Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 165
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 930
Така е, ако посегне един път, ще посегне и втори
Не е сигурно. Аз си "изядох" 1 шамар, пък още не се е повторило, при все че  не съм от най-спокойните.  Mr. Green За мен 1 шамар нищо не е, може да се случи на всеки да си изтърве нервите, особено ако срещу него се изявява достатъчно силен дразнител.  Mr. Green Но вече, ако има повторение, трябва да се вземат някакви мерки...
Ще има повторение - след 1-5 ...ХХ...месеци, години, въпроса на време , за съжаление го пиша от опит. Първия шамар който си разменихме беше преди 5 г. , простих, но не го забравих , а преди 2 дни имаше нов - е тоя път няма да простя. Всички около мен ми казваха че той се държи лошо, но аз все го оправдавах, в същото време осъзнавах че ме тормози психически. Преди година си намерих работа във Великобритания , исках да заминем заедно , да започнем отначало, но той отказа а аз патката реших да го подкрепя. Но от тогава почти всеки ден сме с кавга. Нямам право на мнение , трябва да мълча и да го подкрепям и т.н. и понеже не съм от тия дето мълчат - преди 2 дни след като му казах в очите че е мухльо последва втори шамар. Споделих с майка ми - виновна съм била че съм го обидила - това беше първата и реакция, а втората беше - представяте ли си че той нямало да ми прости че съм го обидила! Как ли пък не ! Мисля да споделя и с баща ми тия дни, подготвям си документи за Германия и тоя път съм решила да няма връщане назад! Яд ме е обаче че точно преди 1 година родителите ми настояваха да остана тук да последвам мъжът ми и да сме "семейство" - не знам какво пък толкова ги е страх ,че аз сама ще съм 100 пъти по добре!

# 931
  • София
Така е, ако посегне един път, ще посегне и втори
Не е сигурно. Аз си "изядох" 1 шамар, пък още не се е повторило, при все че  не съм от най-спокойните.  Mr. Green За мен 1 шамар нищо не е, може да се случи на всеки да си изтърве нервите, особено ако срещу него се изявява достатъчно силен дразнител.  Mr. Green Но вече, ако има повторение, трябва да се вземат някакви мерки...
Ще има повторение - след 1-5 ...ХХ...месеци, години, въпроса на време , за съжаление го пиша от опит. Първия шамар който си разменихме беше преди 5 г. , простих, но не го забравих , а преди 2 дни имаше нов - е тоя път няма да простя. Всички около мен ми казваха че той се държи лошо, но аз все го оправдавах, в същото време осъзнавах че ме тормози психически. Преди година си намерих работа във Великобритания , исках да заминем заедно , да започнем отначало, но той отказа а аз патката реших да го подкрепя. Но от тогава почти всеки ден сме с кавга. Нямам право на мнение , трябва да мълча и да го подкрепям и т.н. и понеже не съм от тия дето мълчат - преди 2 дни след като му казах в очите че е мухльо последва втори шамар. Споделих с майка ми - виновна съм била че съм го обидила - това беше първата и реакция, а втората беше - представяте ли си че той нямало да ми прости че съм го обидила! Как ли пък не ! Мисля да споделя и с баща ми тия дни, подготвям си документи за Германия и тоя път съм решила да няма връщане назад! Яд ме е обаче че точно преди 1 година родителите ми настояваха да остана тук да последвам мъжът ми и да сме "семейство" - не знам какво пък толкова ги е страх ,че аз сама ще съм 100 пъти по добре!
Бобчото,щом самата ти не се чустваш добре с този мъж ,не ти е нужно чуждо мнение. Прецени сама за себе си къде ще ти бъде добре и действай ,живота е твърде кратък за да си го правим гаден. Успех!

# 932
аз съм непоправим оптимист, но за съжаление вярвам в казаното, че веднъж ако стане, ще се повтори.
в университета имах гадже, беше доста ревнив. колеги-мъже ме поканиха на купон, отидох с него. след чаша водка набра смелост да ми каже, че колегите ми са ме поканили на купона, защото ме харесват, а той дошъл, за да ме пази. отидохме да се разберем в другата стая, казах му, че е пийнал и не преценява правилно, че аз съм го поканила да ме придружи, защото ми е приятно и т.н. обърнах се да изляза от стаята и той ме хвана за косата и ме блъсна в стената, от което си разбих челото. шокът беше голям! в този момент влязоха колегите ми, видяха кръвта, настана бой... не е за разправяне.
изнесох се от апартамента му още същата вечер. умирах от срам как ще се появя пред колегите. той започна да ме търси, опрадваше се с алкохола, че не е такъв човек и т.н. след 2 месеца обяснения се събрахме отново.
седмици по-късно отново от реност ми удари  шамар в дискотека в боровец и нещата приключиха.
към днешна дата бившето ми гадже е лекар, при това педиатър  Confused

# 933
Никога не го е правил,изобщо не е избухлива личност,няма за какво да се скараме.
Но все пак ако се случи някога това ще е краят.Имам горчив опит от леля ми която редовно беше пребивана от бащата на братовчед ми.Тя го търпеше,аз не бих могла.

# 934
Удрял ми е шамар, обидно е, но простих. Както и да е, ще кажа само, че и след това ми е посягал 1-2 пъти. Вярно е, че ако посегне един път, няма да се поколебае и да го повтори. Ние вече сме разведени, причината е друга, но имах безусловната подкрепа на родителите си. 

