Отговори
# 435
Трябва да кажа, че след като престоя 1 нощ в хладилника, брауниса се "спече" доста добре и е МНОГО, МНОГО ВКУСЕН!!
Блонди,  Hug  bouquet
Благодаря ви за мненията  bouquet

# 436
  • област Софийска
Браво, Лурдес  smile3501 Напразно се притесняваше.

# 437
  • Варна
Леле що нещосъм изпеснала?Обещавам да ви чета вече по редовно.  bouquet

# 438
Момичета, здравейте!
Имам една огромна пърхутка и не знам какво да я правя. Някой готвил ли е такава гъба?

# 439
  • София-Младост
Момичета, здравейте!
Имам една огромна пърхутка и не знам какво да я правя. Някой готвил ли е такава гъба?
Аз съм панирала...става много вкусна.

# 440
А с каква панировка?
Дали ще стане с патафри? Или да ползвам галета? Thinking

# 441
Момичета, здравейте!
Аз съм панирала...става много вкусна.

И аз съм панирала. Имаше едни гъби, който не става за нищо друго освен за паниране но не се сещам как се казваха. Но панирана е наистина много вкусна.

# 442
  • София
Никой ли не знае в какво да го сложа това грозде..грях ми е да го хвърлям така...баба и дядо са се грижили за него...  Sad
Или да изстискаш сока,да го напълниш в бутилки и да стерилизираш
Сока се оставя 1 нощ със захар и на следващата сутрин,вариш,махаш пяната и наливаш топло в бутилки.Аз така направих.Вкусно е.

# 443
  • София
Аз правя пърхутки така:нарендвам ги и им слагам всичко като за кюфтета и ги пържа.Може и без кайма.

# 444
Може ли тука да попитам, дали някой е гледал и записал рецептата за тортата от предаването Кухнята на Звездев, днес .

# 445
Много искам да намеря една рецепта за маринована сланина с чесън. Пробвах и с Google и с търсачката тук, но не попадам на никаква подобна. Преди години ме черпиха и оттогава ми е все в ума, но не можах да взема рецептата и така си остана. Разбрах само, че сланината се цепи, слагат се парченца чесън, подправки, овалва се в подправки, връзва се в марля и се кисне може би денонощие в оцет ( но дали само оцет не знам). Страшно вкусно беше. Ако някой знае как се прави, ще почерпя  Laughing.

# 446
Моля ви за съвет- от 1 час варя едни пилешки гърди,ееей няма сваряване туй животно.
На лудогорско пиле са, дали дето посолих бульона или кой знае, какво да направя трябва да го изхвърля или да го чакам още, аз загубих надежда,че ще се свари някога...дайте някакъв съвет, моля ви.

# 447
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Какво е това пиле, да не е кокошка.  newsm78 Сипни му малко алкохол 1-2 супени лъжици ракия, водка, ще се свари безотказно.

# 448
Лудогорско уж, пиле, нямам алкохол,.пуууу

# 449
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Бяло вино нямаш ли, става също?
Леле, Ани, може ли къща без пиене?  Laughing(То и у нас се е случвало, но аз си зареждам уж за "готварски нужди" Wink)

Общи условия

Активация на акаунт