Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 076
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 065
Уж всички тук са за равенство между половете -
и двамата да работят,
и двамата да участват в гледането на децата,
и двамата да си поделят домакинството...
Само при шамарите равенство няма Laughing
Жената може да посяга, мъжът - не. Интересно  Mr. Green

По темата - никога не ми е посягал мъж. Но пък аз будя в тях по-скоро желание да ме защитават, отколкото да ме нападат   Flutter

За мен лично и там има равенство. Не мисля, че жените трябва да доказват "правотата си" с бой, не го мисля и за мъжете. Така или иначе след като удариш не ставаш автоматично този с правилната позиция.
Казах, че мога да ударя човек, който ме е ударил пръв, и пак не е сигурно, тъй като има и много по-възпитателни методи. В останалите случаи с каквото и друго да са ме предизвикали не ползвам бой за отреагиране.
Да, равенство и в това е нормално да има - точно - мъжете, които посягат, да очакват същото в името на равенството. Wink

# 1 066
На мен са ми били шамари само когато съм я гъделичкал до смърт и то като защитна реакция, че оставала без въздух  Joy

# 1 067
На мен са ми били шамари само когато съм я гъделичкал до смърт и то като защитна реакция, че оставала без въздух  Joy

Ми това си е самозащита при реална опасност за живота. Laughing
Иначе в тази забавна част на нещата и аз имам опит (пардон - горкото мило има такъв) - доста е пошляпван заради гъделичкане или опити за някои "малко неприлични" действия не където му е мястото. Joy И в отговор получавам още смях и наслаждение от бясната ми физиономия.
Еееех, де да се случваше на всички само при такива обстоятелства.....

# 1 068

Иначе в тази забавна част на нещата и аз имам опит (пардон - горкото мило има такъв) - доста е пошляпван заради гъделичкане или опити за някои "малко неприлични" действия не където му е мястото. Joy И в отговор получавам още смях и наслаждение от бясната ми физиономия.

хаха и аз съм така- последно го цапнах с джи-пи-еса през пръстите- щото ми ``помагаше,, да излезя от колата като с 2 ръце ме тикаше навън - и изпозваше задните ми части като място за държaне... и той леко ми се разсърди, но му беше ясно защо му се случи подобно нещо... хахахахахах като иска да ми помогне, да излезе- да ми отвори вратата, да ми подаде ръка- кво е тва за дупето хахахахаха Simple Smile напълно заслужено си беше. иначе моя мъж не ме е удрял- правил е дупки по стените на няколко пъти хаха ама нищо страшно- брат ми е същия като се ядоса... после мажат дупките и ремонтират- кво да се прави Simple Smile

# 1 069
Скрит текст:

хаха
и аз съм така- последно го цапнах с джи-пи-еса през пръстите- щото ми ``помагаше,, да излезя от колата като с 2 ръце ме тикаше навън - и изпозваше задните ми части като място за държaне... и той леко ми се разсърди, но му беше ясно защо му се случи подобно нещо... хахахахахах като иска да ми помогне, да излезе- да ми отвори вратата, да ми подаде ръка- кво е тва за дупето хахахахаха Simple Smile напълно заслужено си беше. иначе моя мъж не ме е удрял- правил е дупки по стените на няколко пъти хаха ама нищо страшно- брат ми е същия като се ядоса... после мажат дупките и ремонтират- кво да се прави Simple Smile
Кажи кое е толкова смешно да се посмеем и ние. Аз дотук разбрах, че мъжът ти те хванал за задника и не разбрах на кое точно да се смея.

# 1 070
и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...

Не съм съгласна! Зависи и от ситуацията. Заслужила ли си го ? Има вероятност и да не ти посегне повече, но според мен може би и ти имаш участие и вина

# 1 071
и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...

Не съм съгласна! Зависи и от ситуацията. Заслужила ли си го ? Има вероятност и да не ти посегне повече, но според мен може би и ти имаш участие и вина

Светла Василева, какви глупости питаш? Какво означава "заслужила ли си го"? И какво означава жената да има участие и вина, ако някой примат реши да я бие само, защото е по-силен и може?

Заради такива глупачки като тебе, които се свиват, скатават и мълчат като пукали, когато бият тях и децата им има мъже-насилници, които вярват, че всичко им е позволено.

Поредната Анонимна, аз мисля, че ако мъж посегне да бие веднъж ще се случи отново. Може да си мисли, че съжалява, да се извинява и приплаква, но ще мине време и ще посегне отново.

Защото верятно е насилник по природа или е възпитан да бъде такъв и си търси жена жертва, като горната патица. Такава, която е глупава и зависима, която е с липсващо самочувствие и несъществуващи умения и той може да я мачка и тъпче, защото това повдига собственото му самочувствие и му гъделичка егото.

Аз не привличам мъже от този тип, но ако ми се случи мъж да ми посегне, не само че няма да стоя и да се чудя дали ще повтори, ами ще му разкатая фамилията по начини, които не си е представял, че съществуват.

