Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 770
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 225
Всяка вечер се пребиваме взаимно. 

Към авторката - винаги имаш избор, а това, че си позволила да се държи така с теб си е само твоя грешка. Притесняват те хорските приказки, Боже, в кой век живееш??? Какво са хорските приказки пред системния тормоз, на който си подложена. Не, честно казано не те разбирам. Явно си мазохист след като търпиш такова отношение и си търсиш оправдания от типа "нямам избор заради детето", "хората ще ни говорят"...

# 226
Той с пръст не ме е докосвал. Flutter

Стига бе, верно ли?
Всичко с краката си ли прави?
И на краката има пръсти  Joy

За протокола - в юмрука пръст няма  Peace там са едно цяло  Peace

# 227
За мен шамара е като изневярата.
Ако веднъж ми посегне целенасочено и съзнателно,това означава ,че аз винаги от този момент нататък трябва да си меря думите.С идеята да не го предизвиквам...защото всеки път,като имаме различно мнение по даден въпрос ,пред мен ще се изправя въпроса "Ами ако ме удари?"

# 228
# 229
# 230
Преди малко научих за 1 мацка известна от ТВ ефир, която си има богат приятел, но решила да си търси по- богат или по - млад и аз незнам, но я набарали лекичко и хем бой яла хем и стегнали куфарчето и при мама в провинцията...
Умната и с много богатите мъже, че свободата при тях е ограничена Sunglasses

немо
, това ли имаш в предвид?  newsm78

# 231
И аз мисля, че посегне ли веднъж - ще посегне и отново и отново. Един лигльо ме удари един ден и ходи два дни с поддута уста / не че и моята не беше същата/.
Но ако позволиш на един човек да показва превъзходството си над теб, чисто физически - то този човек няма място в живота ти!

# 232
# 233
Преди малко научих за 1 мацка известна от ТВ ефир, която си има богат приятел, но решила да си търси по- богат или по - млад и аз незнам, но я набарали лекичко и хем бой яла хем и стегнали куфарчето и при мама в провинцията...

немо

Точно ! Защото в повечето постове в темата се прокламира че видите ли "аз моя ...." ," Само да ми посегне и ще види той ...." Та рекох да ви напомня че в реалния живот е по-различно.

Според мен най-нахакани са жените които са бити най-малко. ..... или никак ... щото не знаят как боли  ooooh!

# 234
Ние се обичаме в най-яростния скандал единственното което е ставало е тряскане на врати !!

Шамар?.....
само баща ми като дете ми е забивал тупаник / още го помня Mr. Green 

# 235

немо

Точно ! Защото в повечето постове в темата се прокламира че видите ли "аз моя ...." ," Само да ми посегне и ще види той ...." Та рекох да ви напомня че в реалния живот е по-различно.

Според мен най-нахакани са жените които са бити най-малко. ..... или никак ... щото не знаят как боли  ooooh!

Немо, зависи. Аз имам една ученическа авантюра, която не само, че приключи след въпросната физическа атака, но и човекът ми е отвратителен, въпреки че са минали толкова години  Crossing Arms Мама не ме е родила, за да съм отдушник на агресията на някой си  bowuu

# 236
  • София
Ако веднъж го направи непременно ще има рано или късно и втори път.Така че багажа ,децата и кой откъдето е ....

# 237
Моя мъж също ме е удрял,но само когато му повиша тон.

# 238
Thinking
Като четох темичката ти,останах с впечатлението,че повишаването на тон се случва постоянно......

# 239
  • София

Това демек го оправдава?  Sick

Общи условия

Активация на акаунт