Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 982
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз поне очаквах тя да даде за пример нещо като изключително груба, унижаваща и грозна обида към личността, семейството или близките...или нещо такова поне...че да се опитам да погледна от тази гледна точка и да потърся поне някаква микроскопична логика в мисленето ѝ (което ако изобщо е допустимо, би трябвало да е такова и в двете посоки), а то за покупки от страна на жената ставало въпрос.

# 1 096
Мисля, че никои не ме разбра какво искам да кажа! И май много хора изнервих. Аз не съм била насилвана в живота ми, даже бих казала, че съм много обичана до момента. Има случай, за мое добро да съм изяла няколко шамара от тати, но той винаги ме е обичал и се е грижил за мен и го разбирам защо е прибягнал към този подход на моменти. Приятелите, които съм имала не са си позволявали да ми причиняват каквато и да било болка, но аз гледам да се държа и смирено. Моля ви, не ме съдете, затова че имам различно мислене от вашето. Аз съм била с тати и съм виждала жена на около 40те да се напие и да буйства, след което за да я окротят изяде няколко шамара. Хората, които я окротяваха ги познавам, те не са насилници и на тях не им беше приятно това, което трябваше да правят, но за да могат да я окротят и приберат у тях, като между временно тя ги удря се стигна до там, че трябваше да се използва сила.

Също така, примера с красивата дреха, която струва цяло състояние, аз предпочитам да изям шамар преди да се заколят и унищожат източниците за храна и да се събудя, от колкото мъжа ми да ми угоди, щото видиш ли принцесата иска и после да стоя гладна. Идеята на шамара е да ме събуди от транса с красивата дреха и да не ми се позволи да направя по-тъпа грешка, а не да бъда пребита от бой за щяло и нещяло. В дадената ситуация просто не разбирам от думи и трябва друг инструмент освен разговор.

# 1 097
  • град-държава
, а то за покупки от страна на жената ставало въпрос.
Ми лигава работа, как да не 'и обършеш 1,2 шамара...

# 1 098
  • Пловдив
Идеята на шамара е да ме събуди от транса с красивата дреха и да не ми се позволи да направя по-тъпа грешка, а не да бъда пребита от бой за щяло и нещяло. В дадената ситуация просто не разбирам от думи и трябва друг инструмент освен разговор.

В дадената ситуация си купувам скъпотията и после си сърбам супата.По-добър урок от житейските грешки няма.Шамарът няма място и едва ли ще избие от главата ти скъпата дреха.Все пак си в транс,нали така? Grinning Шамарът не е инструмент,с който могат да те предпазят от грешка.Разговорът и опитът са такива

Пак питам-защо намесваш баща ти и шамарите му?Темата е за мъжа ти

# 1 099
къде живееш /град - голям, малък, село/ и колко струва скъпата дреха от която се отказваш в полза на шамарите? ще си купуваш цялата последна колекция на Шанел директно от Париж или  Shocked?

не си спомням да съм се държала в живота си "смирено" освен в църква

# 1 100
А да ти е идвало наум, че   просто някак трябва да пораснеш и да си носиш отговнорностите сама, не някой друг да ти намества мозъченцето принцеско с шамарченца  Thinking Или вече си  се обвързала с  един "тати" и няма нужда. Честно, момиче, разсъждаваш като дете, ама  увредено такова. Лошото е, че  може да предадеш това шамарено мислене и на децата си Confused

# 1 101
Аз поне очаквах тя да даде за пример нещо като изключително груба, унижаваща и грозна обида към личността, семейството или близките...или нещо такова поне...че да се опитам да погледна от тази гледна точка и да потърся поне някаква микроскопична логика в мисленето ѝ (което ако изобщо е допустимо, би трябвало да е такова и в двете посоки), а то за покупки от страна на жената ставало въпрос.