# 935
Шамар не, но е проявявал агресия под друга форма. Това беше в началото на връзката, и двамата реагираме бурно и сме конфликтни и мислех, че няма да я бъде. Накрая взехме, че се нагодихме.

Шамар ми е удрял бившият, който е най-спокойният и добър човек, когото познавам. Бях си виновна отвсякъде и за 7 години това беше единственият случай. Не мисля, че е задължително да има повторение.

# 936
Шамар не, но е проявявал агресия под друга форма. Това беше в началото на връзката, и двамата реагираме бурно и сме конфликтни и мислех, че няма да я бъде. Накрая взехме, че се нагодихме.

Шамар ми е удрял бившият, който е най-спокойният и добър човек, когото познавам. Бях си виновна отвсякъде и за 7 години това беше единственият случай. Не мисля, че е задължително да има повторение.

Не е задължително, но е обичайно! Разбира се, че има изключения. Всеки може да изтрещи, въпросът е да може да се овладее. Инцидентно ли е, случайно ли е, няма никакво значение, случило ли се е - да! Това е достатъчен повод потърпевшата да се замисли. Много по-лесно е да посегнеш втория път...за съжаление, това е истината!

# 937
Herz, права си, често се повтаря, но не винаги. Бих казала, че имам идея кога наистина да се замисля. Баща ми беше агресор и насилник, най-вече психически, но получих най-добрия пример от майка ми как се действа с подобен тип хора - детето, багажа и дим да те няма. Ако се почувствам застрашена или видя подобен човек срещу себе си, няма да има какво да ме задържи.

# 938
Herz, права си, често се повтаря, но не винаги. Бих казала, че имам идея кога наистина да се замисля. Баща ми беше агресор и насилник, най-вече психически, но получих най-добрия пример от майка ми как се действа с подобен тип хора - детето, багажа и дим да те няма. Ако се почувствам застрашена или видя подобен човек срещу себе си, няма да има какво да ме задържи.

Психическият тормоз ЗА МЕН е по-страшен от физическия. Знам за какво говориш.

# 939
Така е, по-страшен е. И е по-трудно да теглиш чертата, защото видиш ли, не те шамаросва например. Разбитата психиха, стъпканото "аз", самочувствието и самоуважението изравнени с нулата са страшни, а за борабата да си ги върнеш може и да не ти стигне един живот.

# 940
Не,не ме е удрял.Дано и никога не се случи  WinkАз мисля,че случи ли се един път може и да не се повтори,но случи ли се втори път задължително ще има и трети и четвърти.
Психическия тормоз също е страшен и смазващ.
 От такива мъже,колкото по-далече,толкова по-добре   Peace

# 941
Така е, по-страшен е. И е по-трудно да теглиш чертата, защото видиш ли, не те шамаросва например. Разбитата психиха, стъпканото "аз", самочувствието и самоуважението изравнени с нулата са страшни, а за борабата да си ги върнеш може и да не ти стигне един живот.

Именно!

# 942
Понякога вдига ръка, като го вбеся, ама си мисля, че ако се стигне до там ще го изпреваря. Нещо много съм бойна последно време. Laughing

# 943
Не разбира се. Не си падам по неандерталци и ориенталци.

Нито пък бивши гаджета. Пак защото не си падам по неандерталци и ориенталци.

Обаче имам един шамар от гаджето на една приятелка. Напълно неочакван, толкова бях шокирана че не знаех как да реагирам. Винаги съм мислела, че е психопат и такъв се оказа. Приятелката ми присъстваше, не каза нищо, все едно нищо не се е случило. Излишно е да казвам, че приятелството ни свърши тогава на момента. Впоследствие разбрах, че той редовно я пребива, а тя си стои с него и търпи. Явно толкова нормално му се струва, че е решил че може и чужди жени да удря. Психопат, неандерталец и ориенталец. Това не винаги върви заедно с ниско образование и интелект. Понастоящем е адвокат.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 02:21 от kitarista

# 944
Не разбира се. Не си падам по неандерталци и ориенталци.

Нито пък бивши гаджета. Пак защото не си падам по неандерталци и ориенталци.

Обаче имам един шамар от гаджето на една приятелка. Напълно неочакван, толкова бях шокирана че не знаех как да реагирам. Винаги съм мислела, че е психопат и такъв се оказа. Приятелката ми присъстваше, не каза нищо, все едно нищо не се е случило. Излишно е да казвам, че приятелството ни свърши тогава на момента. Впоследствие разбрах, че той редовно я пребива, а тя си стои с него и търпи. Явно толкова нормално му се струва, че е решил че може и чужди жени да удря. Психопат, неандерталец и ориенталец. Това не винаги върви заедно с ниско образование и интелект. Понастоящем е адвокат.

Аз бих допълнила, че обикновено високообразованите/ интелигентните хора са много по-жестоки. Добри манипулатори, тормозят психически бавно и методично, обикновено тормозят вкъщи и без присъствието на свидетели, навън и пред приятели са мечтаните мъже. Простакът е по-първосигнален, той крещи, обижда, всички са наясно със сприхавия му характер. И пак, всичко опира до нагласата на т.нар. жертва, не разбирам жените, които търпят, мълчат и не търсят помощ.

Общи условия

Активация на акаунт