Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 901
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 4 440
  • Пловдив
В ж.к."Тракия" мисля, че няма такъв гинеколог. Само да кажа да не ходите при Сюлейман в ДКЦ 5.

# 4 441
  • до най-прекрасния мъж
В ж.к."Тракия" мисля, че няма такъв гинеколог. Само да кажа да не ходите при Сюлейман в ДКЦ 5.
Защо? Аз съм с добри впечатления от нея като лекар. За бременност не съм била, но винаги пред кабинета й е имало много хора, включително и бременни момичета.

# 4 442
  • Пловдив
Защо? Аз съм с добри впечатления от нея като лекар. За бременност не съм била, но винаги пред кабинета й е имало много хора, включително и бременни момичета.
При нея съм ходила на рутинни прегледи само, но бременността твърдо отказах да ми я следи тя. От рутинните прегледи не бях много доволна, но информацията ми е от 2016 г. Имаше тема във форума, в която много хора бяха изказали лоши мнения по неин адрес, относно следене на бременност.

# 4 443
  • Пловдив
Здравейте, търся читав гинеколог в жк Тракия за следене на бременност по ЗК. Но да не ме задължава и да се държи дръпнато и да ме претупва, след като разбере, че няма да раждам при него/нея.
Ще ходя на частно при Амалиев (понеже раждах при него секцио преди 2 години) но ще е към 6-7 месец, живи и здрави и ще раждам пак при него.
Иска ми се дотогава да ме следят и да ми пускат необходимите изследвания без фасони и т.н
много трудна задача...

# 4 444
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви за отговорите, до момента ходя при Тотев, но ми идва далече и неудобно място, но явно ще си продължа при него. Hug

# 4 445
Не гледайте дали е близо или далече. Важното е да имате доверие в лекаря. Все пак няма да сте цял живот бременна. Ако всичко е наред, ще ходите само един път месечно.

# 4 446
Има ли пациентки на д-р Емил Заимов сред вас?

# 4 447
  • Пловдив
Има ли пациентки на д-р Емил Заимов сред вас?
колежката ми.

# 4 448
Здравейте момичета.Искам да ви питам за д-р Елена Леви.Дали само следи бременност или се занимава и с инвитро процедури!

# 4 449
  • Пловдив
Здравейте момичета.Искам да ви питам за д-р Елена Леви.Дали само следи бременност или се занимава и с инвитро процедури!
Не съм чула да се занимава с ин витро.Доколкото знам,тя работи самостоятелно в кабинет...за процедури трябва клиника.И мисля сега е в майчинство.

# 4 450
В Торакс са много гъвкави в това отношение с чаковете и там МБ ги посявала най-добрата микробиоложка в Пловдив.

Това ли е най - добрата клиника за микробиология?
Някакъв телефон за връзка с препоръчан лекар там?
Отказвам се от направления и кисели доктори , ще ми се поне да разбера какво е това упорито чудо.

# 4 451
В Торакс работят с направление за преглед, лабораторията им се заплаща. На телефон на регистратурата можеш да заявиш час за всеки от лекарите там.

# 4 452
Здравейте може ли да ми препоръчате добър гинеколог от УМБАЛ Свети Георги в Пловдив, предстой ми раждане, а не мога да си избера добър гинеколог. Спрях се на доктор Г.Амалиев но после разбрах че вече е само в Селена. И сега незнам.....
Благодаря предварително

# 4 453
Някой знае ли дали д-р Борис Стоилов работи по ЗК ? Попаднах на него в спешния кабинет и ми направи много добро впечатление и бих искала да разбера дали мога да се следя при него по ЗК ? Благодаря ви предварително за отговорите !

# 4 454
Таня, Стоилов не работи по ЗК. И аз знам за него само хубави неща и мисля втората ФМ да е при него Hug

Общи условия

Активация на акаунт