Да речем, че примера ми, не е добър, но има ли ситуация, в която ти би приела и би предпочела физическо насилие вместо нещо много по-лошо, което може да се случи ? Идеята за шамара, която имате вие и аз са много различни, може би защото сме възпитавани по-различен начин. Но ако мъжа ми посегне бих искала да знам защо, преди да взема каквото и да било решение. След като разбера причината и ми се стори глупава бих го напуснала, но ако мъжът ми има сериозни притеснения за потенциален проблем и аз действам неадекватно в сериозна ситуация и бъдещето на други хора зависят от това, много бих се замислила. Тука говоря за шамара, а не побой или прибиване като по стресов сигнал за събуждане, не знам дали се изказвам добре, може би не се изказвам добре какво имам предвид и затова не ме разбирате. Аз лично съм видяла ситуации където един шамар да изям е било за мое добро и съм благодарна за това.

# 1 102
що за пристъпи на неадекватност трябва да имаш, за да си съгласна да ти ги лекуват с шамари  Rolling Eyes

# 1 103
  • Пловдив
Да речем, че примера ми, не е добър, но има ли ситуация, в която ти би приела и би предпочела физическо насилие вместо нещо много по-лошо, което може да се случи ?

Какво по-лошо,обидно и гадно има от физическото насилие от любимия човек.

Изключвам варианта,ако съм се опасала бомби и искам да взривя университета.И милинкият ми се опитва да ме отрезви с шамар.Ама съм сигурна,че няма да му мине номера.Все пак аз съм психично болна и един шамар няма да ме спре

Шамарът е недопустим,та дори да е само един шамар.Та дори да гладуваме след голямата покупка два месеца.

# 1 104
  • Пловдив
Светла,чакай да те питам.А ти имаш ли правото да му плясваш такива отрезвителни и спасителни шамари?Или той е господин Безгрешният

# 1 105
  • град-държава
Колко ниско мнение въобще трябва да имаш за себе си, за да предаваш властта и контрола над теб на чужда воля!?
Момиче, знаеш ли какво означава пълнолетен и свободен човек с произтичащите права, задължения и отговорности от това?

# 1 106
що за пристъпи на неадекватност трябва да имаш, за да си съгласна да ти ги лекуват с шамари  Rolling Eyes

Добре, не можете ли да приемете, че има различни хора от вас ? Защо ме обиждате ? Защото си изказвам мнението ли ? Това дава ли ви повод да ме наричате неадекватна ? Или жена, която мисли различно от вас, а не като вас е неадекватна ?

# 1 107
Да речем, че примера ми, не е добър, но има ли ситуация, в която ти би приела и би предпочела физическо насилие вместо нещо много по-лошо, което може да се случи ?

Какво по-лошо,обидно и гадно има от физическото насилие от любимия човек.

Изключвам варианта,ако съм се опасала бомби и искам да взривя университета.И милинкият ми се опитва да ме отрезви с шамар.Ама съм сигурна,че няма да му мине номера.Все пак аз съм психично болна и един шамар няма да ме спре

Шамарът е недопустим,та дори да е само един шамар.Та дори да гладуваме след голямата покупка два месеца.

А ако гладуват децата ти заради тази покупка ?

# 1 108
изобщо не те наричам "неадекватна" - твое собствено определение, което бих желала да обясниш, за да разбера това, което не успявам

и аз действам неадекватно в сериозна ситуация и бъдещето на други хора зависят от това, много бих се замислила.

що за пристъпи на неадекватност трябва да имаш, за да си съгласна да ти ги лекуват с шамари  Rolling Eyes

ще взема заем

# 1 109
  • Пловдив
Добре, не можете ли да приемете, че има различни хора от вас ?

Разбира се,че хората сме различни,с различно мнение.Не прочитам някой да те е обидил.Имаш проблем,щом приемаш шамарът за нещо нормално в някаква ситуация.Попитай и други хора,ще ти го кажат.

Задължително ще гладуват и те.Ние сме едно семейство.Каквото има/няма за нас,такова и за тях.Няма как да е иначе.Ще изкретаме на боб и картофи.И после обеца на ушенцето ми.Така човек се учи.

Общи условия

Активация на акаунт