Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 149
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 960
казах му да се маха, не му говоря вече седмица, но не предприемам действия по реално изгонване, защото какво да кажа на децата...

Мъж посегне ли веднъж това е края!Имах едно гадже преди съпругът ми ,което ми удари шамар пред майка му.Следващият път вече беше побой и аз бях в болница с пукнати ребра и предни счупени зъби.Никога повече не позволявайте мъж да ви посегне ,защото после няма спиране.Кажете на децата ,че мама и татко не се разбират и точка.МАХНЕТЕ СЕ ПО НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН или може би искате децата ви да видят как татко им ви пребива.Това по-добрият вариант ли е?Извинете ,ако съм малко крайна ,но по-голямо унижение от това няма!

# 961
Никой не ме е удрял до сега. Ако се случи, първо ще отвърна подобаващо и после си събирам багажа и детето и довиждане. За такова нещо не бих дала втори шанс. Много съм категорична, но предпочитам да си блъскам главата сама, от колкото да живея в постоянен стрес кога ще дойде следващия шамар, побой или дали няма да ме заколи докато спя. Не бих го причинила нито на мен, нито на детето си!

# 962
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Единственият мъж, който  ме  удрял   и  дори-размазвал от бой, беше баща ми.
Никой  друг  мъж в живота ми не е правил опит дори.
Ако мъжът  ми  направи  дори един- единствен  опит, ще  го размажа  като  хлебарка.
Аз  вече  съм изяла бой  за  цял един  живот и  не мога  да поема  повече.

# 963

От самото начало се бием. Той започна с шамар от ревност (болна), аз скочих върху него, докато спеше и му спуках реброто. И от тогава стана страшно. Но и двамата го приемахме, защото сме много агресивни и имаме проблем с нервите. Докато не забременях и той започна да ме бие. Аз вече не отвръщах. Отношенията ни се скапаха тотално заради това. Колкото и да се обичаме, всичко си има граници. И сега се опитваме да се оправим. Но нито живеем заедно, нито съм зависима от него. Не бих позволила отново да живея в страх. Тогава е опасно. Може да съсипе човек така, както никой шамар, шут или разбит нос.
 Тези неща са много индивидуални. Има хора, за които насилието е немислимо. Има и други, като мен, които са израснали в такава среда. И вместо да го избягват,  те го търсят подсъзнателно.  За щастие бременността ми подейства отрезвяващо и вече нямам такива проблеми с агресията bowuu

# 964
Не разбира се. Не си падам по неандерталци и ориенталци.

Нито пък бивши гаджета. Пак защото не си падам по неандерталци и ориенталци.

Обаче имам един шамар от гаджето на една приятелка. Напълно неочакван, толкова бях шокирана че не знаех как да реагирам. Винаги съм мислела, че е психопат и такъв се оказа. Приятелката ми присъстваше, не каза нищо, все едно нищо не се е случило. Излишно е да казвам, че приятелството ни свърши тогава на момента. Впоследствие разбрах, че той редовно я пребива, а тя си стои с него и търпи. Явно толкова нормално му се струва, че е решил че може и чужди жени да удря. Психопат, неандерталец и ориенталец. Това не винаги върви заедно с ниско образование и интелект. Понастоящем е адвокат.

Аз бих допълнила, че обикновено високообразованите/ интелигентните хора са много по-жестоки. Добри манипулатори, тормозят психически бавно и методично, обикновено тормозят вкъщи и без присъствието на свидетели, навън и пред приятели са мечтаните мъже. Простакът е по-първосигнален, той крещи, обижда, всички са наясно със сприхавия му характер. И пак, всичко опира до нагласата на т.нар. жертва, не разбирам жените, които търпят, мълчат и не търсят помощ.
абе айде сега. Има садисти простаци. Тк е страшно важно самочувствието и мъжествеността на мъжа. Един мъжествен мъж НИКОГА няма да тормози жена.
Неговите агресии си отиват към другите мъже. Само гнусни путьовци тормозят жените си. На мъж, който бие жена, нещо му е сбъркано на природно ниво. Кучето ми никога не смееше да нападне женско куче, ако ще да са го яли хапали и тормозили всячески. Седи и търпи, бяга отстъпва, но не би се сбил с женска. Това е заложено в природата --битките са между мъжкари.
Изобщо не е еквивалентно на това жена да удря мъж.
Грозно е жена да удари мъж, просташко е, никой не бива да пада толкова ниско, но не е еквивалентно на това мъж да удря жена.

Докато не забременях и той започна да ме бие. Аз вече не отвръщах.

Извинявай, ама ... Sick #2gunfire Sick.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 23:55 от OX'AMAH

# 965
Върна ме назад тази тема....
Имах преди много ревнив приятел.В началото всичко беше супер.Нищо не показваше какви "скрити заложби" има.Една вечер се скарахме(не си спомням вече за какво) и той ми удари шамар.Побеснях и му казах,че не искам да го виждам повече.На следващия ден се почнаха едни молби,едни извинения,едни обещания и аз шматката взех,че му простих.Още тогава приятелки ми казваха "един мъж удари ли един път да знаеш,че няма да спре".Но реших да му дам шанс,бях и влюбена.Няколко месеца наистина беше идилия.Докато една вечер пак се скарахме и тогава вече наистина ми изкара акъла този човек.В гнева си взе един нож,целия беше почервенял и трепереше.Като се сетя сега пак изтръпвам въпреки,че минаха години от тогава.Стоях вцепенена.Дали е видял страха ми или просто се е усетил,но след няколко секунди скри ножа в един шкаф с думите "Да не го виждам пред очите си,че не знам какво ще последва".След тази нощ всичко между нас приключи.И до ден днешен имам страх от ножове,стана ми като фобия.

