Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 166
  • 6 055
  •   2
Отговори
# 5 370
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър специалист гинеколог, който извършва лапароскопски операции? В Пловдив.
Траянов в Пазарджик  най добрият лекар за такива операции

# 5 371
  • Пловдив
Здравейте, има ли представа някой д-р Динко Мандов кога мога да го намеря в кабинета му на бул. "Христо Ботев" и дали преглежда с направление там? Ходих преди години и нямам никакъв спомен, а в нета не намирам информация.

# 5 372
Здравейте, има ли представа някой д-р Динко Мандов кога мога да го намеря в кабинета му на бул. "Христо Ботев" и дали преглежда с направление там? Ходих преди години и нямам никакъв спомен, а в нета не намирам информация.
Динко Мандов сега работи в Торакс.
Можете там да си запишете час при него, защото в Торакс всички доктори работят със здравната каса!

# 5 373
  • Пловдив
Аз си го намерих. Понеделник, сряда и петък е от 14 до 18 часа в кабинета си.

# 5 374
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог, който да е наясно с хормони. Става въпрос за нередовна менструация.
Ще ходя на ендокринолог, но може да се наложи да посетя и гинеколог.

Благодаря предварително на всички!:)

С пожелания за прекрасна вечер !:)

# 5 375
Д-р Бачуров къде приема за частен преглед? В Селена или на ул.Баткун?

# 5 376
Д-р Бачуров къде приема за частен преглед? В Селена или на ул.Баткун?
На частно в Кършияка.

# 5 377
А освен Ямаков друг читав онко-гинеколог има ли...?

И аз трескаво се интересувам от този въпрос : ((((

Моля да споделите , ако има онкогинеколози от Пловдив, от които сте доволни!

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:51 от boroboro

# 5 378
Имате ли представа д-р Крумов дали се занимава с репродуктивни проблеми и ин витро?

# 5 379
  • Пловдив
А освен Ямаков друг читав онко-гинеколог има ли...?

И аз трескаво се интересувам от този въпрос : ((((

Моля да споделите , ако има онко-гинеколози от Пловдив, от които сте доволни!

Др. Досева, Частен кабинет в гр. Пловдив, ул. Кавала №20 (зад кино "Гео Милев"), 0888412 826

# 5 380
Досева изобщо не я препоръчвам.При мен не можа да види голям миомен възел.

# 5 381
  • Пловдив
И преди съм питала какво може да види онкогинеколог, което достатъчно опитен всякакъв гинеколог, не може да види. Нищо онкологично не може да се твърди, че е такова само с преглед. Опитен хирург също може да се справи достатъчно добре със сложна гинекологична операция вкл. лимфна дисекция. Другото е работа на патоанатомите с хистологията. Те казват карцином ли е или не.

# 5 382
И преди съм питала какво може да види онкогинеколог, което достатъчно опитен всякакъв гинеколог, не може да види. Нищо онкологично не може да се твърди, че е такова само с преглед. Опитен хирург също може да се справи достатъчно добре със сложна гинекологична операция вкл. лимфна дисекция. Другото е работа на патоанатомите с хистологията. Те казват карцином ли е или не.

"Опитен всякакъв гинеколог", колкото и да е добър, не е наясно /в общия случай/ със спецификите на онкоболните.
Затова жените с онкологично заболяване, каквото и да е то, предпочитат да ходят при онкогинеколози. Най-малкото защото лекарят е запознат с лекарствата, които приемат, със страничните ефекти от тях, с възможните бъдещи сценарии, касаещи яйчници/матка и доста други неща, които при редовия гинеколог няма как да бъдат изкоментирани.

# 5 383
  • Пловдив
Здравейте, дами! Някой знае ли нещо за д-р Росен Петров, защо го няма на работа, започнах да се притеснявам за него? Той ми е акушер-гинколог от много години, но от доста дълго време не мога да го открия, в Супердок пише, че е в болничен...

# 5 384
  • Пловдив
Здравейте, дами! Някой знае ли нещо за д-р Росен Петров, защо го няма на работа, започнах да се притеснявам за него? Той ми е акушер-гинколог от много години, но от доста дълго време не мога да го открия, в Супердок пише, че е в болничен...
И аз се питам същото. Януари трябва да съм на контролен преглед при него! Дай Боже да е добре!

Общи условия

Активация на акаунт