# 1 072
Имаше потребителка написала, че мъжа и я ударил веднъж преди много години и след това не е повторил. Така че да изчака до втори път поне Simple Smile

# 1 073
Имаше потребителка написала, че мъжа и я ударил веднъж преди много години и след това не е повторил. Така че да изчака до втори път поне Simple Smile

Даже да му напомня отвреме навреме да не забравя да я възпитава - не може само веднъж да е била виновна. Peace Как беше приказката - когато и да набиеш жената - тя си знае защо. Naughty

# 1 074
Brie,поздравления за коментара.Покриваш на 100% и моето мнение.

# 1 075
Може би аз нещо не разбрах или може мен да не са ме разбрали, прочетох заглавието на темата „Удрял ли ви е шамар мъжът ви“ Предполагам да се случи нещо такова трябва да има предистория и в тази предистория може жената да е направила беля или да прави беля в момента и затова да си го отнесе. Не ме разбирайте погрешно, не одобрявам насилието. Мен като малка тати ме е шамаросвал, но е имало защо и съм му благодарна за уроците, на които ме е научил. Не бих го нарекла него насилник или каквото и да било, но съм имала дебела глава и съм си го заслужавала. Много ще ми е неприятно ако мъжът ми посегне, ще бъда много разочарована, но и мотива да се знае преди да се зададе този върпос е важен. Имам много приятелки, които са пълни лигли и не шамар заслужават а бой. И ако косъм падне от косите им веднага голям цирк, че някои ги насилвал и т.н. Затова зададох въпросите „заслужила ли си го“ и каква й е вината. Извинявам се ако съм ядосала някого или убидила, не ми е било за цел.

# 1 076
  • Пловдив
Може би аз нещо не разбрах или може мен да не са ме разбрали, прочетох заглавието на темата „Удрял ли ви е шамар мъжът ви“ Предполагам да се случи нещо такова трябва да има предистория и в тази предистория може жената да е направила беля или да прави беля в момента и затова да си го отнесе. Не ме разбирайте погрешно, не одобрявам насилието. Мен като малка тати ме е шамаросвал, но е имало защо и съм му благодарна за уроците, на които ме е научил. Не бих го нарекла него насилник или каквото и да било, но съм имала дебела глава и съм си го заслужавала. Много ще ми е неприятно ако мъжът ми посегне, ще бъда много разочарована, но и мотива да се знае преди да се зададе този върпос е важен. Имам много приятелки, които са пълни лигли и не шамар заслужават а бой. И ако косъм падне от косите им веднага голям цирк, че някои ги насилвал и т.н. Затова зададох въпросите „заслужила ли си го“ и каква й е вината. Извинявам се ако съм ядосала някого или убидила, не ми е било за цел.

Светла,не правиш разлика между шамар от баща ти и шамар от мъжа ти?Няма начин една жена да си е заслужила шамара.Какво трябва да е направила според теб,за да яде заслужен бой?

# 1 077
  • София
Уж всички тук са за равенство между половете -
и двамата да работят,
и двамата да участват в гледането на децата,
и двамата да си поделят домакинството...
Само при шамарите равенство няма Laughing
Жената може да посяга, мъжът - не. Интересно  Mr. Green

По темата - никога не ми е посягал мъж. Но пък аз будя в тях по-скоро желание да ме защитават, отколкото да ме нападат   Flutter
Дано те чуе някой, ама надали! Mr. Green

# 1 078
Светла, аз много добре те разбрах. Има разлика между "тати ме шамаросваше, когато бях малка" и "мъжът ми ме шамаросва с възпитателна цел".

Ако твоето съзнание е изкривено и психиката ти е робска, ако ти вярваш, че мястото ти е няколко нива по-долу от това на мъжа ти и той има право да те наказва и шамаросва, ако все още живееш с илюзията, че ти си едно дете, което си заслужава боя отвреме навреме, това си е твой проблем.

Не се опитвай да вменяваш на други жени, че това е нормално и те си заслужават шамарите, защото не е. Никой няма право да бие и насилва другия. Важи както за мъжете, така и за жените.

Ако има проблеми в семейството, те следва да се решават по цивилизован начин, а боят не е такъв.

# 1 079
Предполагам да се случи нещо такова трябва да има предистория и в тази предистория може жената да е направила беля или да прави беля в момента и затова да си го отнесе.
    Съжалявам, че ще ти го кажа, но мислиш като типична жертва на насилие. Щастлива си, че не си случила на мъж-насилник. Какво значи възрастна жена да е "направила беля", "заслужила си" го? Как си представяш това заслужаване и какво значи беля? Счупила чаша, закъсняла от работа, пила кафе с колеги, флиртувала, изневерила? Възрастните хора не се превъзпитават с бой, дори под формата на единичен шамар (децата също, но това е отделна тема).
     Единствения оправдан мотив е под формата на спеша помощ - човекът изпаднал в несвяст, истеричен пристъп или нещо подобно. За да ме разбереш, ще ти дам пример с малка част от мисловния процес на насилниците. Днес "беля" е фриволния разговор с друг мъж, утре - промяната в пътя до вкъщи, вдругиден - смяната на цвета на червилото. Всяка обикновена ежедневна дейност се превръща в беля за насилника, който търси повод да удари отново или да смачка психиката.

Общи условия

Активация на акаунт