Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 231
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 135
Искам да отговоря на запитването  за д-р Халачева.
Много е любезна в началото а след това нула внимание.Аз родих преди дни в Майчин дом  в стаята при мен имаше момиче израждано от нея с операция.Как не доиде да я види даже.появисе за 15 мин. след 3 дена,  отвори превръзката погледна и даде разпореждания на сестрата. Бяхвъзмутена съм . а таксите в Майчин дом не са ниски.Момичето до мен разправяше и за воденето на самата и бременност.
До сега не срещнах доволна пациентка от д-р Халачева,комерсиализирана до краен прадел,никакво отношение към пациентите,безкраино чакане пред кабинета.Не рискуваите.

# 136
Какво ще кажете за д-р Цветкова?

# 137
Искам да препоръчам д-р Красимира Янчева. Тя работи само на кабинет (не изражда), но е страшен диагностик. До сега никога не е бъркала диагноза. Много е внимателна към всичките си пациенти. Помни всичко за всички, които са я посетили. И на видеозона е много добра.
Един ден дай Боже ще си следя бременността си при нея.

# 138
Какво ще кажете за д-р Цветкова?

Чувам само добри отзиви за нея, тя  води на много бременни  консултациите и незнам дали ще можеш да се вредиш при нея. Аз самата се опитах да си уредя 4ас просто за един секрет и ми споменаха март месец, забрави.........

# 139
лили,а д-р янчева къде преглежда.ехографа и вагинален ли е ?

# 140
  • ВАРНА , Владисливово
D-r Davidkov si misli,che e velik i edinstven ginekolog.Spored nego vsichki sa nekadarni(dori profesorite i docentite pri koito se e uchil),toi e nai-dobrija.Ne uvajavam takiva lekari.A i toi ne raboti v bolnica i ne izrajda bebeta....Vsichki ginekolozi rabotjat s ehograf,no tezi koito rabotjat v bolnicite imat i mnogo drugi umenija.
Съгласна съм! Но пък благодарение на него (и на специалистите, при които ме прати), съм жива, с разсъдъка си и успях да износя здраво дете. И отношението му никога не е било лошо, може би защото съм му пациентка от 4 години. Аз раждах при д-р Попова в АГ и от нея съм много доволна. Беше до мен и ми държеше ръката през цялото време. Раждането мина бързо и гладко. Не мога да кажа това обаче за д-р Мазнейкова от Майчин дом - София, която ТРЯБВАШЕ да води първото ми раждане.
   Подкрепям с две ръце Елинор . Само жени , които не са имали нашите проблеми , могат да говорят лоши неща за един истински диагностик. Благодарение на него имам Петя. Прочетете  моята история- изборът вав форума. Дано не ви се налага..................

# 141
Иве,а само по здр.каса ли работи докторката? Blush
Извинявай чак сега отворих темата,работи и на частно,ехографа е 12 лева,гинекологичния преглед също,телефонът в манус вита  611543

# 142
  • Варна
За д-р Цветкова само добри неща, много мила, усмихната и внимателна. Но всъщност се видяхве само на ехографския преглед и от там нататък ме поя акушерката, за която имам малки съмнения...
Д-р Халачева? Ходих веднъж "при нея" на преглед с направление. Милата не се надигна от бюрцето, пиеше си кафето и си пушеше цигарката /в кабинета/, мен ме прегледа едно младо докторче, вероятно стажант. Единственото, което д-р Халачева направи бе да подпише накрая документа с диагнозата.

Нагледала съм се на какви ли не доктори. От няколко години се мъча да реша един гинекологичен проблем / течение с неизвестен произход /, сменила съм повчече от шест доктора, пила съм какво ли не, но проблема си стои. #Crazy
Затова моля ви препоръчайте ми добър изпробван специалист, на когото да имам доверие, че най-сетне ще ме излекува.
Благодаря предварително!

