Акушер-гинеколози - гр. Варна

• 416 187
  • 1 785
  •   1
Отговори
# 300
Аз също ще раждам при него.Без да го познавам въобще,избрах той да ми направи секциото.Когато отидох миналия месец при него,се уверих в усещането ми,че е лекар човек.За мен отношението е много важно към пациента,както и качеството на дейността.Другата седмица трябва да отида пак при него за определяне дата на операцията.Притеснявам се много,но му вярвам! Grinning

# 301
Не се доверявайте на д-р Маркова! Преди време ходих при нея. Каза ми, че ако искам да имам дете трябва или да си осиновя или да опитам инвитро - друга възможност категорично няма! Направих консулт и в София, като занесох снимките и изследванията, които ми беше направила д-р Маркова. Казаха ми, че мнението и е доста крайно и се оказаха прави. Проблемът ми беше почти никакъв. Върнах се във Варна и забременях почти веднага, по най- естествения начин, само след няколко елементарни процедури, направени от д-р Д. Станева. Изключително съм доволна от д-р Станева, която наблюдава бременността ми и при която родих без никакви проблеми. Сега имам прекрасна дъщеря и си спестих няколко хиляди евро.   

# 302
Аз съм доволна от д-р Халачева в "Майчин дом", по повод на тези които се оплакват от нея. Я отидете да и видите графика на регистратурата, та тя има пациентки през пет минути, как няма да се чака, като с извинение, ама ако ви накарам неможите да се съблечете и облечете за толкова, а вие искате и да ви прегледат. Жената просто наистина е много заета. Аз още не съм родила, тя само ми води бремеността, но имам познати раждали при нея и всичко мина чудесно.

# 303
Предстои ми операция - киста на влагалището. някоя претърпяла ли е такава и кой доктор ще ми препоръча? Rolling Eyes

# 304
 Heart EyesЗа Алката
Мога да препоръчам само, само, само д-р Маркова, но не незнам сега къде преглежда. Тя е най-добрият специалист в тази област.
А иначе най-добрите операции прави д-р Я. Корновски, най-добрият диагностик е д-р Георги Христов Георгиев. Това е от мен!

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 12:24 от mar59

# 305
Heart EyesМога да препоръчам само, само, само д-р Маркова, но не незнам сега къде преглежда. Тя е най-добрият специалист в тази област.
Ако става въпрос за доц. Маркова, работи в Майчин дом.

# 306
Heart EyesЗа Алката
Мога да препоръчам само, само, само д-р Маркова, но не незнам сега къде преглежда. Тя е най-добрият специалист в тази област.
А иначе най-добрите операции прави д-р Я. Корновски, най-добрият диагностик е д-р Георги Христов Георгиев. Това е от мен!
Най-добрия в операциите не направи по най-добрия начин операцията на майка ми и се наложи повторна!
Най-добрия диагнстик ми изкара на ехографа зимата закърнял плод, викаше ме на другия ден на кюртаж, та закърнелия плод видно от лентичката ми е вече 34 гс!

# 307
  • Varna
А някой може ли да ми каже колко взема д-р Георгиев (Аг) за раждане с уговорка?Може и на лични.Благодаря ви предварително.

# 308
Искам да изкажа възхищението си от д-р Николов от АГ Варна. Той ръководи раждането ми и съм очарована от неговия професионализъм, препоръчвам го горещо.

# 309
Аз ходих при доц.Маркова и останах много доволна!!!!Кой каквото иска да говори за нея,тя е изключителна!!!За всеки един лекар се говорят и хубави и лоши неща,всеки си прави сам избора:)!!!!

# 310
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета.прочетох че доста обсъждате д-р Георгиев.аз няма да разказвам моята история.Забелязах че QNICH е писала-с нея се познаваме отдавна и тя също е наясно с мойте неща покрай раждането.Но само ще ви кажа едно погледнете какво сам написала отдолу на моя постинг и ще разберете колко го ''сам доволна'' от доктор Герогиев.той ми съсипа живота.На никого не го пожелавам това което на мен ми причини прослувутия д-р Георгиев....повече няма какво да кажа...предполагам ще бъда силно оплюта за това което пиша за него ConfusedНо само мога да ви кажа едно-той вижда всичко на ехографа а премалчава много неща спрямо бременноста.в смисъл че ако нещо не е наред няма да ви каже-а ще чака доп последно.При мен беше така.Успех на всички раждащи мами....  bouquet

# 311
...Но само мога да ви кажа едно-той вижда всичко на ехо графа а премълчава много неща спрямо бременността.в смисъл че ако нещо не е наред няма да ви каже-а ще чака до последно.
Ани-Бани, при мен беше обратното и ме викаше на кюртаж! Щеше да ми отиде бебето в канала, защото той не го видя като живо, а като закърнял ембрион!

# 312
Здравейте мами!
Бих искала да попитам някоя от вас дали е раждала при д-р Колев от Окръжна болница?
Имах много добро мнение за Петинка Цветкова по лични впечатления, но като прочетох цялата тема и малко съм разубедена  Confused
Аз съм на консултации при д-р Румен Шопов - мога да кажа, че е страхотен човек и специалист  Simple Smile

# 313
Какво ще кажете за д-р Цветкова?

Чувам само добри отзиви за нея, тя  води на много бременни  консултациите и незнам дали ще можеш да се вредиш при нея. Аз самата се опитах да си уредя 4ас просто за един секрет и ми споменаха март месец, забрави.........

Здравейте,относно д-р Цветкова - ходих при нея в продължение на близо 2год.Наистина страшно внимателна,учтива и предразполагаща,дори повече от необходимото.Имам вагинален проблем от доста време и с лечението на тази лекарка доникъде не стигнахме.Бях и  редовна пациентка и всеки път ми казваше различни неща,забравяйки предната диагноза.След нея ходих при още двама различни и на двете места  ми казаха,че лечението което ми е назначила е неправилно и в действителност все още съм си с проблемите.Да много е внимателна и любезна като човек,но за професионалните и способности силно се съмнявам.Все пак не ти трябва човек който да те успокоява,а да те излекува.....

# 314
На мен / и не само/ д-р Свраков донесе само радости. Изключително коректен и отзивчив. Работи в окръжна болница, но прегледите ги извършва в кабинета си на ул.Парчевич /до адвокатската градинка/. Преди работеше със здравната каса, но сега вече не.  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт