Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 501
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 570
имаше , да. Имах и HPV, на контролния беше отрицателен  Peace
Аз също имах при изследване направено в Геника, след което го лекувах при друг лекар, но после отидох директно при Христамян предвид, че е специалист в тази област и при теста правен от него ми излезе отрицателен. Не знам само дали този при него е достатъчно надежден...разликата в цените е доста голяма, което разбира се не е показателно.

# 3 571
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате някой лекар с 4D ехограф, от който сте останали доволни?  Simple Smile

# 3 572
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате някой лекар с 4D ехограф, от който сте останали доволни?  Simple Smile

д-р Кръшков в Селена

# 3 573
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате някой лекар с 4D ехограф, от който сте останали доволни?  Simple Smile

д-р Кръшков в Селена

Благодаря, tonynette! А каква е цената на прегледа?

# 3 574
Здравейте,

д-р Кръшков в Селена

Благодаря, tonynette! А каква е цената на прегледа?

Обади се на регистратурата на 032 64 80 20 и попитай, те имаха промяна в цените, да не те излъжа

# 3 575
Момичета има ли някоя телефона на др.Борислав ИВанов?Аз го имах но по погрешка го изтрих а сега много ми трябва Sad МОЛЯ АКО НЯКОИ ГО ИМА ДА ПИШЕ

# 3 576
  • Пловдив
Момичета има ли някоя телефона на др.Борислав ИВанов?Аз го имах но по погрешка го изтрих а сега много ми трябва Sad МОЛЯ АКО НЯКОИ ГО ИМА ДА ПИШЕ
Ако не ти е късно, заповядай :
0892016257

# 3 577
Намерих го вече но благодаря все пак

# 3 578
Portokalche, и на мен ми трябваше, благодаря Simple Smile. По принцип има ли значение кога му звъните, може би след 12, защото преди това оперира? И той ли вдига или акушерката?

# 3 579
Аз мисля в понеделник да му звънна но незнам кога точно и аз се чудя newsm78

# 3 580
Според мен, ако е за запазване на час се обади направо на регистратурата, а за питане към него аз бих звъннала може би след 13 ч, защото сутринта прави операции, а от 12 до 13 ч обикновено е голяма лудница пред кабинета, но досега не съм му се обаждала. Чакам резултат от МБ и вероятно ще му се обадя като стане готов.

# 3 581
Не не е за час и аз във връзка с резултати от изследвания и аз

# 3 582
  • Пловдив
къде преглежда този доктор?

# 3 583
къде преглежда този доктор?

мисля, че в Медлайн

# 3 584
Не знам за какво го ползвате този доктор, но на братовчедка ми ѝ прави хистероскопия и каза, че всичко е наред, а след 2 месеца я оперираха от карцином на матката!
Борислав Иванов! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт