Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 316 552
  • 6 047
  •   5
Отговори
# 5 415
  • гр.Пловдив
   Малко ме притесниха отзивите за клиника Торакс, https://www.google.com/search?q=%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BA%D … DoQ_AUoAHoECAEQAA  най-вече за отзива, където упойка не е хванала родилка и всичко се усещало по време на секциото. Някой друг лекувал ли се е в клиника Торакс, моля за мнения, защото тряба да се реша вече на хистероскопията и разбира се да избера лекар от Пловдив, който извършва минимално инвазивна гинекологична хирургия.

Същото се случи и с мен в Селена, всичко зависи от анестезиолога, от отношението и компетентността му, според мен.
[/quote]

Аз разказах за случая в Торакс с моя колежка и на повечето дами не им се вярваше ..Бихте ли разказали и вие вашият случай ?

# 5 416
Някой знае ли за цена на фетална морфология 20 г.с при Борислав Иванов.

# 5 417
  • гр.Пловдив
Някой знае ли за цена на фетална морфология 20 г.с при Борислав Иванов.

Миналата година беше 160лв,най-добре си подгответе 200лв за всеки случай

# 5 418
Здравейте! Може ли мнение за д-р Любов Станева за следене на бременност и раждане Работи в Селена по ЗК.

# 5 419
Здравейте, някой може ли да ми каже цена на цветна снимка на тръби  в Медлайн и дали се прави с упойка?  Благодаря!

# 5 420
Здравейте! Признавам си не съм чела назад, може скоро да е писано, но моля да ме извините. Колко е прегледа при д-р Ангел Ставрев от Селена? Също пакета първоначални изследвания за мен и мъжа ми, нещо ориентировъчно? Иска ми се да сме максимално подготвени финансово за всичко.

# 5 421
Здравей, някой да има контакти на д-р Борислав Иванов или сестрата? Много ми е важно! Благодаря предварително!

# 5 422
Здравейте! Признавам си не съм чела назад, може скоро да е писано, но моля да ме извините. Колко е прегледа при д-р Ангел Ставрев от Селена? Също пакета първоначални изследвания за мен и мъжа ми, нещо ориентировъчно? Иска ми се да сме максимално подготвени финансово за всичко.

Мисля, че д-р Ангел Ставрев вече не преглежда. Но синът му д-р Даниел Ставрев е страхотен, така че пак ще сте в добри ръце. За актуални цени обаче Ви съветвам да се обадите направо в болницата. От регистратурата са много любезни и всичко ще обяснят подробно. Успех!

# 5 423
Благодаря за насоките!
Първоначално се бях насочила към  д-р Ставрев - баща, но в крайна сметка се спрях на д-р Матев, дано съм направила правилен избор.

# 5 424
  • до най-прекрасния мъж
Д-р Ангел Ставрев със сигурност не преглежда вече. Спря през август 2021. Следях се при него и сина му и после останах само при сина до края на бремеността, при него и родих. Доволна съм. Преглеждал ме е по време на стимулацията, също когато лежах в патологична за задържане. Всеки път съм била спокойна след негов преглед.
Матев също е прекрасен лекар по впечатления от момичета, с които сме лежали заедно или тук от форума.

# 5 425
candygirl90, дано някой се включи с мнение за АГ, независимо дали работи или не с ендокринолог, и да решава хормонални проблеми. Млада си, търси и ти такъв специалист определено. Аз спрях да търся. Вече съм определено в пременопауза. Но и аз, след второто раждане (бях в по-напреднала възраст от теб), имах нужда да минат почти три години, докато ми се "намесят" хормоните и цикълът ми стане редовен. Не казвам, че и твоят случай е такъв. Но цитонамазката няма общо с хормонален дисбаланс. Тя е се прави за ранна диагностика на рак на маточната шийка, като очевидно твоят проблем не е такъв.
Успех!
Благодаря! В голямо търсене съм и явно ще продължа да обикалям от лекар на лекар Sad

# 5 426
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате лекар за профилактика.Нямам оплаквания но искам качествена профилактика,не да ме претупат.

# 5 427
Моля да ми препоръчате лекар за профилактика.Нямам оплаквания но искам качествена профилактика,не да ме претупат.
Д-р Димитър Кичеков - Торакс Пловдив. Работи със здравната каса, часовете се записват през супердок!

# 5 428
  • до най-прекрасния мъж
Д-р Бране Лазороски в болница Селена. Посещавала съм го още като работеше в Торакс, а впоследствие и в Селена. Винаги обстойно ме е преглеждал, макар и само за профилактика.

# 5 429
Искам да споделя опита си с д-р Горан Радински. Отидох в 6 г.с. за да ми установи бременността и тогава ми изписа витамини и каза да отида пак след най-малко 4 седмици (за да няма проблем с направленията) питах го кога най-късно да отида и ми каза нещо от сорта на "Ако искаш се следи на частно". Отидох в 12 г.с. за да започне следенето на бременността промърмори, защо не съм ходила при него на ФМ, а аз не знаех, че прави такава, изписа ми хормонална терапия (2 седмици утрогестан вагинално) без да ми е правил изследвания и като си отворих устата да питам защо ми каза, че е за да намалим вероятността от спонтанен аборт в ранните седмици, което ми затвори устата. Според уролога на сина ми малкия заради утрогестана най-вероятно има Хипоспадия, защото без изследвания няма как да се знае колко ми е прогестерона, а просто така ми беше даден женски хормон точно в седмиците, когато най-интензивно се развива половата система на бебето, а то беше момче. Бременността ми премина доста леко, но в по-късните месеци доктора започна осезаемо и не толкова осезаемо да ме обработва за цезарово. Изсмукваше си причини от пръстите първо, че малкия не се е обърнал, на следващия път се беше обърнал, после му бяха проблем очилата ми - офталмолог каза, че нямам проблем с очите за естествено раждане, после малкия бил голям. От друга страна ми беше изписал двойна даза магнерот, което озадачаваше както мен така и познатите ми, защо ми е изписал такава доза след като карам лека бременност и не ми каза да го спирам даже на последния преглед при него. От после разбрах, че предозиране с магнезии пречи на контракциите, нямах нито подготвителни контракции, даже като ми изтекоха водите контракциите ми започнаха след час и не бяха ефективни, с часове не ми се скъси влагалището докато не ми включиха окситоцин. Та обратно към д-р Радински - на последния ми преглед при него на изследванията ми излезе бактерия, ядоса се, че антибиограмата не е направена като за бременна жена и накрая ми изписа само глобули, ядоса се, че нямам повече пари от колкото струва колата ми за раждане и затова няма да раждам при него и в началото на 9 месец ми заяви, че няма смисъл да се виждаме повече, попитах за досие или нещо подобно, за да отида при друг АГ и ми беше заявено, че той си ми оставал наблюдаващ АГ, но нямало нужда да се виждаме повече. Изписа ми лечение за бактерия, с което не беше доволен, защото беше компромисен вариант и пак не искаше да ме види пак да ми пусне една микробиология за да види дали съм се изчистила, защото нямах пари да си платя за да родя при него и на всичкото отгоре с всичкия магнезии, с който ме беше натъпкал раждането ми беше повече от отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт