Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 166
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 285
Мили мамчета,
Искам да ви се похваля и едновременно с това да споделя горещия си опит от раждане секцио в АГ Варна.
Първо най-сладкото! На 16.06.2006, петък, ми се роди първи син 3кг. и 200г. и 48 см.!!!   smile3541 Няма да ви отегчавам със сладникави излияния, но усещането беше наистина разтърсващо и единствено.
За прекрасното бебе искам да благодаря най-вече на д-р Капка Иванова, която не само се направи така, че всичко в операционната да мине по ноти, но и след това се грижи за мен като майка през цялата седмица на престоя ми. newsm51 И не мислете, че преовеличавам - останалите 3 момичета, с които бях в реанимация искрено ми завиждаха, въпреки, че и те бяха с лекари познати /аз така и не им видях очите на техните/.
Благодарна съм и на д-р Мичев за безупречното шевче, което се надявам да зараства все по добре Flutter
Възхитена съм отношението и на всички акушерки и санитарки от 2ет на реанимацията. Тези жени през цялото време се пекоха на двоен огън - 4 секцио и поне 10ина нормални раждания за 2та ми дена там, но през цялото време бяха много приятелски настроени и безкрайно съпричастни към болката и шока на момичетата /дори и на ромките!/
Отвратена съм обаче от всичко що суркаше чехли на 4тия етаж при родилките и от някои педиатри. smile3516 След "уюта" на реанимация студения душ на тези ****** /просто нямам думи/ ми подейства толкова стресиращо, че постоянно плачех и истерясвах от най-малкото проблемче с бебето. smile3511 Никой не се погрижи да ми покаже, как да го държа, да го кърмя, да сменям памперса, а това ми е първо дете и не съм имала по-малки братя или сестри за "упражнение". На всичкото отгоре, като видеха нещо неправилно почваха ако не да ми крещят, че "така не се прави", то най-малкото да ми се подиграват, че "не съм ли била чувала".  smile3515
Колкото до грижите за мене самата, само ще ви кажа, че в 8 часа вечерта /не да кажем в 1-2, когато така или иначе акушерката спи някъде/ съм обикаляла като луда из етажите на цялото АГ с ужасна температурна треска /болките от операцията не ги броим изобщо/, защото на целия етаж нямаше пукнато медицинско лице един термометър да ти даде.
Но слава Богу вече съм си в къщи и двамата с бебчо сме спокойни.
И да знаете момичета, в АГ има хора, които наистина заслужават възхищение и са съвсем безкористни, но има и адски дебелокожи същества, които не заслужават да се грижат дори за опитни мишки.

# 286
MamaDonna, честито бебче  bouquet
Да сте здравички и много щастливи!
А за другото- нямам думи.
Важното е, че сега сте си в къщи и се радвате един на друг Grinning

# 287
  • Варна
MamaDonna, честит първороден син!   bouquet Да ти е здрав и много да те радва!
А за АГ-то - радвай се, че всичко е минало ОК. Аз също имам прекрасни впечатления от д-р Мичев, но и доста неприятни от някои други лекари, санитарки и сестри, въобще обстановката...
Важното е, че всичко е зад гърба ти. Сега остава само да се гледате и слушате с мъничкия.

# 288
Мама Донна,
ЧЕСТИТА РАДОСТ! Наистина майчинството е най-великото нещо според мен.

Бъдете живи и здрави с бебчо!

(хубаво е, че си дала подробна информация как е положението в АГ) - благодарско

# 289
Честито, Мама Донна!!! Много се радвам за вас!! Аз също раждах със секцио - д-р Капка Иванова се справи страхотно!! Беше много внимателна с мен (искам да отбележа, че родих на 30.12.2004 и можеш да си представиш - намален състав по Нова Година, но тя бе до мен през голям период от престоя ми). Безкрайно сме благодарни и, живот и здраве, следващия път пак ще съм с нея!!!   bouquet

# 290
Прехваленият Живко Ганчев е абсолютно некомпетентен.Тази която го хвали т.нар. Natali G е собствената му жена или самия той (Наталия се казва детето му а G=Ганчева). Аз ходих веднъж при него и на самата мен ми стана ясно че нищо не разбира.По време на престоя ми в АГ болница видях че го търсят само цигани.

# 291
  • Варна
Д-р Ганчев от АГ, нали? Нямам впечатления от него като специалист, защото бях при друг лекар, но съм жив свидетел как се пазареше с едни ромки, свали от 500 на 250 за някаква операция, каква щедрост. Учудих се, че въобще не се притеснява, че ги гледам и слушам /сделката ставаше в болничната стая/, по-скоро аз се почувствах не на място Embarassed. Иначе е симпатичен .

# 292
До yanich.
Здравей и аз ходя при д-р Тонева, но вече ще я сменям. Тя ми води първата бременност, тогава нямах проблеми, въпреки че беше вечно сърдита, поне ми обръщаше внимание, а сега е обратното уж е любезна а изобщо не ме чува какво и говоря, вчера например направо ме вбеси.  Просто имам чувството че с възрастта тази жена съвсем се е сдухала. А за д-р Георгиев само положителни неща съм чувала. УСПЕХ!

# 293
Мерси , Аннита! Вече 7ми месец се радвам на малкия  ни мъж, излезнал на бял свят благодарение на д-р Георгиев Simple Smile
Дано да успееш да смениш Тонева, щом не се чувстваш конфортно при нея и не се вслушва.

# 294
Здравейте  момичета!Някой може ли да ми каже,колко струва едно раждане при д-р Георгиев в АГ и наистина ли е толкова добър?

# 295
Здравейте  момичета!Някой може ли да ми каже,колко струва едно раждане при д-р Георгиев в АГ и наистина ли е толкова добър?
Дали наистина е толкова добър не мога да ти кажа Simple Smile Това което мога да кажа е: Д-р Георгиев е лекар, който не е комерсиализиран. Обича работата си, всеки ден е в болницата и минава да види своите пациентки.
За плащането - нищо не ми е искал. Занесох му почерпката, която бях преценила, 1 месец след като родих. Ако имаш други въпроси за него - питай.

# 296

Сега ти видях постинга. Аз раждах при него преди няколко дена. Единственото, което мога да кажа е СТРАХОТЕН ЛЕКАР. Не само всеки ден беше в болницата и идваше да ме погледне, но и всичко което правеше, изписваше и за манипулациите ми се обясняваше подробно защо го прави. Когато вдигнах температура (много рязко ми трагна кърмата, бях секцио) той самия обиколи болницата за да ми намери течен аналгин - прави впечатление самия факт че е лекар и отиде, не изпрати акушерка за това, т.е. наистина е заагрижен за пациентите си. Не съм му някаква позната или с връзки ако си мислиш, преди това се бяхме видели само 2 пъти за определяне на дата за секциото. Ако решим да имаме второ детенце, без съмнение ще избера него. Надявам се да съм била полезна.

# 297
Mного  ти благодаря  за отговора,най-вероятно  ще се насоча  към   него.  Simple Smile

# 298
Освен в АГ  има ли  частен кабинет?

# 299
ТОЗИ Д-р Заимов вече НЕ го препоръчвам, ама хич. Желателно е да се забърши от първа страница за да не се подвеждат майчетата и да търсят услугите му!  Crazy

А Д-р Георгиев го препоръчвам от все сърце. Ето и координатите му:
Д-р Георгиев е 0888837994,сл. 052605991,ул."Ивайло"1Б,ет.1 Амбулатория "Св.Дева Мария" - няма приемни часове,трябва да му се обадиш и той ще ти каже кога да отидеш и къде.

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 09:42 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт