 661
Миналата седмица звънях при тази Добринка Петрова. Говорих с някаква секретарка, която беше страшно зле, никаква информация не ми даде, само мълчеше и ъ-каше. Изнервих се и не си записах час. Каза ми, че прегледът е 50 лв, вземане на проби за изследване на микробиология на влаг. секрет и цитонамазка х 15 лв за всяко. Т.е 80 лв и отдело да ходя да се мъкна до лаборатория...

Не ми се занимаваше, затова си взех направление от джи пи-то, тя ми препоръча д-р Стоянова в първа поликлиника и в понеделник ще ходя.

# 2 662
elliee може ли да ми кажеш името на клиниката и адреса на Добринка Петрова. След раждането не съм ходила още при нея, а то съвпадна с преместването в другата клиника.

# 2 663
  • Точно където трябва
Миналата седмица звънях при тази Добринка Петрова. Говорих с някаква секретарка, която беше страшно зле, никаква информация не ми даде, само мълчеше и ъ-каше. Изнервих се и не си записах час. Каза ми, че прегледът е 50 лв, вземане на проби за изследване на микробиология на влаг. секрет и цитонамазка х 15 лв за всяко. Т.е 80 лв и отдело да ходя да се мъкна до лаборатория...

Не ми се занимаваше, затова си взех направление от джи пи-то, тя ми препоръча д-р Стоянова в първа поликлиника и в понеделник ще ходя.
Секретарката вярно е зле, но това не прави лекарката по-малко компетентна. А каза ли, че имаш направление? Никога не съм плащала и стотинка, преглежда ме по ЗК. Да не говорим, че всеки път /което е на 2-3 седмици/ ме гледа на ехограф, помни всяка история и разни други работи, които лично на мен ми харесват. Просто, ако е за бременност/ а и не само/ няма нужда да ходиш и на друго място, защото прави повече от достатъчно.
elliee може ли да ми кажеш името на клиниката и адреса на Добринка Петрова. След раждането не съм ходила още при нея, а то съвпадна с преместването в другата клиника.

Ню лайф - зад автогара Родопи, една нова стъклена полупразна сграда.

# 2 664
Относно Добринка Петрова искам да кажа, че се сблъсках с нея при лутането ми в началото на бременността ми. Не я харесах - не спазваше часовете. За трите ми посещения най-краткото ми чакане беше един час. Говоря за края на миналата година. Останах с впечатление, че претупва - два пъти влязохме едновременно 2 момичета. Не помнеше отделните случаи, лично аз всеки път трябваше да й напомням спецификата на моята бременност.  Последното го казвам, защото имаше пост, твърдящ обратното.,  аз не очаквам да помни всеки пациент като има повече пациенти.  Трудно си вдига телефона, което налага допълнително чакане пред кабинета й. Мен лично тя така ме беше наплашила с рез. от БХС, че месец не знаех на кой свят се намирам. Да не говорим, че знае само един начин за отхвърлянена генетично заболяване - амниото. Когато й казах,  че ме естрах и отново й обясних проблемите ми не бях дори удостоена с поглед,  а само с думите: " те ще намерят откъде да влязат", това в присъствието на друга пациентка. Това беше последното ми посещение при нея.
Относно д-р Симеонов - той се оказа моят лекар. Само ще кажа, че не ми е взел и стотинка за преглед или ехограф. Сигурно ме е гледал около 8-10 пъти на ехограф. Изслушваше опасенията ми и винаги намираше приемливо за мен решение. Правеше всичко възможно да не ме притеснява. На него съм му благодарна, защото без него сега малкото ми съкровище нямаше да спи в съседната стая.

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 03:38 от mil_

# 2 665
Дами,последно ходих при д-р Котева,но ми се иска да сменя.Взела съм направление и мисля да отида в Торакс,става дума за профилактичен преглед.Можете ли да ми препоръчате лекар,надявам се,че работят със ЗК,че от сайта им нищо не се разбира...

# 2 666
Дами,последно ходих при д-р Котева,но ми се иска да сменя.Взела съм направление и мисля да отида в Торакс,става дума за профилактичен преглед.Можете ли да ми препоръчате лекар,надявам се,че работят със ЗК,че от сайта им нищо не се разбира...
Аз следя бременността си в ТОРАКС, при д-р Христо Кунчев - рабори и по ЗК, внимателен е, доволна съм от него. Peace

А само от любопитство, защо искащ да смениш д-р Котева? Няколко мои приятелки си следят бременностите при нея или ходят профилактично при нея и са много доволни от лекарката? Thinking

# 2 667
Аз следя бременността си в ТОРАКС, при д-р Христо Кунчев - рабори и по ЗК, внимателен е, доволна съм от него. Peace

А само от любопитство, защо искащ да смениш д-р Котева? Няколко мои приятелки си следят бременностите при нея или ходят профилактично при нея и са много доволни от лекарката? Thinking
Принципно е много мила и симпатична,но гледа набързо да те изгони.А и когато ми излязоха резултатите от цитонамазката и за първи път ми излезе втора група,много се притесних и попитах на какво се дължи промяната.Отговорът беше: "Ти досега да не си била девствена,та да си първа група,предната ти гинеколожка е объркала" Shocked Живеех в София допреди 2-3 години и си ходех при много добра лекарка и винаги съм била 1ва група,а девствена не съм отдавна Laughing Та остави ми кофти впечатление и сега ми се иска в частна клиника,за Торакс чета хубави мнения,но от сайта не мога да се ориентирам с график на лекарите и затова питам вас  bouquet
Откриха ми доста голяма мастопатия и ми се иска да ми препоръчат хормонални изследвания.Личната каза,че не може,трябвало от гинеколог да ми се даде насока.Затова отивам и ако евентуално имам проблем с прогестерона (така каза мамологът),да започна да пия противозачатъчни...Доста е объркана ситуацията и затова търся добър лекар,на когото да обясня.

# 2 668
Здравейте! Искам да Ви помоля да ми препоръчате жена гинеколог в Пловдив.И ако някой има мнение за Д-р Румяна Христова , ако може да го сподели Smile Благодаря предварително !

# 2 669
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог за дете?

Предварително благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт