Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 121
  • 6 115
  •   2
Отговори
# 3 765
  • Тра-ла-ла
Понякога антибиотиците съвпадат при различни причинители, но не винаги. Така че се налага прием и на втори, което е различно от проба-грешка и е по-добрия вариант от това да разнасяме стерилни проби или да обиколим 10 лаборатории, че дано поне една вземе, че ни угоди и изолира нещо.
Не си ме разбрала. Не става въпрос за угаждане на лигава хипохондричка, която търси под вола теле. Говоря за ясно изразени проблеми, които трябва да се хванат и да се лекуват. А не да се твърди, че няма проблем и да се молиш на доктори и стоматолози да ти повярват. Щото и такива ги има.

А защо да пия 2 антибиотика, ако може с 1 да покрия двете бактерии?!  Разбира се това става ясно само от антибиограма  Grinning Яко съм се интоксикирала от приеми на какви ли не антибиотици в годините. Вече си щадя организма след като го "почистих" и внимавам какво и колко пия.

# 3 766
Здравейте момичета, търся си читав доктор, при който да отида с направление, за предпочитане Кършияка, но не е задължително.Моля за препоръка. Благодаря!

# 3 767
  • Пловдив
В Торакс- д-р Кичеков

# 3 768
В Торакс- д-р Кичеков
С направление там мога ли да отида? Телефон негов, или да се обадя в Торакс да си запазя час при него.

# 3 769
  • Пловдив
Торакс работят със ЗК. Обади се там и си запазваш час.

# 3 770
Торакс работят със ЗК. Обади се там и си запазваш час.
Благодаря🤗😽

# 3 771
Здравейте мамита,  bouquet
чувам много добри отзиви и за Радински в Пълмед и за Велевски в Европата. Някой от Вас може ли да ми даде мнение, защото кръстопътят е много голям? Имате ли други препоръки за наблюдаващ и израждащ гинеколог по ЗК?

# 3 772
  • Пловдив
Аз раждах при Велевски,но още когато работеше в Торакс. Водеше ми и цялата бременност в Европа. Изключителен специалист, но и според някои много сопнат. С мен винаги се е държал добре,но мои приятелки не бяха доволни заради отношението.

# 3 773
Момичета, моля да ми препоръчате добър лекар за женска консултация по здравна каса.
По напред в темата бяхте споменали Тотев в Хипоталамус, някой има ли отзиви за него.
Колебая се и за Забунов - Пълмед? Да ми дадете някаква информация и за него.

Относно Велевски преди 6 години бях на ЖК при него в АГ Европа. Като цяло мога да кажа, че добре си върши работата, пуска всички необходими изследвания, гледа на видеозон, ако има проблем обръща внимание. Вярно, че е малко сопнат, но ако не му обръщаш много внимание мисля, че е сравнително добър специалист. Все пак предпочетох да не раждам при него.

# 3 774
  • Тра-ла-ла
Забунов неее Crazy Отидох там само един път. Голям отворко си пада, пуска палави закачки. Да не говорим, че видя нещо, което нямам ...и не видя нещо, което имам.

# 3 775
  • Plovdiv
Аз съм много доволна от Тотев. Следя се при него по ЗК, а и преди да забременея съм ходила и съм била доволна.

# 3 776
Мерси много момичета, повече се бях насочила към Забунов защото ми е супер близо, но явно ще ида при Тотев, щом за него няма отрицателни мнения.
Запазването на час при Тотев на регистратурата в Хипоталамус ли става?

# 3 777
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнение за Румен Симеонов?
Също така ме интересува от Окръжна, някой читав, за водене на ЖК, по ЗК.

# 3 778
Окръжна - Семра Халил.
Да, Тотев много си го бива, като аг, за жк не мога да кажа.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 07:30 от Анонимен

# 3 779
Тотев ми обърка термина. И през цялата бременност твърдеше, че детето ми изостава, а последния преглед, на който се видяхме(защото не отидох повече) бях в 9м и твърдеше, че детето е много голямо и няма как да родя нормално. Познайте - щял да ме прати при познат да не се притеснявам. Родих напълно нормално и много бързо и лесно. Все му беше рано да ми обясни за раждането и отидох 3 дни преди термин без да знам нищо. Червих се като циганка, че не си знаех термина. Защото той казваше все различен. И така. Не съм доволна.

Препоръчвам др. Минчев в Окръжна болница.

Общи условия

Активация на акаунт