Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 105
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 915
Жена да удари мъж е като 2 годишно да удари жена.
Не мога да го сравня с мъж-жена.
Не че одобрявам, само казвам.
А-а-а, не е точно така. Има жени със силен замах и мъже със слаб...
И все пак въпросът е принципен.

# 916
 Може и същото да е, ако акълът И е на две годишно.
 Както и да е, няма как да пробвам, щото мъжът ми няма да стои, ако му бия шамари, сигурация.

Ще си вземе детето и ще ме напусне.

# 917
  • във вкъщи
Темата съм я чела, долу горе от части, през около 1 година  Mr. Green
Та по темата - ММ не ме е удрял да сега, по принцип е много спокоен и дори не повишава тон, гледам някой е споменал за темперамента. ooooh! бая с темперамент ме е родила майка ми, но и моя са го родили със железни нерви.До сега резултата от скандали завършва с яка борба, обаче в леглото с добър секс.Не знам наистина какво трябва да се случи за да ми посегне, може би изневяра - само за това се сещам , но отговор в такава ситуация ще има определено от моя страна.Само не знам  колко на колко ще завършим.

За шамар, са ме удряли 3 мъже.първият беше бившият с който се скарахме заради майка му, и той ми обърса един ама такъв от който главата ти бучи, бузата ти пламти и се завърташ на 360 градуса, ама не се помръднах и на сантиметър.Резултата беше, че 3 месеца ме гледаше в очите и не смееше да вдигне ръка по високо от лакътя ми.
Втория беше в една дискотека, когато ме обърка с жена си и така ми завъртя главата, че ми се схвана врата.Ама и паднах на земята, беше близо дра метра и беше троен на мен , бая мускули имаше човека.Грешката му струваше много скъпо, понеже ходех с управителя на охраната  Mr. Green , а се дърпах от връзка с него понеже си настоявах на мнението, че ще ме спуква от бой и ще е ревнив. Е понеже му бях казала какви са ми притесненията, момчето реши да си го изкара на пияния дето ме обърка с жена си. Embarassed милия, направо го съжалих, бая начупен беше.
Третия беше ненормалник , който реши да ми сече пътя и едвам не влязох в една канавка, на всичко  отгоре набаби спирачки слезе от колата и за секунди ме измъкна от моята.Повода беше, че като съм го видяла , трябвало да му направя път да мине защото бързал.И изядох поредния шамар,   #Cussing out.Горкия направи огромна грешка , понеже карах колата на вуйчо ми, който си купи нова и му трябваше втори шофьор за колата с която отидохме.Разликата в разстоянието и на двете коли беше около 10 минути, понеже мина да вземе негов колега - той е граничен, а колегата му патрулен полицай понеже, щяхме да запразняваме покрай майските празници.
Милия нищо хубаво не му се случи, ама понякога човек  прави големи грешки.
В момента ми е смешно , ама и трите пъти първоначално ми идваше да  #2gunfire #2gunfire всички.

# 918
  • Пловдив
otiroz,привличаш шамарите  Laughing

Шофирам всеки ден и винаги на заключена кола,точно заради такива мераклии.Ако стане ПТП,имам инструкции от мъжа ми да не излизам от колата докато не дойде той или КАТ.Защото поривите да напляскат шофьорката са чести

Аз досега шамар или бой от мъж /освен баща ми/ не съм яла,но животът е пред мен  Mr. Green

# 919
Аз пък да се похваля, че точно от баща ми бой не съм яла. А той шамари всички наред.  Mr. Green И май само аз му нямам страх и му говоря неща дето никой не смее.

Но пък не знаех, че мъжете в България са толкова агресивни, че да бият жени-шофьорки.  Shocked
Изглежда тук мъжете имат много общо с арабските страни, в които си имат и специален правилник как да бият жените. Макар че тук и правилник си нямат и ги налагат, както биха налагали мъже... много, много тъжно...
Кога ли ще се оправим?! Кога ли мъжете ще станат истински мъже и ще спрат да бъдат примати?! Макар че и приматите ще да са били по-мъдри.

