Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 316 476
  • 6 046
  •   3
Отговори
# 6 015
Аз не знам при какви гинеколози сте била тук в Пловдив, но ... кой ще откаже да Ви направи изследвания, образна диагностика или каквото друго е нужно, за да имате ясна диагноза и да се открие решение? Ендометриозата отдавна не е загадка, затова по-скоро споделете при кого сте била до момента, за да видим към кого можем да Ви насочим тук. Heart

# 6 016
  • София
Никой ама няма да я разпознаят най-малкото (особено ако няма киста за тях е недоказуемо). То не, че като я разпознаят имат адекватно лечение Simple Smile

# 6 017
Оперирана съм от ендометриозна киста и ендометриозна огнища и последващо лечение със Золадекс преди 8-9 години. Непосредствено след това забременях спонтанно след години опити, докато чакахме одобрение от Фонда за инвитро. Бях при д-р Ненев от Селена. Знам, че и Ставрев, и Матев имат опит.

# 6 018
Ако има адеминоза е по-различно от ендометриоза.
И ако пък се цели раждане си трябва много добър доктор.

С ендометриоза познавам доста успяли забременяване
С адеминоза малкото хора, които са ми споделяли е трудна работа, защото като паежина пречи и на най-добрия ембрион

# 6 019
Здравейте и благодаря на всички отзовали се. Имам постоянно не спукани фоликули, махнаха киста от коремната кухина на левия яйчник и след това започнаха всички проблеми. Имам множество стари операции на корема. Не целя да раждам, просто искам   адекватна диагноза и някакво лечение, което да облекчи болките и тревожността. От овулация до след цикъл болките са ужасни. Бях при Ненев, но той веднага каза,че трябва да махна матката, защото каза,че е аденомиоза. Бях
първоначално при Матеева, която чак след като видя изследванията от Ненев ми каза да пия зафрила. След 6м зафрила направих страшно възпаление на пик.мехур и бъбрек /който е единствен/,че над месец бях на антибиотици и противогъбични. След разговор с познати се насочих към Михнев, но съм разочарована и от него. Явно не е моя лекар. Но той каза,че няма как да се махне само матката, трябва всичко да се чисти заради стари операции. Година след зафрила проблемите пак започват и вече съм в чудо какво да правя. Общо взето всички изписват хормони / устрогестан, ясмина, зафрила/и като им обясня страничните ефекти вдигат рамене. Всички бързат с прегледите, не те изслушват и претупват нещата.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:40 от Nuri12

# 6 020
  • София
Тогава Ставрев отпада.. той е репродуктивен по-скоро. Насочете се към Калчев за мнение според мен.
Другият вариант е да подходите вие различно. Почвате йога, холистична медицина и всичко друго ама не и хормони. Не казвам, че е панацея ама пробвайте поне няма да Ви тровят постоянно.

# 6 021
Добър репродуктивен ще е от полза, стига да знае какво прави и се заеме присърце.

Мненията за Калчев е, че добър оператор, но трябва да се усети, той също има отношение към репродукция.

В Истанбул д-р Карлъкая също е добър оператор, но основно се занимава с ин витро. Подобни операции са много скъпи там, поне едно 20 - 30 хил лева

# 6 022
  • София
Въпросът е да се избегнат операции, защото се повявяват още повече сраствания и още повече усложнения, защото тая ендометриоза се разпространява. Това не са обикновени кисти и не е шега работа. Като слушам жената колко операции има силно се съмнявам да и трябва още една. Пожелавам успех! Има си цяла фондация за това. Може там също да намерите подкрепа, да пишете за лекар, да попитате за мнение и прочие.
П.С: При жени с изцяло махната матка и яйчници пак си има ендометриоза и обхваща и други органи...

# 6 023
  • Пловдив
Щом имаш няколко коремни операции, вероятно имаш и много сраствания. За тях нищо не може да се направи. Ще те болят. Освен ако не се направи поредна операция, но задължително лапароскопия,  за премахването им и се сложи гел, който да предотврати отново да се появят. Ако обаче не може да се проникне, пак ще се наложи отворен корем. На отворен корем се работи на голяма площ и срастванията са много.  Относно аденомиозата, това не може да се оперира, защото е различно от миомата, която има собствена капсула и може да бъде изрязана. Вариант е само цялата матка. Относно ендометриозата, при която болките се обострят преди цикъл, зафрилата е адекватна, защото пречи да расте ендометриум, намалява кървенето и така повлиява кистата поне да не расте. Малките огнища, поне видимите ще се коягулират. Докато имаш цикъл няма как изцяло да се реши проблемът. Добри оператори в Пловдив веча са ти казали. Ненев, Матев, Минев.

