Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 187
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 555
Аре, аре Немо, сега искаш да ми кажеш, че жените сами си търсят биячите? А той що си е избрал мързелива булка?  Whistling

я пусни тема 'кой избира тя или той' да видиш  Peace .. а май имаше такава  Whistling

# 556
  • Насред хаоса
Няма значение кой избира. Мъжете също избират. По тая логика, ако той си е избрал девственица, която вземе, че го украси с рога по-късно, трябва да кажем "Ми той си я е избрал."

# 557
Няма значение кой кого избира. Никой няма право да удря друг, по никакъв начин. Да не говорим, ако не е толкова страшно, колко глупаво изглежда...Представете си само - възрастни хора да се бият!

# 558
  • 221B Baker Street
Няма значение кой избира. Мъжете също избират. По тая логика, ако той си е избрал девственица, която вземе, че го украси с рога по-късно, трябва да кажем "Ми той си я е избрал."

амиии,мъжете са безгрешниии,те никога не избират връзки с "кухи лейки",които в последствие ги въртят на малкия си пръст,никога не избират разни к..ви за майка на децата си и очакват от тях да станат примерни майки и съпруги,както и никога,ама никога не предпочитат жени с дълги крака и големи цици пред тези с маааалко мозък в главата... Peace
изобщоооо,мъжете са най-трезвомислещите същества на планета  Mr. Green

# 559

амиии,мъжете са безгрешниии,те никога не избират връзки с "кухи лейки",които в последствие ги въртят на малкия си пръст,никога не избират разни к..ви за майка на децата си и очакват от тях да станат примерни майки и съпруги,както и никога,ама никога не предпочитат жени с дълги крака и големи цици пред тези с маааалко мозък в главата... Peace
изобщоооо,мъжете са най-трезвомислещите същества на планета  Mr. Green

точно този тип жени са обект на всеобща почит тука  Laughing и дават акъли на другите  Whistling

# 560
  • 221B Baker Street
Цитат
точно този тип жени са обект на всеобща почит тука   и дават акъли на другите   

не съм останала с такива впечатления,не ги познавам лично  Peace
но по твоята логика - щом са си ги избрали мъжете...... Whistling

# 561
  • Насред хаоса
Цитат
точно този тип жени са обект на всеобща почит тука   и дават акъли на другите   

не съм останала с такива впечатления,не ги познавам лично  Peace
но по твоята логика - щом са си ги избрали мъжете...... Whistling
Немо просто завижда. На тези мъже никога не може да им стане скучно с такива жени, щото никога не знаят какво да очакват.  Mr. Green

# 562
Не, мъж никога не ме е удрял. Ако ме удари просто няма да ме види повече.

и аз така

# 563
Не,никога.
Но ми е показвал такова държание,че предпочитам да ми бе бил шамар.

# 564
  • Враца
Няма такова държание, което да ме накара да предпочитам физически тормоз!  Thinking Naughty

# 565
Удряли са ме и то без причина. Първия ми приятел много обичаше да ми посяга, макар и леко, за щяло и не щяло. Но нали ми беше първата любов и аз го търпях (близо 3 години). Случвало се е да ме удари много силно по главата с юмрук за някаква абсолютна глупост(мисля, че поисках нещо, не си спомням вече), но в повечето случаи ме удряше уж леко,уж на шега, но много често. Чувствах се като парцал, исках да го оставя, но нямах сили(ебаси глупачката дето бях  ooooh!) В един момент всичко ми кипна и го оставих. Това беше най-умното нещо което съм правила за тези три години с него. Всеки прави грешки, важното е да не ги повтаряме. Сега си спомням  за миналото с яд, че съм пропиляла най-хубавите си години, и с омразя към изрода, който ми посягаше.

# 566
Сега си спомням  за миналото с яд, че съм пропиляла най-хубавите си години, и с омразя към изрода, който ми посягаше.

Невероятно е да откриеш, че има и мъже, които са грижовни и не посягат, нали? Желая ти само хубави преживявания оттук нататък с един прекрасен мъж, който има достатъчно мъжко самочувствие!

# 567
  • София
Никога не ми е посягал.7 години сме заедно и определено съм го докарвала до такива състояния,но никога не си е изпускал нервите.Трудна съм за изтърпяване,но не мисля,че би го направил някога.Според мен ако мъж удари жена е признак за слабост,но това си е лично мое мнение Simple Smile

# 568
А били ли сте свидетел на нещо подобно ?
На гости бяхме в познато семейство, и там бяха и семейство техни приятели. Та мъжът доста честичко шляпваше, уж лекичко, уж на шега, жена си  Confused И то за глупости - тя говори нещо с мен, той взема дистанционното да усили телезивора, като същевременно я тупва по главата с него и казва: "Млъкни малко, че да чуя новините".
Тя пък разправя как се молила на някакъв дядка да й даде/продаде  ТВ програмата от вестник "Телеграф", просто на будката вестникът бил свършил, дядото взел последния и тя го ударила на молба да й даде програмата, ще му я плати, ако трябва клкото си струва вестникът и т.н.
И аз я питам естествено: "Добре де, защо ти  е пък точно тая програма, точно на тоя вестник ?" и тя: "О, ако взема друга, Иван има да мърмори, той друга програма не харесва, тая била най - добре оформена, само тя му харесва, казвал ми е да не се прибирам у дома, ако не съм взела програмата на Телеграф." Жената е домакиня с две деца, хубава, умна, сякаш не си дава сметка как изглеждат отношенията им отстрани.
Може и аз да се лъжа, но не мога да си представя мъжът ми така да ме тупне с дистанционното по главата, в чужд дом, пред 10-тина гости и аз да продължа да си приказвам ама тихичко, с лека извинителна усмивка  ooooh!

# 569
  • Sofia
Да била съм свидетел на случка от този характер. Това е голяма трагедия - да не осъзнаваш на какво си подложен, или просто да се примиряваш.

Проблемът е, че съм доста избухлива и не мога да се правя, че и аз не забелязвам. Общо взето, в подобни моменти, съм принудена да се "бъркам" в чужди отношения. Но поне ми е спокойно, че всеки знае какво мисля. Добре, че няма подобни ситуации сред най-близкото ми обкръжание. То може би не е и слуайно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт