Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 086
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 885
За някои мъже, алкохола е противопоказен.
min... разбирам и твоят гняв, но действително доста неразумно си постъпила...

Що за "мъж" пък е този, дето ще бие жена си щото се е напил ???  newsm78

# 886
Що за "мъж" пък е този, дето ще бие жена си щото се е напил ???  newsm78
Алкохолът е вещество, променящо съзнанието. В случая изобщо не става въпрос за "мъжественост".

Но наистина с пиян човек не се кара, не се заяжда, не се спори, защото не се знае как ще реагира и не се знае какво ще чуе и изобщо ще чуе ли нещо. Но когато изтрезнее... тогава може да му изкарате всичко през носа  Wink

# 887
Благодарна съм,че не реагирах спонтано,можех ненужно да съсипя живота на трима човека.Мъжът ми наистина успя да ме убеди,че съжалява и,че няма да се повтори.Той е от мъжкарите които не говорят много за чувствата си.А сега така открито ми обясни какво значим за него,какво би било за него ако го напусна,какво мисли и чувства за шамара.Определено си личеше колко е разсъждавал над въпроса.Знае колко е предал доверието ми и е готов да докаже,че не напразно му давам втори шанс.Роля изигра и това че той никога не е удрял жена.Според мен шанса това да е инцидент който няма да се повтори е доста голям.И в крайна сметка се замислих,ако аз бях сгафила яко дали нямаше да искам и заслужавам втори шанс?

# 888
  • на правилното място, в точното време
Геройство ли е, проба за търпение ли е да крещите на мъжете си и да ги предизвиквате? Или на жените е позволено да крещят, обиждат, псуват, а мъжете да стоят без да реагират? Това ли е разбирането ви за търпелив мъж? Или търсите къде е границата? Не разбирам жените, които се държат като каруцари, доказват се колко са мъжки и в същото време изискват отношение като към цвете . Едва ли е разумно да спретвате скандал на пиян човек, ако наистина искате да разговаряте за отношението, направете го след това. А това пък да му крещиш, щото счупил нещо си, да си се надпсувате.... Shocked

# 889
  • София
Аз на т'ва не мога да му кажа МЪЖ.  Да го бия, да го ритам, да му истерясвам, да го обиждам и псувам, а той да ме гледа смирено с очи, пълни с обич и обожание... Аз ако съм мъж, тая жена да съм я убила и излежла вече.

# 890
Аз на т'ва не мога да му кажа МЪЖ.  Да го бия, да го ритам, да му истерясвам, да го обиждам и псувам, а той да ме гледа смирено с очи, пълни с обич и обожание... Аз ако съм мъж, тая жена да съм я убила и излежла вече.
Е айде не се засилвай така, битови убийства има предостатъчно, нема нужда и от пропаганда.

# 891
Аз на т'ва не мога да му кажа МЪЖ.  Да го бия, да го ритам, да му истерясвам, да го обиждам и псувам, а той да ме гледа смирено с очи, пълни с обич и обожание... Аз ако съм мъж, тая жена да съм я убила и излежла вече.

Когато другата страна е по-слаба това е нормалната реакция. Иначе много се доближаваме до случая с убитото 8 годишно дете.
Но при намесата на алкохол е друго.

# 892
  • София
Е айде не се засилвай така, битови убийства има предостатъчно, нема нужда и от пропаганда.

Когато другата страна е по-слаба това е нормалната реакция. Иначе много се доближаваме до случая с убитото 8 годишно дете.
Но при намесата на алкохол е друго.

Въх!  Laughing
Това е фраза от много известен в близкото минало виц.

Какво си мислят мъж и жена след 20 години брак:
Жената:
"Какво ли ще ми подари за годишнината"
Мъжът:
"Ако навремето я бях убил до сега да съм я излежал "

Не допусках, че се помнят само драми и убийства.  ooooh!
Както не виждам нищо мъжко да се удря шамар на жена, така и нищо мъжко няма да търпиш унижения, псувни и бой от женствената и перфектна съпруга.

