Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 211
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 525
Удряла съм мъж и той не отвърна с удар.

# 526
Който търпи някой да му удря шамари, значи си заслужава боя. При наличието на толкова информация в интернет, по телевизията и т.н. само някой мазохист ще се чуди "щом ме удари, ще повтори ли". Седиш в гората и да викаш "Ела Вълчо, изяж ме" , а после "ми той ме бие от 1-2-10 години".  ooooh!

# 527
не, не ме е удрял!Често спорим на висок тон и двамата сме много импулсивни но досега на е посмявал да го направи!Мисля че е наясно че ще му е за пръв и последен път!

# 528
  Да. Удрял ме е мъж, който по това време смятах за мой партньор. Беше човек с дълбоки личностни проблеми и пристрастявания. Случая беше по скоро инцидент и остана еднократен, защото не съм луда, да поддържам връзка с мъж, способен да удари жена, дори и да го считам за изключителна и талантлива личност. Не ми е приятно да си спомням за това и пиша в темата само за да кажа следното.
   1. Вината  не е в жената. Няма абсолютно нищо на този свят, която една жена може да направи, та да заслужи да бъде бита.
   2. Вината не е в жената, в това, какъв тип жена е тя.  Може да се случи на всяка, дори и  да е смятала, че предизвиква и получава обич и уважение. Мъж който удря жена, или пък дете, има огромни персонални вътрешни проблеми, които първо трябва сам да разреши.
  И 3. Вината не е на жената - никога и в абсолютно никакъв случай. Изключения няма.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:26 от Iris04

# 529
Iris04, има 9876543210 причини да се размаже мутрата на една жена.
Даже понякога съм била твърдо ЗА.
Причини- мъжът е нощна смяна, а жената оставя двегодишното си дете само, заключено в апартамента, за да ходи да се е*е с любовника си.
Не, бе, не не заслужавай шамар.  Stop

# 530
  Не съм съгласна. Шамара няма да я направи добра майка. В случая важно е само доброто на двегодишното , а то не е баща му да размазва майка му от бой. А по скоро да го гледа тоя, който ще го гледа добре.
  Но няма да теоретизирам и да обсъждам хипотетични, нито пък реални вариации по темата. Казах, каквото имах и то беше лично за мен, и касае отношения между мъж и  жена в двойка.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:34 от Iris04

# 531
Абсолютно съм съгласна, че един бой няма да оправи нещата.
Боят никога и нищо не оправя!!!

# 532
  • Враца
За 12 години - нито веднъж. Не смятам , че е способен на такова нещо.
Аз също не си позволявам да посягам и да се държа агресивно към него или към когото и да било.
Всеки проблем е редно ад се решава с думи, не с удари и красъци! bowuu

# 533

newsm10

Ако жената посяга и бие, скубе, щипе и т.н. мъжа, съжалявам но просто си го проси. Много жени посягат с убеждението, че "той няма да ми отвърне" или "аз съм по-слабата, бълга го ухапала няма да му счупя ченето я" и си млатят на воля, пък после ако мъжът отвърне, става една драма "ауу, той ме бие". Или пък, много хора смятат, че е приемливо жена да удари плесница на мъж, дори е класика във филмите. Но обратният вариант, мъж да удари шамар на жена, се приема като домашно насилие и предизвиква всеобщо възмущение. Боят не разрешава проблемите, но това правило трябва да важи и за двете страни. Въпросът не е във физическия капацитет да се наранява, и понеже мъжете са по-силните, значи жените имат право да удрят. Въпросът е в уважението и принципът да не се удря.

# 534
  • Видин
Удрял ме е, мисля 2 пъти.
1 път - аз му скочих първа  Embarassed
2 път - дразнех го много яко и човекът не издържа  Mr. Green
След това и двамата сме съжалявали за постъпката. Не мисля, обаче, че спадам към категорията домашно насилвани  Grinning
И да, понякога жената си го заслужава. Друг въпрос е, дали има смисъл и би променил нещата единият бой  Peace

# 535
  • Sofia
Iris04: Съгласен съм, че боят не оправя нещата и отдавна е отхвърлен като (не)ефективен метод за възпитание.
Обаче, искам да наблегна на нещо друго - физическата саморазправа обикновено нанася по-малки и краткотрайни травми спрямо психическите такива. А, жените са доста умели в нанасянето на такива, вероятно заради липсата на физическа сила. Ако следваме логиката би било коректно да кажем, че и нанасянето на какъвто и да е вид шамар (от онези, "психологичните") от страна на жена към мъж не трябва да се случва никога, при никакви обстоятелства и никога мъжа не е виновен ?!?
Не е ли много абсурдно - никои, никога, при никакви обстоятелства да няма вина?
Това което смятам, че трбява да поправиш в отношението за шамаросването не, че има обстоятелства в които трябва да се раздват шамари и за това кой, кога носи вина. Има много-много ситуации, както Гос`жа Мафани споменава при които една жена заслужава много повече от шамар и определено носи вина.
Просто метода за превъзпитание с наказания, независимо дали са физически и психологични, не са особено ефективни Simple Smile Аз лично например предпочитам да ми ударят един звучен шамар отколкото една жена да преспи с комшията за да ме "накаже".  Laughing

# 536
Аз лично например предпочитам да ми ударят един звучен шамар отколкото една жена да преспи с комшията за да ме "накаже".  Laughing
Точно по тази логика за да те накажа ще преспя с комшията.

Иначе евала за поста!

# 537
  • Linz
И да, понякога жената си го заслужава.
А мъжът като си го заслужава, него кой да го ступа?

# 538
Даже понякога съм била твърдо ЗА.
Причини- мъжът е нощна смяна, а жената оставя двегодишното си дете само, заключено в апартамента, за да ходи да се е*е с любовника си.
Не, бе, не не заслужавай шамар.  Stop

Мафани,блещиш ме за пореден път  в последно време.  Shocked

Хората, които твърдат, че някой заслужава да бъде бит, насилван и пр. са или уникално прости парчета, или със съответни здравословни проблеми. 

# 539
В случая посочен от Мафани боя на въпросната ... й  е малко според мен.

Общи условия

Активация на акаунт