# 966
Единственият мъж, който  ме  удрял   и  дори-размазвал от бой, беше баща ми.
Никой  друг  мъж в живота ми не е правил опит дори.
Ако мъжът  ми  направи  дори един- единствен  опит, ще  го размажа  като  хлебарка.
Аз  вече  съм изяла бой  за  цял един  живот и  не мога  да поема  повече.

И при мене така, но втори баща. Аз май и за втори живот бой съм изяла. Ако някой си позволи да ме удари, мъж, жена - жална им майка. И мене други мъже не са ме удряли, но аз избирам внимателно.

# 967
никой не ме е бил, но аз не предизвиквам никой. Студена като змия съм и незаинтересована от случващото се. Така че какъвто и конфликт да има аз просто не реагирам и не бих донесла успокоение на отсрещната страна след удар.
 Ако мъжът ми ме удари край. Събирам си багажа на минутата. Имам къде да отида подсигурила съм всички варианти.  Мога да изтърпя много, но удар или бой никога.
Съседката ми я бият от време на време, но в нейния случай тя сама си е виновна.  Постоянно сее конфликти и раздори, иска да командва парада и като за капак се е омъжила за пияница. Не че оправдавам мъжа и, но в нейния случай да би мирно седяло, не би чудо видяло.

# 968
Съседката ми я бият от време на време, но в нейния случай тя сама си е виновна.  Постоянно сее конфликти и раздори, иска да командва парада и като за капак се е омъжила за пияница. Не че оправдавам мъжа и, но в нейния случай да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Ти сериозно ли мислиш така? Смяташ, че е нормално мъж да бие жена си? Изобщо не ми разсъждавай за причините!

# 969
Той я беше удрял и докато бяха гаджета, ама тя натискаше да се жени за него. Той не я искаше много много и сега когато се изпокарат за пореден път разправя в компанията, че не искал да се жени, ама майка му и баща му го натиснали. Живееха заедно преди брака, освен това сме и на село. Тук нравите са малко като от 19 в.
Подробности не искам да давам. А и не ме касае.
Майка ми казва, че баща ми я е бил. Аз не го познавам бил е алкохолик и са се развели докато аз съм бебе.
И аз я питам защо те е бил. А тя: излиза той за да се напие с приятели, тя заключва вратата от вътре за да не може да се прибере. Той се прибира пиян разбива вратата, започва скандал и съответно бой. Аз и казвам: била си много проста. Аз в твоята ситуация щях да оставя отключено и да си заспя. Като се прибере пиян и ме събу щях да кажа айде легни си, а наум ще си викам: умри мръсна гад. Така ако недруго поне боят може да ми се размине. Пък ще видим как ще се спасявам.

# 970
Той я беше удрял и докато бяха гаджета, ама тя натискаше да се жени за него. Той не я искаше много много и сега когато се изпокарат за пореден път разправя в компанията, че не искал да се жени, ама майка му и баща му го натиснали. Живееха заедно преди брака, освен това сме и на село. Тук нравите са малко като от 19 в.
Подробности не искам да давам. А и не ме касае.
Майка ми казва, че баща ми я е бил. Аз не го познавам бил е алкохолик и са се развели докато аз съм бебе.
И аз я питам защо те е бил. А тя: излиза той за да се напие с приятели, тя заключва вратата от вътре за да не може да се прибере. Той се прибира пиян разбива вратата, започва скандал и съответно бой. Аз и казвам: била си много проста. Аз в твоята ситуация щях да оставя отключено и да си заспя. Като се прибере пиян и ме събу щях да кажа айде легни си, а наум ще си викам: умри мръсна гад. Така ако недруго поне боят може да ми се размине. Пък ще видим как ще се спасявам.
Нямам думи! Да носиш вода от 100 кладенеца, за да оправдаеш насилие над жена... 

# 971
и да се жалваме и де се вайкаме проблемът няма да се реши.
Теоретично е възможно всяка жена да бъде ударена от мъжа си - ситуации всякакви - дали обаче това ще се случи еднократно или ще е практика, зависи изцяло от жертвата.

# 972
Никога не ми е посягал, не ме е удрял, но случи ли се, ще е за първи и последен път. Както и ще ме види за последно. Не толерирам такова поведение, нямало го е в семейството ми, няма и да го има. Не разбирам жени, които ядат бой у пак стоят, ама за това само те си знаят...

# 973
  • Sofia
Както има уникално прости мъже, така има и невероятно глупави жени, които ги спукват от бой и не могат от откровена глупост да оставят гаджето си - нито са зависими, нито са последните мъже на земята. Женят се, изпонараждат по 1-2-3 деца и след това рев.
Никой не би следвало да тормози физически или психически друг човек и няма оправдание за това, но някои хора отстрани *изглежда*, че си го просят сами и с поведение, и с възпитание, и с акъл. Повечето хора биха казали - сами са си виновни, НО на такива хора определено трябва да им се помогне, тъй като са твърде заблудени, че да си помогнат сами.

# 974
Мен не ,но зълвата просто и се чудя как издържа. Мъжът и я ПРЕБИВА системно. През два три дни и то си як бой ,докарал и е паник атаки  , бъбреците и са много зле ,но тя неще и да чуе да избяга и да го напусне .... щял да я намери и да я пребие- ходи обяснавай, че има полиция ,медицински , че и до бих завела. Жал ми е за нея .... млада на 32 , а си погуби младините ,хубостта и здравето с тоя нещастник . Вече доли и не общува с нас , все едно не сме роднини

Общи условия

Активация на акаунт