Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 768
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 405
  • На морето!
Далече съм от мисълта, че съм родила гений, но е факт, че не се е налагало да го удрям и все още е жив и не изпада в истерия. Ядосва се, тръшка се и т.н., но това не е истерия и има десетки методи това да се пресече без шамари. И въобще кой определя кога е редно и кога не да се стигне до шамар? За мен също е недопустимо мъжът ми да ме шляпа през дупето и по ръцете, въпреки че от невнимание или умора, или още ред причини също съм се изгаряла на печката, порязвала или чупила ръка... и все пак в такива моменти очаквам помощ, не правосъдие или превенция чрез макаренковси методи.
Явно все пак има нещо гениално защото и майка ми не ме е шляпвала, за да ме предпази.
Мъжът също не удря жена си, за да и причини болка- това обикновено е в пристъп на ярост или вид наказание, нещо като при изнервената майка...
Ккаво означава системно? Къде е границата в системно и инцидентно и шамарът на улицата- независимо кой кого не е ли достатъчно тежко унижение и твърде крайна мярка, като изключим истеричните пристъпи, което вече е проблем за чието разрешаване е необходим специалист, а не твърда ръка.
Струва ми се, че доста разводних темата, така че ще се старая да не пиша повече по този въпрос, ще се възмущавам тихо на двойния стандарт и ще преживявам мълчаливо несправедливостите в отношенията ни с децата.

# 406
На мен ми е любопитно какво трябва да е направила една жена за да и посегне мъж?
И на мен ми е любопитно. Обикновено побойникът просто си търси поредната причина, за да се начеплези. Няма постъпка, която да оправдава посягането над жена. Както беше отбелязано и на още едно място тук, това е углавно престъпление.
Относно боят на децата ... А какво да направим, когато детето се тръшка на улицата? Ами, първо, да разберем, че никой от околните няма да помни за тръшкането на това дете за повече от минута-две. Тоест, да забравим да се тревожим с неща от сорта: "Какво ще си помислят сега хората за мен?/Аз сигурно съм адски лош родител в техните очи, я да го шляпна, за да спре да реве и да не ме излага". Нормално е едно дете да изразява себе си чрез тръшкане и рев, особено като е малко и не може като един тийнейджър да ви спори и да ви изкарва от равновесие с думи Simple Smile
Когато детето се тръшка на улицата и плаче, може просто да бъде гушнато, а "темата да бъде сменена" - т.е. да му се отвлече вниманието с нещо друго.

# 407
На мен ми е любопитно какво трябва да е направила една жена за да и посегне мъж?
И на мен ми е любопитно. Обикновено побойникът просто си търси поредната причина, за да се начеплези. Няма постъпка, която да оправдава посягането над жена. Както беше отбелязано и на още едно място тук, това е углавно престъпление.
Да му покаже,че струва повече от него,да покаже че има СВОЯ  воля,да изрази несъгласие...

# 408
Хора всякакви, отношения също... Някои мъже явно не повтарят, но други пък да. Не би ме ударил моят, но ако посмее, май аз него ще съм набила след това... bash

# 409
И ако един мъж не може да убеди жена си с думи ,а му се налага да прибягва до шамари /защото те рядко са единични/ ,то това говори за ниско самочувствие и комплекси на самия мъж.

Това като го прочетох и си представих ситуация, в която трябва да убедя с думи тризначките от ББ.

# 410
Да му покаже,че струва повече от него,да покаже че има СВОЯ  воля,да изрази несъгласие...

извинявай, ама ако трябваше да ме бият за това, че имам своя воля и изразявам несъгласие и занм колко струвам, щях да съм нонстоп пребита.

# 411
  • София
За мен също е недопустимо мъжът ми да ме шляпа през дупето и по ръцете, въпреки че от невнимание или умора, или още ред причини също съм се изгаряла на печката, порязвала или чупила ръка... и все пак в такива моменти очаквам помощ, не правосъдие или превенция чрез макаренковси методи.

За мен е допустимо мъжът ми да ме зашлеви, ако в пристъп на ярост, инат или просто желание да му докажа кой командва, се затичам към засилен автомобил с намерението да се метна под него. Абсолютно допустимо, даже желателно! Има малка разлика с това да се удариш, изгориш или изцапаш по невнимание, не мислиш ли?

А и гениалността няма много общо с послушанието.  Sunglasses

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 15:41 от aunt Ogg

# 412
  • София
И ако един мъж не може да убеди жена си с думи ,а му се налага да прибягва до шамари /защото те рядко са единични/ ,то това говори за ниско самочувствие и комплекси на самия мъж.

Това като го прочетох и си представих ситуация, в която трябва да убедя с думи тризначките от ББ.

А представи ли си ситуация, в която си женен за тях? Не съм мъж, но не ми стига въображението.  Joy Joy

# 413

А представи ли си ситуация, в която си женен за тях? Не съм мъж, но не ми стига въображението.  Joy Joy

и за трите заедно ли, лельо Ог  hahaha

# 414
  • София
Миии, май и една стига!  Joy Аз ги мернах за много малко по някаква Тв, но се ужасих-те си допълваха изреченията. Та явно като "вземеш" едната, всимаш и другите 2.  Crazy

# 415

Не, женитбата е доброволен акт. Представих си, че поради някаква причина съм затворен с тях и не мога да избягам.

# 416

Не, женитбата е доброволен акт. Представих си, че поради някаква причина съм затворен с тях и не мога да избягам.

И като ги напердашиш,ще поумнеят ли?
Ако акъл се вкарваше с бой....    Joy

# 417
Е,за един бой ли да си тръгна?

# 418
  • out of space
Не ме е удрял,но имам едни лоши съмнения,че когато се прибере след няколко седмици,направо ще ям бой.Мисля да издържа и да не си тръгвам.

Да не си проиграла колата на комар?  Laughing

# 419
Е,то тогава защо да ме бие?Направо брадвата...

Общи условия

Активация на акаунт