Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 677
  • 6 090
  •   2
Отговори
# 5 595
Здравейте!
Моля за препоръка за гинеколог, работещ по ЗК, за проследяване на бременност в Пловдив? Търся специалист,  който е Човек преди докторо-търговската си титла.
Благодаря!

# 5 596
Здравейте!
Моля за препоръка за гинеколог, работещ по ЗК, за проследяване на бременност в Пловдив? Търся специалист,  който е Човек преди докторо-търговската си титла.
Благодаря!
Д-р Кичеков - Торакс

# 5 597
  • Пловдив
И първия път и сега се следя при д-р Семра Халил.

# 5 598
Д-р Лазороски, Селена

# 5 599
Д-р Краевска!
Огромно сърце и страхотен специалист!

# 5 600
Д-р Костадин Георгиев Селена

# 5 601
  • Plovdiv
Доктор Тотев

# 5 602
Д-р Краевска!
Огромно сърце и страхотен специалист!

Изборът ми клони към нея, но не мога да запазя час през Супердок ( няма свободни часове за предстоящите месеци и година - вероятно няма подновен абонамент, ще потърся телефон). Може би трябваше да уточня, че ще следя само при АГ по ЗК (без успоредно следене при друг - платено). Има доста добри отзиви за д-р Краевска и това ме обнадеждава.
Макар че и за Главчев има добри мнения, то аз останах много разочарована от поведението му...След като разбрах, че съм бременна - помолих личния за направление и записах час при него. На първия преглед - бе мълчание и лаконични отговори от негова страна, прегледа мина набързо и само на ехографа (платих си го) и каза след седмица пак да отида. На втория преглед се повтори същия сценарий и като го попитах какво всъщност ми покрива това направление, което смятам че бе уместен въпрос, на който той отговори, че ЗК не поема нищо освен измерване на обиколки и кг и 2 пъти ехограф за цялата бременност?!? Интересното бе, че цената бе различна вторият път, а манипулацията бе същата 😁...И сега трябва да чакам да ми изтече направлението, за да взема за жеска консултация...Та, ясно ми е, че ще си плащам и при избора на доктор, работещ по ЗК, но поне да има Човешко отношение и да обяснява.

# 5 603
Опитай с д-р Котева във Второ ДКЦ.

# 5 604
Д-р Краевска има свободни часове от 05.02 насетне.  Току-що проверих.  Може би не е бил излязъл графикът й за февруари.

# 5 605
  • до най-прекрасния мъж
Напишете в Гугъл Майчино здравеопазване и вижте какво се полага по каса към момента. По принцип, докторът е прав. Т.нар. преглед всеки месец е точно мерене на кг, кръвно и обиколки, 2 пъти ехограф, два пъти МБ, веднъж цитонамазка и някои изследвания. За да не го преразказвам, вижте си какво е актуално към момента. Някои доктори гледат на ехограф безплатно всеки месец, но това е на добра воля.

# 5 606
Напишете в Гугъл Майчино здравеопазване и вижте какво се полага по каса към момента. По принцип, докторът е прав. Т.нар. преглед всеки месец е точно мерене на кг, кръвно и обиколки, 2 пъти ехограф, два пъти МБ, веднъж цитонамазка и някои изследвания. За да не го преразказвам, вижте си какво е актуално към момента. Някои доктори гледат на ехограф безплатно всеки месец, но това е на добра воля.

Благодаря за полезното включване 🙏
Ясно ми е, че ще се плаща всичко и нямам нищо против да е така, когато получавам човешко отношение и грижа насреща. В описания случай - направлението не е било по код за жеснка консултация, а за рутинен преглед, какъвто не бе извършен. В заключение на споделеното: не смятам, че подобно отношение е нормално (макар обществото вече да го приема за такова) и си го запазвам за споменатия "д-р".

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 00:11 от Just Lo

# 5 607
  • до най-прекрасния мъж
Да, за отношение към съгласна. Не бил трябвало да е такова, но вече малко останаха Човеците.
Пуснах поста по-скоро с цел да се ориентирате какво се полага, за да не останете разочарована и с грешни очаквания. Доста лекари по ЗК правят всеки месец ехограф и не искат пари за това. И така оставаме с впечатлението, че се полага, а то не се. Можело е да го обясни нормално или да Ви прати да четете в нета какво се полага, вместо да се зъби, но хора всякакви...

# 5 608
Мога да Ви дам тел. на д-р Краевска, и да и пишете на вайбър, винаги отговаря. А графика в superdoc - виждам, че има свободен час за 30.01 - 14:40 ч
После от 05.02

# 5 609
д-р Краевска обикновено след запълване часовете за дадена дата закрива графика, от там идва объркване, че е празно и няма заявени часове в super doc, а всъщност си е на кабинет и преглежда.

Общи условия

Активация на акаунт