Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 214
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 510
Не, но се е опитвал, имал е поводи.

# 511
Само веднъж и то цяло круше отнесох,но ми го върна инстинктивно,защото аз преди това му натресох едно в носа и то без изобщо да го очаква. Joy Joy JoyБеше му за пръв и последен път,за три минути си събра багажа и се изнесе за окло 3 месеца,после си го прибрах,нали съм великодушна.Не му стиска да повтори,но страшно му се иска.

# 512
Още не. Но и на мен вече не ми интересно да правя опити да го изкарам от равновесие  Grinning

# 513

Още не. Но и на мен вече не ми интересно да правя опити да го изкарам от равновесие  Grinning
#Crazy #Crazy #Crazy Защо на някой ще му е интересно да изкарва друг от равновесие? #Crazy #Crazy #Crazy

# 514
#Crazy #Crazy #Crazy Защо на някой ще му е интересно да изкарва друг от равновесие? #Crazy #Crazy #Crazy
Хм, мислех, че отговорите може и да не са много сериозни  Laughing

# 515
Още не. Но и на мен вече не ми интересно да правя опити да го изкарам от равновесие  Grinning
Хм, мислех, че отговорите може и да не са много сериозни  Laughing

Ясно, не разбрах опита за хумор. Wink

# 516
iren5, права си.
Не отчетох факта, че в много семейства наистина мъжът си позволява шамари, че и повече. И ако за мен темата е просто за отмора, за други тя може да е много сериозна и болезнена Peace

# 517
Били сме се преди години Mr. Green....От майтап развихрихме битка.... Mr. Green

# 518
  • София, център
Никогда в жизни!

# 519
Не ме е удрял и се надявам и за вбъдеще да е така. Казвам, че се надявам, защото човек никога не може да е сигурен. А имам примери покрай мене и виждам, че нещата не стават по-добри. Научават се да живеят с това. До следващото "извинение" и "съжаление".... и ми е много мъчно за 2 мои приятелки.

# 520
Не ме е шамаросвал,ама веднъж се сдърпахме бая сериозно и се стигна до физически контакт (дърпане и блъскане)  Laughing Laughing,ама той си беше виновен,щот го хванах да си пише с бившата  #2gunfire и се развилнях. Blush

# 521
  • в Надежда-та
Не не ме е удрял Naughty
Според мен случи ли се веднъж, ще се повтори пак Thinking

# 522
  • София
Веднъж, бях почти припаднала, та да ме свести човекът Wink

# 523

Е, виж колко е състрадателен все пак. Свестил те е вместо да те шамари още  Naughty

# 524
  • София

Е, виж колко е състрадателен все пак. Свестил те е вместо да те шамари още  Naughty

Хехехе, аз не му се сърдя, спаси ме направо Wink Да ми е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт