Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 093
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 900
  • на правилното място, в точното време
Нормалното поведение на двама възрастни хора е да разговарят, когато има проблем. С викове проблеми не се решават. Още по-малко някоя невротизирана, опс, темпераментна беше, да крещи като изоглавена и да очаква, че мъжа й търпеливо ще я изчака да си отстоява правата. Нещо ви се размиват правата и отговорностите, после се чудите, що мъжете в днешно време не ги бивало. Така не се доказва еманципираност, ама кво ли разбирам аз.

# 901
Има ли тема "Удряли ли сте шамари на мъжа си", че ми стана интересно там какви съвети ще се раздават?  Laughing

# 902
Лелеее какви глупости прочетох в тая тема!!!Децата трябвало да бъдат благодарни на родителите си,че са ги създали бла бла бла  ooooh! Детето не бива да е благодарно на мама и тати,че са го направили,отгледали,изучили,хранили и т.н.Това са задължения на родителите.На мен някой благодарен ли ми е,че си плащам осигуровки и данъци-ми не.Защото това е мое задължение.
По темата-настоящия не ми е посягал,няма и да ми посегне.Ние не сме неандерталци,използваме думи у дома,а не шамари.

# 903
Има ли тема "Удряли ли сте шамари на мъжа си", че ми стана интересно там какви съвети ще се раздават?  Laughing

Да удряш мъжа си при скандал е точно същата простотия, както и той да те удря. Каква е толкова разликата, все скотски прояви, които нямат място между нормални хора.

# 904
Има ли тема "Удряли ли сте шамари на мъжа си", че ми стана интересно там какви съвети ще се раздават?  Laughing

Да удряш мъжа си при скандал е точно същата простотия, както и той да те удря. Каква е толкова разликата, все скотски прояви, които нямат място между нормални хора.

Това било темперамент  newsm78  Mr. Green Mr. Green

# 905
Има и по-темпераментни.  Laughing

# 906
 Побийват мъжете си, а? Бравос.
 Трябва да кажа на моя. Laughing

# 907
Шамар от жена нищо не е. Това е най-толерантното. Някои директно с тигана по главата, докато мъжът спи....

# 908
  • София
Шамар от жена нищо не е. Това е най-толерантното. Някои директно с тигана по главата, докато мъжът спи....

Тц, тиганът е лек.

...първо ще изчакам да заспи, ще му фрасна нещо тежко в главата и след това ще си събера дримшите ,и никога повече няма да ме види...

# 909
А, това е измислица. Жената не може да чака мъжът да заспи.  Laughing

# 910
А, това е измислица. Жената не може да чака мъжът да заспи.  Laughing
Не е измислица - и аз го четох в една друга тема

# 911
  • София
Аз съм удряла мъж, с който съм имала връзка. Не се хваля с това, просто бях изпаднала в нервна криза.

# 912
Жена да удари мъж е като 2 годишно да удари жена.
Не мога да го сравня с мъж-жена.
Не че одобрявам, само казвам.

# 913
Жена да удари мъж е като 2 годишно да удари жена.
Не мога да го сравня с мъж-жена.
Не че одобрявам, само казвам.
Е, ако мъжът е категория китаец(не умеещ кунг-фу) колко му е да му забършеш 2 шамара
Нали има една приказка - мъж и на снимка да го видиш,бий му 2 шамара. Simple Smile
шегувам се

# 914
Не съм чела темата, а и не искам да прочета, че някой е ок с това да му ударят шамар. Сигурно има подобни. Никога не ме е удрял и никога не ми е крещял. Аз съм крещяла. Не се гордея. Удряла съм шамар само веднъж, но беше инстинкт. Мразя да ме гъделичкат и просто не си меря движенията в такъв момент. ММ сгреши един път в това направление и такъв шамар му изсвятках, че аз се изненадах. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт