Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 261
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 120
На  ВИП етажа в АГ има ли родилно?Докторите които работят там различни ли са от тези които работят в родилното на 2-рия етаж?Разрешено ли е присъствието на бащата по  време на раждане? newsm78

# 121
На  ВИП етажа в АГ има ли родилно?Докторите които работят там различни ли са от тези които работят в родилното на 2-рия етаж?Разрешено ли е присъствието на бащата по  време на раждане? newsm78

Zdravei! :)Na VIP-etaja ima rodilna zala i operacionna.Vsjaka jena ima pravo da si izbere ekip(lekar) pri koito da rajda,njama znachenie kade raboti toi-na 2-ri,6-ti ili VIP -etaj.I dokolkoto znam bastata moje da prisastva na rajdaneto .Az sam bremenna za vtori pat i sam reshila da rajdam na VIP-etaja.Tozi pat i tatkoto ima jelanie da prisastva ,spored men e strahotno.S dve race sam za AG-bolnica.Uspeh !!!

# 122
А какво ще кажете за д-р Давидков? Аз лично съм много доволна от него, страхотен специалист, но напоследък чувам много лоши отзиви от мои познати.

# 123
D-r Davidkov si misli,che e velik i edinstven ginekolog.Spored nego vsichki sa nekadarni(dori profesorite i docentite pri koito se e uchil),toi e nai-dobrija.Ne uvajavam takiva lekari.A i toi ne raboti v bolnica i ne izrajda bebeta....Vsichki ginekolozi rabotjat s ehograf,no tezi koito rabotjat v bolnicite imat  i mnogo drugi umenija.

# 124
D-r Davidkov si misli,che e velik i edinstven ginekolog.Spored nego vsichki sa nekadarni(dori profesorite i docentite pri koito se e uchil),toi e nai-dobrija.Ne uvajavam takiva lekari.A i toi ne raboti v bolnica i ne izrajda bebeta....Vsichki ginekolozi rabotjat s ehograf,no tezi koito rabotjat v bolnicite imat i mnogo drugi umenija.
Съгласна съм! Но пък благодарение на него (и на специалистите, при които ме прати), съм жива, с разсъдъка си и успях да износя здраво дете. И отношението му никога не е било лошо, може би защото съм му пациентка от 4 години. Аз раждах при д-р Попова в АГ и от нея съм много доволна. Беше до мен и ми държеше ръката през цялото време. Раждането мина бързо и гладко. Не мога да кажа това обаче за д-р Мазнейкова от Майчин дом - София, която ТРЯБВАШЕ да води първото ми раждане.

# 125
  • In transit
Иннна ,и аз съм при д-р Манчева в курортна поликлиника и нещо също  не съм доволна. Едната акушерка е доста неприветлива и нещо ме дразни.Те акушерките са стажантки .От другия месец сте се прехвърлям при  Д-Р Цветкова.Аз преди съм ходила при нея на прегледи и ми се струва много приятна и внимателна.На всеки гледа да обърне необходимото внимание .

Пиши ми моля те ти с кое име си тук във форума?пиши за прегледа си при Цветкова .Аз съм чак през ноември при нея.

Момичета стойте по-далече от Д-р Манчева моля ви! От двете докторки в Курортна Папазова е по-добра ( поне беше допреди 1 година).. съвета ми е да си намерите по-добри гинеколози и ако може да е извън курортна поликлиника.

# 126
Посьветваите ме кои лекар да ми направи секциото

Препоръчвам ти Д-р Георгиев. Изключителен човек и специалист Simple Smile

# 127
Здравейте!
Последните 4 години лекуващият ми гинеколог беше Д-р Радева от Окръжна болница, която ме тъпчеше с всевъзможни лекарства при всеки преглед, тоест на всеки около 4 месеца с уверението, "че всичко е наред, за всеки случай". Когато сумата на тези "профилактични" лекарства започна да надвишава 200лв и ми се препоръчаха инжекции, които трябваше да поставям пак около 4 месеца вече се притесних   #Crazy и отидох на консултация при Д-р Капка Атанасова от Майчин дом. Според нея всичко е наред. Rolling Eyes Сега съм малко притеснена! Моля ви, споделете мнение, ако имате лични впечатления от някоя от двете!
Аз лично не знам как се чувствам, не знам дали съм по-добре или по-зле или е въпрос на самовнушение! От около месец пия билкови екстракти и си мисля, че това е най-доброто лекарство, което до сега съм приемала!

# 128
Здравей Ивелина:)!
Всъщност, какъв точно гинекологичен проблем имаш? Има много добри лекари, но бъди сигурна, че и при 10 различни доктора да отидеш, всеки ще има различен подход и терапия. Аз лично бих ти препоръчала да си избереш един лекар на който имаш доверие и да ходиш само при него. Имам отлични впечатления от Д-р Георги Георгиев и от Д-р Иван Танев от АГ-болница. Успех:).

# 129
Здравей Ивелина, посещавала съм д-р Радева дълго време...........по същият начин действаше и при мен, накрая ми писна и я смених с лекар който ме успокои и ми вдъхна надежда, до него момент, аз бях непрекъснато под паника и психирана.........

# 130
Здравейте!
Последните 4 години лекуващият ми гинеколог беше Д-р Радева от Окръжна болница, която ме тъпчеше с всевъзможни лекарства при всеки преглед, тоест на всеки около 4 месеца с уверението, "че всичко е наред, за всеки случай". Когато сумата на тези "профилактични" лекарства започна да надвишава 200лв и ми се препоръчаха инжекции, които трябваше да поставям пак около 4 месеца вече се притесних   #Crazy и отидох на консултация при Д-р Капка Атанасова от Майчин дом. Според нея всичко е наред. Rolling Eyes Сега съм малко притеснена! Моля ви, споделете мнение, ако имате лични впечатления от някоя от двете!
Аз лично не знам как се чувствам, не знам дали съм по-добре или по-зле или е въпрос на самовнушение! От около месец пия билкови екстракти и си мисля, че това е най-доброто лекарство, което до сега съм приемала!

Какви са тези глупости с профилактични лекарства за всеки случай ала бала! #Cussing out
Д-р Капка Атанасова е супер. Ходя при нея от 2 години. При нея раждах.

# 131
Момичета, благодаря за споделените впечатления относно Д-р Радева и Д-р Атанасова, сега се чувствам далеч по-уверена, че не съм направила грешка като съм си сменила лекаря.  newsm10
Благодаря и за препоръчаните лекари-мъже, но аз определено искам жена-гинеколог, чувствам се далеч по-спокойна, но благодаря!
newsm03

# 132
момичета,чували ли сте нещо за д-р Кирчева,работи в "Манус Вита"с какви впечатления сте???

# 133
Здрасти,на мен д-р Кирчева ми следи бременноста,работи със здравна касамного см доволна от нея и акушерката.  bouquet

# 134
Иве,а само по здр.каса ли работи докторката? Blush

Общи условия

Активация на акаунт