Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 316 446
  • 6 046
  •   1
Отговори
# 6 045
Искам да споделя опита си с д-р Горан Радински. Отидох в 6 г.с. за да ми установи бременността и тогава ми изписа витамини и каза да отида пак след най-малко 4 седмици (за да няма проблем с направленията) питах го кога най-късно да отида и ми каза нещо от сорта на "Ако искаш се следи на частно". Отидох в 12 г.с. за да започне следенето на бременността промърмори, защо не съм ходила при него на ФМ, а аз не знаех, че прави такава, изписа ми хормонална терапия (2 седмици утрогестан вагинално) без да ми е правил изследвания и като си отворих устата да питам защо ми каза, че е за да намалим вероятността от спонтанен аборт в ранните седмици, което ми затвори устата. Според уролога на сина ми малкия заради утрогестана най-вероятно има Хипоспадия, защото без изследвания няма как да се знае колко ми е прогестерона, а просто така ми беше даден женски хормон точно в седмиците, когато най-интензивно се развива половата система на бебето, а то беше момче. Бременността ми премина доста леко, но в по-късните месеци доктора започна осезаемо и не толкова осезаемо да ме обработва за цезарово. Изсмукваше си причини от пръстите първо, че малкия не се е обърнал, на следващия път се беше обърнал, после му бяха проблем очилата ми - офталмолог каза, че нямам проблем с очите за естествено раждане, после малкия бил голям. От друга страна ми беше изписал двойна даза магнерот, което озадачаваше както мен така и познатите ми, защо ми е изписал такава доза след като карам лека бременност и не ми каза да го спирам даже на последния преглед при него. От после разбрах, че предозиране с магнезии пречи на контракциите, нямах нито подготвителни контракции, даже като ми изтекоха водите контракциите ми започнаха след час и не бяха ефективни, с часове не ми се скъси влагалището докато не ми включиха окситоцин. Та обратно към д-р Радински - на последния ми преглед при него на изследванията ми излезе бактерия, ядоса се, че антибиограмата не е направена като за бременна жена и накрая ми изписа само глобули, ядоса се, че нямам повече пари от колкото струва колата ми за раждане и затова няма да раждам при него и в началото на 9 месец ми заяви, че няма смисъл да се виждаме повече, попитах за досие или нещо подобно, за да отида при друг АГ и ми беше заявено, че той си ми оставал наблюдаващ АГ, но нямало нужда да се виждаме повече. Изписа ми лечение за бактерия, с което не беше доволен, защото беше компромисен вариант и пак не искаше да ме види пак да ми пусне една микробиология за да види дали съм се изчистила, защото нямах пари да си платя за да родя при него и на всичкото отгоре с всичкия магнезии, с който ме беше натъпкал раждането ми беше повече от отвратително.
   аз също искам да кажа ,че на 18 септември той ми направи абразио тъй като  нямаше сърдечна дейност и не се развиваше бях в 8 седмица когато се случи това , след като приключи всичко се прибрах вкъщи но нещо не беше наред подуваше ми се стомаха и усещах нещо нередно отидох да ме прегледат и ми казаха че имам съсиреци но тъй като матката ми е обърната няма как лесно да излеЗнат дадоха ми топогин в комбинация с системи и излезнаха на следващия ден имах зацапване малко и спрях да кървя пак усетих нещо нередно отивам на второ мнение в друга болница казаха ми че не съм до изчистена, обадих му се и му казах той понеже има голямо его и не го приема това почна да вика и да ме обижда че съм луда и съм за психиатър но в крайна сметка ме подложи на още  едно изчистване кървях малко след това всичко спря и отново отидох да ме видят казаха че съм изчистена ,че всичко е ок да но днес разбирам отново от преглед че не съм изчистена и се налага трити път абразио но първо ще се опитам с хапчетата да изхвърля остатъците.Кажете ми моля как да постъпя.Какво да правя кое е правилно нямам сили вече.

# 6 046
Каза ми го във връзка с това, че беше замърсил пробата със стволовите клетки и нищо не ставаше от нея, за да може да защити фирмата, с която беше в близки търговски отношения,че не са виновни.
Дори за това отказа да съдейства, накараха ни да си платим цялата сума, макар че я беше инфектирал с бактерия,при вземането й, просто констатира, че е оперирал с нестерилен инструмент, в резултат на което развих и вътрематочна инфекция.
Бях с температура и треска 1 седмица, след това едвам се спря цялото кървене от лохийте...

Моля да ми препоръчате добър аг, който да обърне внимание на инфекция, понеже съм с пълна резистентност към антимикотици и нищо не ми действа, поради което не могат да ми вземат цитонамазка повече от година след като родих и се притеснявам.
Всичко се случи благодарение на прочутия Минев, който профилактично ме накара да си слагам 6 седмици преди да родя вагинални глобули и още 2 месеца след това, поради вътрематочната инфекция която развих вследствие на секциото му, като цитирам "най-вероятно един от инструментите с които съм оперирал не е бил стерилен".
От там вече абсолютно нищо не ми действа и не мога да се излекувам.
Тъпче бременните с всевъзможни лекарства за да не го занимават.
Слагането на глобули профилактично 6-те седмици нямаше никаква логика защото не можех и да искам да родя нормално, поради плосък таз, но той това 9 месеца не можа да установи или не му се занимаваше и разбра след като 9 часа бях с родилни контракции и едвам оживях

Това за нестерилния инструмент е недопустимо! Та от това може да умрете! Как ви го казва с лека ръка?

Общи условия

Активация на акаунт