# 893
А според мен психическия тормоз, на който подлагат някои жени мъжете си е равнозначен на
шамаросването от страна на някои мъже.

# 894
Както не виждам нищо мъжко да се удря шамар на жена, така и нищо мъжко няма да търпиш унижения, псувни и бой от женствената и перфектна съпруга.

Това ли е единственият мъжки вариант? Като види, че нещо не е правилно - пляяяс!
Естествено, че няма нищо мъжко в това да я търпи. Хваща си багажа и зарязва тази, която не знае как да се държи нормално.

А според мен психическия тормоз, на който подлагат някои жени мъжете си е равнозначен на
шамаросването от страна на някои мъже.

Психическият тормоз си е психически. Той си е факт и при мъжете спрямо жени, не знае пол и др. ограничения.

# 895
  • София

Това ли е единственият мъжки вариант? Като види, че нещо не е правилно - пляяяс!

Споменала ли съм го въобще като вариант в цитата по-горе?

Геройство ли е, проба за търпение ли е да крещите на мъжете си и да ги предизвиквате? Или на жените е позволено да крещят, обиждат, псуват, а мъжете да стоят без да реагират? Това ли е разбирането ви за търпелив мъж? Или търсите къде е границата? Не разбирам жените, които се държат като каруцари, доказват се колко са мъжки и в същото време изискват отношение като към цвете . Едва ли е разумно да спретвате скандал на пиян човек, ако наистина искате да разговаряте за отношението, направете го след това. А това пък да му крещиш, щото счупил нещо си, да си се надпсувате.... Shocked

Peace

Не са ти отговорили, гледам. И за мен би било интересно.

# 896
кльомба, имам предвид цитата, от който тръгна въпроса ми.

...Аз ако съм мъж, тая жена да съм я убила и излежла вече...

# 897
Значи излиза че за теб нормалната реакция на на викове  е ударът .Нима когато в семейството има скандал се предизвикваме ?Да се защитиш значи да си каруцар...?Да си пиян е оправдание,за всичко може би,а пък женицата мишка да се скатае до сутринта  Вие разумните страхливки си трайте,аз когато имам да казвам нещо го правя.
А на @ ще кажа да чете по-внимателно преди да коментира.Когато с мъжът ми се събрахме в един дом той отлично знаеше колко съм темпераментна и че винаги си отстоявам правата.Вие ако искате си стойте да ви удрят,аз не съм поръженец.
Явно за вас мъжът трябва да отвръща на жена с бой,за да е истински мъж Вие да не живеете с неандерталци?Истината е,че човек не може ли да те затапи с думи е много зле.Имайте малко повече самочувствие и изхвърлете от ума си идеята,че викаш ли трябва да бъдеш набита.

# 898
...а пък женицата мишка да се скатае до сутринта...

А, ти можеш да си викаш и скачаш, колкото ти душа иска, въпросът е, че няма никакъв ефект, камо ли нещо, което да помогне, макар и малко, за да се промени онова, заради което викаш.
Както се казва - от пияния и лудият бяга.

И това няма нищо общо със самото викане. Викай си, просто в подходящия момент, когато има смисъл.

# 899
  • София
А на @ ще кажа да чете по-внимателно преди да коментира.Когато с мъжът ми се събрахме в един дом той отлично знаеше колко съм темпераментна и че винаги си отстоявам правата.Вие ако искате си стойте да ви удрят,аз не съм поръженец.
Явно за вас мъжът трябва да отвръща на жена с бой,за да е истински мъж Вие да не живеете с неандерталци?Истината е,че човек не може ли да те затапи с думи е много зле.Имайте малко повече самочувствие и изхвърлете от ума си идеята,че викаш ли трябва да бъдеш набита.

Виж ся, аз бой не съм яла (за сега - 20 години), па ти си викай, че съм "поръженец". Честно ти казвам, обаче, че ако някой (без значение мъж или жена) реве срещу мен като разярено животно, псува ме и ме обижда, 'ич нема да ме интересува темперамента му, кви са му правата и за к'во се бори. Няма сила, която да ме спре да го центрирам.

Общи условия

Активация на акаунт