Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 452
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 5 385
Безкрайно благодарна съм на екипа на АГ Селена - бременността ми беше водена от  Амалиеви и всичко беше наред, не съм имала никакви проблеми , единствено се е налагало да чакам малко повече за запазения час, но това е нормално, родих секцио,мина леко. Притеснявах се много от упойката, тъй като досега не бях оперирана за целия ми живот и не знаех какво да очаквам ,но имах консултация с д-р Георгиева анестезиолог с много опит и наистина много въздействащ човек, която ме успокои много и се оказа права , на раждането на сина ми тя беше част от екипа и с др Амалиев бяха хората до мен в най прекрасния момент в живота ми! Благодаря им от сърце , човеци с главно Ч!!!

# 5 386
Аз не препоръчвам др.Краевска.Не е достатъчно само да си мил,трябва и да си разбираш от работата.

# 5 387
Препоръка за гинеколог,който се занимава с гинекологични инфекции?

# 5 388
Аз не препоръчвам др.Краевска.Не е достатъчно само да си мил,трябва и да си разбираш от работата.
Какво не Ви хареса ,че не я препоръчвате?

# 5 389
Да,така е, извинявам се... Намерих подходящата тема...Много се притеснявах и за това избързах с писането в тази тема. А относно лекарите д-р Минев и д-р Карагьозов са много добри.
Аз не смятам,че са мн добри.

# 5 390
Да,така е, извинявам се... Намерих подходящата тема...Много се притеснявах и за това избързах с писането в тази тема. А относно лекарите д-р Минев и д-р Карагьозов са много добри.
Аз не смятам,че са мн добри.
Т.Д.638396 защо не смятате ,че са много добри? Краевска също не я препоръчвате,защо?

# 5 391
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог, който да е наясно с хормони. Става въпрос за нередовна менструация.
Ще ходя на ендокринолог, но може да се наложи да посетя и гинеколог.

Благодаря предварително на всички!:)

С пожелания за прекрасна вечер !:)
Здравей,бих ти препоръчала Виолета Паскалева за тази работа Simple Smile  но за израждане и следене на бременност не става.

# 5 392
Препоръка за гинеколог,който се занимава с гинекологични инфекции?
Д-р Димитър Кичеков - Торакс Пловдив. Часовете се записват през супердок!

# 5 393
  • Пловдив
Благодарение на Виолета Паскалева родих здраво и износено бебе. Не съм срещала по-внимателен гинеколог, който да говори спокойно и да обяснява ясно кое, как и защо. Та не бих казала, че не става.
По-скоро бих я препоръчала за следене на бременност и раждане.
а аз лично и се оперирах при нея, без да се замисля даже

# 5 394
Благодарение на Виолета Паскалева родих здраво и износено бебе. Не съм срещала по-внимателен гинеколог, който да говори спокойно и да обяснява ясно кое, как и защо. Та не бих казала, че не става.
По-скоро бих я препоръчала за следене на бременност и раждане.
а аз лично и се оперирах при нея, без да се замисля даже
Няма как всеки да е на едно и също мнение.
При мен беше доста груба и заради нея трябваше да си плащам допълнително за прегледи и за изаване на ЛКК лист.Защото тя си хвана багажа и си отиде в гърция.
Изписа ми лекарства за 180лв където нямаше нужда и  за къпак като ми останови бременнноста попитах дали може да чуем сърцето,амииии няма как защото апаратурата не ми не е пригодена за пулс на бебе.
Да може да е добър специалист към др хора но към мен категорично НЕ и не я препоръчвам.
Даже като ходих на изследвания я питах къде иска да отида каза все тая и аз ок. ще отида в торакс ооо не не там не работят със здравната каса .....ъъъъ ти там израждаш никаква логика.......... направо като се сетя чак се ядосвам.

# 5 395
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог, който да е наясно с хормони. Става въпрос за нередовна менструация.
Ще ходя на ендокринолог, но може да се наложи да посетя и гинеколог.

Благодаря предварително на всички!:)

С пожелания за прекрасна вечер !:)
Здравей,бих ти препоръчала Виолета Паскалева за тази работа Simple Smile  но за израждане и следене на бременност не става.

Бях два пъти при нея. Отговори ми на някои въпроси, но хормони така и не ми пусна. А ми беше доста належащо и важно.

# 5 396
  • до най-прекрасния мъж
В Торакс наистина лабораторията не работи със ЗК.

# 5 397
Но пък е една от най-добрите за микробиологични изследвания.

# 5 398
  • до най-прекрасния мъж
Но пък е една от най-добрите за микробиологични изследвания.
Така е.

# 5 399
Др. Краевска е невероятен специалист и човек!!! 3 познати съм изпращала при нея вече и освен, че също са очаровани от подхода и, преглеждани, лекувани и излекувани адекватно. Благадарни са ми ,че съм я препоръчала и я препоръчват  напред.

Общи условия

Активация на акаунт