# 920
  • на брега на морето
Геройство ли е, проба за търпение ли е да крещите на мъжете си и да ги предизвиквате? Или на жените е позволено да крещят, обиждат, псуват, а мъжете да стоят без да реагират? Това ли е разбирането ви за търпелив мъж?

След това трябва да бъде изритан от дома както е по халат и чехли.

# 921
  • във вкъщи
otiroz,привличаш шамарите  Laughing

Шофирам всеки ден и винаги на заключена кола,точно заради такива мераклии.Ако стане ПТП,имам инструкции от мъжа ми да не излизам от колата докато не дойде той или КАТ.Защото поривите да напляскат шофьорката са чести

Аз досега шамар или бой от мъж /освен баща ми/ не съм яла,но животът е пред мен  Mr. Green

О след този онцидент, съм винаги заключена в колата,още докато потегля и автоматично се заключва колата.Майтапа на стана обаче от тогава моя мъж,не ме пуска сама по дискотеки.Каквото и да правя в диакотвка без мъж не влизам,свекъра пък ми се смее че нямало как да му изневеря.Извинявам се за спама

# 922
Е то има си хас омъжена жена сама по дискотеки...  newsm78 Моите разбирания са по-архаични, ще ме прощавате.

# 923
  • Пловдив
Е то има си хас омъжена жена сама по дискотеки...  newsm78

Защо?Ходя си,но в компания.Сама не и няма да ми е интересно.Мъжът ми е вкъщи и гледа детето.Така е като бабите не искат да си поемат задълженията  Joy

# 924
  • във вкъщи
Е то има си хас омъжена жена сама по дискотеки...  newsm78

Защо?Ходя си,но в компания.Сама не и няма да ми е интересно.Мъжът ми е вкъщи и гледа детето.Така е като бабите не искат да си поемат задълженията  Joy

И аз си ходя, само дето нямам още дете ама и него чакаме.ММ на дискотеки не ходи , не че аз се скъсвам .По кръчми не може да издържи, на мен като ми се ходи какво ?, с него ли да се съобразявам

# 925

Защо?Ходя си,но в компания.Сама не и няма да ми е интересно.Мъжът ми е вкъщи и гледа детето.Така е като бабите не искат да си поемат задълженията  Joy
Shocked Малко ме облещи, следващият коментар също, но е похвално, че има и такива мъже.  Simple Smile
... Аз съм си с други разбирания.  Simple Smile

# 926
  • София
Никога не ме е удрял мъж до сега, дори и баща ми, а той е избухлив човек.

# 927
Аз съм яла бой от баща ми ...мисля че затова и до ден днешен му имам страх. За 8 годишна връзка само веднъж съм стигала до екстремна ситуация и съм се разминала на косъм от шамар, но тогава се заплесвах по друг и... Иначе много поводи съм давала и се дивя на железните му нерви. Не ми повишава тон и е много против насилието. Все пак изнервения живот го променя и никога нищо не се знае. Поне вече съм доста по кротка и не си търся скандали, даже ги избягвам   Innocent

# 928
Така е, ако посегне един път, ще посегне и втори, дали ще си остане с това или ще мине на по-хард изпълнения, мога само да гадая. Имам едни познати, като жената "не слуша" мъжът и я възпитава с шамарче. Тя си е свикнала, ама все пак за 20 години да е изяла най-много 5 шамара, та е строго индивидуално. Жената не е виновна, просто мъжът и е глупак. Peace

# 929
Така е, ако посегне един път, ще посегне и втори
Не е сигурно. Аз си "изядох" 1 шамар, пък още не се е повторило, при все че  не съм от най-спокойните.  Mr. Green За мен 1 шамар нищо не е, може да се случи на всеки да си изтърве нервите, особено ако срещу него се изявява достатъчно силен дразнител.  Mr. Green Но вече, ако има повторение, трябва да се вземат някакви мерки...

Общи условия

Активация на акаунт