# 143
Д-р ХалачеваМилата не се надигна от бюрцето, пиеше си кафето и си пушеше цигарката /в кабинета/

В кабинета!!!??? Нали не говориш за кабинета й в Майчин дом?

# 144
  • Варна

Цитат
В кабинета!!!??? Нали не говориш за кабинета й в Майчин дом?
Sorry, не уточних, че това беше преди близо 2 години, когато д-р Халачева беше в Св. Марина /мисля, че така се казва, зад Окръжна е/.
За Майчин дом не допускам подобно нещо.[/color]

# 145
 #Crazy  #Crazy
Цигари в кабинета !? Все тая къде го прави, показва що за лекар е. Това, че не го прави в Майчин дом изобщо не и прави чест. Ама, че отношение към пациента.  ooooh!

# 146
Аз съм много доволна от отношението на д-р Халачева, следи ми цялата бременност Peace

# 147
 Heart EyesЗдравейте имам един въпрос?Много слушам за майчин дом,иска ми се да раждам там,но как са с детските специалисти,знам че имат кювъози,но ако се случи нещо с бебето,имат ли необходимата апаратура  и  специалисти да реагират адекватно или  те пращат в АГ.Аз и мъжът ми сме с rh  несъвместимост,при раждането на сина ми изследванията за кръвната група пристигнаха чак на петия ден сутринта и нямаше смисъл да си купувам анти д гамаглобулина,сега може да се наложи смяна на кръвта,та затова ми е питането.

# 148
Heart EyesЗдравейте имам един въпрос?Много слушам за майчин дом,иска ми се да раждам там,но как са с детските специалисти,знам че имат кювъози,но ако се случи нещо с бебето,имат ли необходимата апаратура  и  специалисти да реагират адекватно или  те пращат в АГ.Аз и мъжът ми сме с rh  несъвместимост,при раждането на сина ми изследванията за кръвната група пристигнаха чак на петия ден сутринта и нямаше смисъл да си купувам анти д гамаглобулина,сега може да се наложи смяна на кръвта,та затова ми е питането.
Здравей  Grinning Аз раждах първото си дете в Майчин дом и този път пак ще има се доверя. Ние със съпруга ми също сме с RH несъвместимост, това го взеха под внимание още при приемането ми в болницата. Направиха изследвания на бебето още при раждането за да видят неговото RH. Неонатоложката и изобщо всички идваха постоянно да ни наблюдават. На третия ден сина ми стана оранжев като портокал ид-р Юдова веднага го взе и го сложи в инкубатора на системи и очила. Вливаха му постоянно глюкоза, две банки Хуманалбумин, други лекарства и фототерапия. Мен ме изписаха, а той остана точно две седмици от раждането на лечение. На втория ден ми биха Анти Д-то. Искам да ти кажа, че моето дете беше на границата, даже беше прехвърлил стойностите на обменното кръвопреливане, но изчакаха и всичко се оправи с лекарствата. Седмица след като го изписаха хемоглобина падна до 72 и пак влязохме при тях да му влеят кръвна плазма. Искам да подчертая, че това не е обменно кръвопреливане, а обикновено. При такива бебета с отрицателни майки пъпчето се оставя по-голямо за да може да се развърже, обменното кръвопреливане се прави там, изтегля се една спринцовка кръв и се вкарва веднага друга, като на всяка спринцовка се правят веднага изследвания и се чака за резултати.
Та и това можеха да направят за детето ми ако се беше наложило, добре че нямаше нужда все пак.
В МД, както и в ОБ, както и в цяла Североизточна Б-я, само в АГ имат апарат за обдишване на бебето. В МД имат такъв, който може да задържи бебето докато се отиде до АГ.
Искрено ти пожелавам бебето ти да е отрицателно и да нямаш подобни грижи, както и същото желая на себе си. Ако имаш други въпроси питай. Успех!

# 149
Аз съм много доволна от отношението на д-р Халачева, следи ми цялата бременност Peace

Аз също  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт