Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 028
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 430
От приятелки, ходили при д-р Радински, също ще потвърдя, че не са доволни от него. Аз лично не съм ходила при него и не мога да споделя каквото и да е било. Но хипоспадията не е в следствие на приема на Утрогестан-а. Има жени след ин-витро, които са на инжекции прогестерон до края на бременността и момченцата им нямат последствия от приема му. При все, че те са слагали дози от 400, а 1 утрогестан е 100 единици.
Извън темата:  Аз съм водила синът ми при 2 детски уролози в Пирогов, ежедневно извършващи прегледи и операции и те не споделят това мнение.

# 5 431
Масово АГ изписват прогестерон без изследване ей така за всеки случай! А има случаи, при които не просто е излишно, ами направо е опасно (като например при тромбофилии). Ако някой почне да ви назначава такива терапии без изследвания - сменяйте го навреме!

# 5 432
  • до най-прекрасния мъж
При тромбофилии се изписват и кръворазреждащи. Друг е въпросът, че при нормално забременяване и безпроблемна бременност, без анамнеза за минали загуби, никой не пуска пакет тромбофилии профилактично.

# 5 433
  • Plovdiv
Хич не съм съгласна с написаното за утрогестана. Аз съм с тромбофилия, с инвитро бременност с близнаци (води се рискова) и през цялото време бях на утрогестан и магнерот (въпреки че се чувствах чудесно). На децата ми (и двете са момчета) нищо им нямаше от утрогестана.

# 5 434
Изключително доволна съм от акушер гинеколог д-р Любов Станева в болница Селена.
Компетентен лекар, който се отнася с уважение и търпение. Доверих и се
 напълно!Препоръчвам!

# 5 435
Аз също съм след инвитро и бях на прогестеронови инжекции 2пъти дневно до 12г.с + 1 депо прогестеронова веднъж седмично. Момченцето ми е живо и здраво за мое щастие. Сестра ми обаче, която си забременя нормално и се наложи само седмица да слага Утрогестан роди момченце с хипоспадия. Така, че не мисля че е от прогестерона. Пази боже ще кажем само.

# 5 436
Аз също съм след инвитро и бях на прогестеронови инжекции 2пъти дневно до 12г.с + 1 депо прогестеронова веднъж седмично. Момченцето ми е живо и здраво за мое щастие. Сестра ми обаче, която си забременя нормално и се наложи само седмица да слага Утрогестан роди момченце с хипоспадия. Така, че не мисля че е от прогестерона. Пази боже ще кажем само.
Затова казвам, че трябва да се направят адекватни изследвания. Организмът на една жена може да има недостиг, докато този на друга има свръхпройзводство, но без изследвания и консултация с ендокринолог не е добре да се приемат хормонални препарати.

# 5 437
Здравейте, предстои ми скрининг в първи триместър и ФМ, може ли да ми препоръчате някой?

# 5 438
Здравейте, предстои ми скрининг в първи триместър и ФМ, може ли да ми препоръчате някой?
Д-р Борис Стоилов, в града само той е сертифициран официално за ФМ, иначе има и други лекари, които се водят “специалисти”. Съжалявам, че с втората ми бременност посетих д-р Стоилов чак в 3-ти триместър, а трябваше да ида още в началото. За първата се следих при друг.

# 5 439
  • Пловдив
Д-р Борис Стоилов, доста хора го плюят, но той е единственият сертифициран в града по ФМ. И след като се развива толкова успешно /медицински център, персонал/, явно доволните сме повече.

# 5 440
Да, аз бях резервирана точно заради мнения тук, но човекът нито ми се е карал, нито се е държал зле. Даже ми вдъхна спокойствие, тъй като в края имах малко проблеми с бременността.

# 5 441
Записах час при него. Благодаря ви!

# 5 442
А освен Ямаков друг читав онко-гинеколог има ли...?

И аз трескаво се интересувам от този въпрос : ((((

Моля да споделите , ако има онкогинеколози от Пловдив, от които сте доволни!
Здравейте!
Прегледах някои от темите и отговорите, но тъй като съм много притеснена ще се радвам ако някой отговори и ми помогне. Не съм от Пловдив и ми е необходим читав онкогинеколог.
Нещата при мен стоят така:
Имам миома, която следях 4-5 години. На 47години съм. От две години цикълът ми прескача. Слаб е . Всичко свършва за 2-3дни. От януари обаче като ми дойде ми зацапва около 15 дни. Вчера ходих на гинеколог и ми каза, че съм с миома 9см и веднага трябва да се оперира. От малък град съм и ми се иска да взема мнение от поне още един лекар от Пловдив и евентуално да се оперирам при него.
 Моля, ако някоя от вас може да ме насочи към лекар и координати за запазване на час, защото докторът ми наговори доста страшни неща. Явно трябва да се оперирам. Сложния въпрос е при кой доктор.

# 5 443
  • Пловдив
anabell_78, не ми звучи да е като за онкогинеколог, освен ако сегашният ти лекар не е видял нещо съмнително. Иначе 9 см миома, щом не ти прави кръвоизливи, не вярвам да е и спешна за операция. Миомата се храни от кръвта от цикъла, а щом цикълът ти затихва, миомата може и да спре да расте. Но не съм лекар де, казвам какво мисля.
Бих те насочила към някой от лекарите в Торакс. Там съм ходила аз.
Или д-р Михнев и д-р Крумов в Медлайн.

# 5 444
За д-р Ямаков часовете се записват в супердок. Обадете му се по телефона и обяснете състоянието си. Може да ви вмъкне в графика или да ви насочи към болница. Но ако нямате кръвоизлив в момента, не е спешно състояние. Поне вече може лапароскопски да се отстранява миома, което е по лека операция.

Общи условия

Активация на акаунт