Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 246
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 495
А ти посягала ли си му?

Никога!
И не съм го псувала никога, само разни "лоши думички" Embarassed, които естествено не ги мисля, но като ме ядоса много ги използвам, от което после се срамувам!
  Embarassed

# 496
  • В градината...
Мерси, тук за пръв път я срещнах. Все пак по медиите не я ползват.

# 497
Уф, да - и аз в пристъп на нерви съм мнооого устата. Сега, не ме нападайте, че винаги съм, моля ви, не знаете каква е разликата просто  Laughing

Перунка - какви медии пък сега?

# 498
  • В градината...
Ами такива- тази дума явно е диалект, защото не съм я чувала по медиите, т.е. по телевизията например. А няма откъде другаде.

# 499
Уф, да - и аз в пристъп на нерви съм мнооого устата. Сега, не ме нападайте, че винаги съм, моля ви, не знаете каква е разликата просто  Laughing

Точно!
И аз ги плещя едни...  Embarassed
Не вулгарни, да не си помислите! Naughty
Ужас, наистина се срамувам от себе си, съвсем искрено го казвам.
 Embarassed ooooh!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 17:07 от Джуличка

# 500
Ами такива- тази дума явно е диалект, защото не съм я чувала по медиите, т.е. по телевизията например. А няма откъде другаде.
Кое няма от къде?
Ти сериозно ли считаш медиите за критерии за правилен български език? Стига де  Wink

Джули - най-редовно го наричам именно с тези думи, от които знам, че той полудява, а аз го правя именно заради това - защото знам, че ще го жегна. Но това само когато си го е заслужил  Crossing Arms

# 501
Джули - най-редовно го наричам именно с тези думи, от които знам, че той полудява, а аз го правя именно заради това - защото знам, че ще го жегна. Но това само когато си го е заслужил  Crossing Arms

Точно!
Аз изобщо не ги мисля, обаче като врътна и съм в състояние да избълвам невероятни простотии.
И после ме е срам, срам. Embarassed ooooh!
И, разбира се, че само ако си го е заслужил.
Иначе си го обичам, душичка ми е той. Heart Eyes
Като чета какви мъже има...
 ooooh!

# 502
Дам, аз също после съжалявам понякога. Но той ме познава явно, знае какво говоря и какво мисля, както и аз него - и не сме имали кой знае какви скандали и сръдни.

# 503
 Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 19:15 от zila1

# 504
# 505
... Но той ме познава явно, знае какво говоря и какво мисля, както и аз него - и не сме имали кой знае какви скандали и сръдни.

Разбира се.
Той ако не ме познава, няма кой.
  Heart Eyes

# 506
Не не е ....но е имал повод и то какъв  ooooh!

# 507
Да, и си забравих мисълта
И добре , че я забравих защото бях с цяла пледоария.
 Joy
 сега като се сетя , колко пъти се готвих за изказването , но ни малко не предполагах , че няма да го завърша  Mr. Green

# 508
# 509
  • Sofia
Не не е. Не е имал и поводи за нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт