Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 219
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 400
  • Пловдив
Здравейте! Д-р Радка Видева или д-р Паскалева от Торакс са с добра апаратура. Необходимо ми е да намеря АГ по здравна каса, но целта и образна диагностика – фоликулометрии и т.н.

В Торакса има ли изобщо нещо по здравна каса?
Сериозно питам,понеже ми предстои преглед и се чудя на къде да хвана?

Тази видева нали се махна от Торакс?
Изобщо колкото и да и е добра апаратурата, простия човек не може да види нищо... не се доверявайте на тази....

# 5 401
Д-р Радка Видева e чудесен лекар. Имам общо 3 операции при нея и мога да се изкажа от личен опит... та съвета ми е: по-скоро не се доверявайте на неграмотни и невъзпитани потребители на форума.

# 5 402
Здравейте! За много години, бъдете живи и здрави! Gift Heart И аз да се включа в темата. Може ли да ми препоръчате гинеколог в Пловдив, който е добър в областта на хистероскопията. На 42г. съм и имам два субмукозни миомни възела около 2,5мм всяка. Всеки път МЦ ми е обилен със съсиреци. Хемоглобинът ми е леко понижен. Бяха ми препоръчали хистероскопия и след това да ми поставят хормонална спирала. Хистероскопията поема ли се от здравната каса, бихте ли препоръчали и добър гинеколог в гр. Пловдив, благодаря предварително!

# 5 403
Здравейте! За много години, бъдете живи и здрави! Gift Heart И аз да се включа в темата. Може ли да ми препоръчате гинеколог в Пловдив, който е добър в областта на хистероскопията. На 42г. съм и имам два субмукозни миомни възела около 2,5мм всяка. Всеки път МЦ ми е обилен със съсиреци. Хемоглобинът ми е леко понижен. Бяха ми препоръчали хистероскопия и след това да ми поставят хормонална спирала. Хистероскопията поема ли се от здравната каса, бихте ли препоръчали и добър гинеколог в гр. Пловдив, благодаря предварително!
Д-р Димитър Кичеков от Торакс Пловдив. Работи със здравната каса и часовете се записват през супердок. Торакс е частна болница и хистероскопията ще си я заплатите, но не мога да ви кажа точна цена. Но доктора е добър, за мен е най - добрия гинеколог в Пловдив, защото обиколих доста, докато попадна на него и той ми откри проблема и ми спаси живота, и отношението на целия персонал на болницата е на ниво, след операции обслужват 7/ 24 , така че няма да съжалявате ако изберете тях и за цената, която ще платите. Успех!

# 5 404
  • Пловдив
Д-р Радка Видева e чудесен лекар. Имам общо 3 операции при нея и мога да се изкажа от личен опит... та съвета ми е: по-скоро не се доверявайте на неграмотни и невъзпитани потребители на форума.

Благодаря за комплимента към мен!

Да са Ви живи и здрави децата, желая Ви го от сърце. Радвам се, че така са се стекли обстоятелствата при Вас, но при мен не беше така... Заради тази докторка загубих първата си рожба по време на раждането.... Повече няма да коментирам.

Живи и здрави бъдете!

# 5 405
Здравейте! От една година се лутам по гинекологични прегледи. Все имам оплаквания... Моля ви дайте ни съвет за лекар, който ще ми обърне внимание. От три месеца цикъла ми съвсем се побърка, не че и преди това не беше. До преди това ми идваше на 27-28дни, сега вече на 21дни. Имам правена цитонамазка преди няма и месец. Всеки месец ходя на гинеколог. Последните три смених трима и имам чувството че не гледат на мен сериозно. Казват всичко ти е наред, може би стрес. Забравих да кажа ходила съм на ендокринолог преди 4м - изследвана е щитовидната жлеза, полови хормони, натоварване с глюкоза, витамини. Имам терапия само с витамин д - много ми е нисък , и б12 - който също е нисък. И това е. Дайте ми съвет.

# 5 406
На колко години си? Деца евентуално и преди колко време, ако си раждала.... За да може да дадем някаква насока, дай малко подробности, моля.

# 5 407
На колко години си? Деца евентуално и преди колко време, ако си раждала.... За да може да дадем някаква насока, дай малко подробности, моля.
Имам 3 деца, на 34г съм. Последното раждане беше 2020г

# 5 408
Аз ходя при Бачуров. Много съм доволна.

# 5 409
Здравейте! Търся АГ, който да се справя успешно с регулиране на хормоните. По възможност да работи със здравна каса.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 14:23 от One*

# 5 410
candygirl90, дано някой се включи с мнение за АГ, независимо дали работи или не с ендокринолог, и да решава хормонални проблеми. Млада си, търси и ти такъв специалист определено. Аз спрях да търся. Вече съм определено в пременопауза. Но и аз, след второто раждане (бях в по-напреднала възраст от теб), имах нужда да минат почти три години, докато ми се "намесят" хормоните и цикълът ми стане редовен. Не казвам, че и твоят случай е такъв. Но цитонамазката няма общо с хормонален дисбаланс. Тя е се прави за ранна диагностика на рак на маточната шийка, като очевидно твоят проблем не е такъв.
Успех!

# 5 411
Д-р Димитър Кичеков от Торакс Пловдив. Работи със здравната каса и часовете се записват през супердок. Торакс е частна болница и хистероскопията ще си я заплатите, но не мога да ви кажа точна цена. Но доктора е добър, за мен е най - добрия гинеколог в Пловдив, защото обиколих доста, докато попадна на него и той ми откри проблема и ми спаси живота, и отношението на целия персонал на болницата е на ниво, след операции обслужват 7/ 24 , така че няма да съжалявате ако изберете тях и за цената, която ще платите. Успех!
   Малко ме притесниха отзивите за клиника Торакс, https://www.google.com/search?q=%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BA%D … DoQ_AUoAHoECAEQAA  най-вече за отзива, където упойка не е хванала родилка и всичко се усещало по време на секциото. Някой друг лекувал ли се е в клиника Торакс, моля за мнения, защото тряба да се реша вече на хистероскопията и разбира се да избера лекар от Пловдив, който извършва минимално инвазивна гинекологична хирургия.

# 5 412
  • Пловдив
   Малко ме притесниха отзивите за клиника Торакс, https://www.google.com/search?q=%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BA%D … DoQ_AUoAHoECAEQAA  най-вече за отзива, където упойка не е хванала родилка и всичко се усещало по време на секциото. Някой друг лекувал ли се е в клиника Торакс, моля за мнения, защото тряба да се реша вече на хистероскопията и разбира се да избера лекар от Пловдив, който извършва минимално инвазивна гинекологична хирургия.
[/quote]

Същото се случи и с мен в Селена, всичко зависи от анестезиолога, от отношението и компетентността му, според мен.

# 5 413
В интерес на истината аз се оперирах в Торакс заради д-р Кичеков, той ако се премести в друга болница и аз отивам в другата болница, заради него. Два пъти ме е оперирал и му имам пълно доверие. Обаче както вече писах, нямам никакви забележки и към болницата и към персонала, нито пък към анестезиолога. Даже се изненадах как добре ме обгрижват. След операцията обезболяват с морфин, който върши чудесна работа! Преди години имах секцио в една известна софийска болница, където ме обезболяваха с течен аналгин и като правя сравнение с Торакс, разликата е огромна!

# 5 414
Здравейте,
Някоя от вас, която е бременна  да се следи при д-р Троянчев? Не говоря за ФМ, а да я следи през цялата бременност?

Общи условия

Активация на акаунт