# 6 024
И аз съм чувала, че в Турция има доста по-добри оператори. Може да се направи консултация с д-р Карлъкая. От моя опит не мисля, че ще препоръча операция, без да е необходима.

# 6 025
Здравейте! Мнение за д-р Ангел Ангелов, някой да се е оперирал пли него?

# 6 026
Здравейте ! Като бивш пациент на д-р Милен Карагеоргиев , който го посетих само веднъж искам да изкажа ОГРОМНОТО СИ възмущение. На първо място имах запазен час за 13:00 , влезнах чак в 15:30 , защото разбирате ли докторът записал още 200 човека за 13:00. Както и да е …. Не беше направен пълен преглед тоест не ми беше направен ехограф , а беше взет само секрет и цитономазка (течно - базирана ). Докторът ме изпрати да си пусна цитомазката в Геника ( от която имам огромни разочарования за фалшиви резултати ). Преди години бях пуснала изследвания за Gardnerella vaginalis там и в Писанец след множество лечения пак излизаше положителна в Геника а в Писанец отрицателна . Тогавашният лекар , при който ходих накрая им направи капан на Геника и им изпрати чисто празен тампон и познайййте пак ме написаха , че имам Гарднерела . След години , макар да се бях зарекла да не ходя там , ПАК ОТИДОХ по препоръка на доктора и ме изкараха втора група с атипични плоски клетки или там каквото е СЪС СПЕЦИЛАНА ПРЕПОРЪКА за още едно изследване , които се прави САМО ПРИ ТЯХ за още 200 лв. Възмутена съм и от лекаря и от тях . Той пък колпоскопия искал да ми прави , милия . Нищо че на прегледа всичко беше наред . Толкова са фалшиви и долни всичко правят за пари . Абсолютни мошеници .

# 6 027
Не познавам лекаря и нямам отношение към работния му процес. Но Ви видях цитонамазката в друга група и човекът е прав. Няма данни за злокачествен процес, но има „сигнал“ за наблюдение. Атипичните клетки (ASC-US) са по-скоро предупредителен маркер, че е нужно проследяване, за да се изключи ранна HPV-инфекция или предракова промяна.
Аз бих си пуснала изследванията!
Отделно, ако някой лекар предложи допълнителни изследвания, които не поема касата и са скъпи, то това се приема като търговец. Също така, ако пък не предложи е лаконичен към пациентите си.
Никой не може да Ви задължи да си пуснете изследванията е Геника,  но основно те предлагат разнообразие от показатели за по-прецизна преценка. А, ако си мислите, че другаде не допускат пропуски и е нещо по-различно, значи се лъжете жестоко.
В Синево съм ги молила за 3 път да изкарат адекватен резултат за TSH понеже стойностите имаха не малко отклонение и ми беше важно за поставяне на правилна диагноза, още повече бях и бременна, ми нищо… Даже и за повторенията не поеха ангажимент, поне да ги компенсират в частност.

Здравейте ! Като бивш пациент на д-р Милен Карагеоргиев , който го посетих само веднъж искам да изкажа ОГРОМНОТО СИ възмущение. На първо място имах запазен час за 13:00 , влезнах чак в 15:30 , защото разбирате ли докторът записал още 200 човека за 13:00. Както и да е …. Не беше направен пълен преглед тоест не ми беше направен ехограф , а беше взет само секрет и цитономазка (течно - базирана ). Докторът ме изпрати да си пусна цитомазката в Геника ( от която имам огромни разочарования за фалшиви резултати ). Преди години бях пуснала изследвания за Gardnerella vaginalis там и в Писанец след множество лечения пак излизаше положителна в Геника а в Писанец отрицателна . Тогавашният лекар , при който ходих накрая им направи капан на Геника и им изпрати чисто празен тампон и познайййте пак ме написаха , че имам Гарднерела . След години , макар да се бях зарекла да не ходя там , ПАК ОТИДОХ по препоръка на доктора и ме изкараха втора група с атипични плоски клетки или там каквото е СЪС СПЕЦИЛАНА ПРЕПОРЪКА за още едно изследване , които се прави САМО ПРИ ТЯХ за още 200 лв. Възмутена съм и от лекаря и от тях . Той пък колпоскопия искал да ми прави , милия . Нищо че на прегледа всичко беше наред . Толкова са фалшиви и долни всичко правят за пари . Абсолютни мошеници .

# 6 028
  • Пловдив
Геника са известни с  хипердиагностиката с течнобазираните цитонамазки.

# 6 029
Напоследък има доста лоши отзиви за Карагеоргиев.

Общи условия

Активация на акаунт